Getrouwd op het eerste gezicht Finale: is je favoriete stel bij elkaar gebleven?

Na een paar wervelende weken waarin ze elkaar leerden kennen en besloten om te blijven trouwen of te scheiden, moesten de koppels op Married at First Sight hun definitieve beslissingen nemen. Sommige stellen hadden het gemakkelijk om te beslissen of ze bij elkaar zouden blijven of niet, terwijl anderen worstelden met de beslissing. Maar uiteindelijk moesten alle koppels een keuze maken en zich daaraan houden. Dus, welke stellen bleven bij elkaar en welke gingen scheiden? Lees verder om erachter te komen!

En dat is alles wat ze schreef voor een ander seizoen van Married at First.

De Lifetime reality-serie rondde dinsdagavond het laatste onderzoek af van echtgenoten en echtgenotes die elkaar nauwelijks kennen, zoals veel kijkers afstemden om erachter te komen welke tweetallen bij elkaar zouden blijven...

... en die eindelijk zou realiseren, Wat dacht ik in vredesnaam om te trouwen met iemand die ik nog maar net heb ontmoet?!?

op het eerste gezicht

Laten we onze laatste samenvatting beginnen met een blik Dave Flaherty en Amber Martorana , zullen we?

Amber was zich zeer bewust van Dave's ongerustheid en aarzeling over de toekomst, wat haar natuurlijk alleen maar onzekerder maakte.

Ze realiseerde zich echter al snel dat ze veel tijd besteedde aan het focussen op Dave's gevoelens in plaats van op die van haarzelf. Misschien was het tijd voor een zelfonderzoek, weet je?

Vergeet wat Dave dacht, redeneerde ze en vroeg ze zich af.

Wat als er iemand beter voor me is? zei Amber. Ik heb niet echt stilgestaan ​​bij de vraag ‘Wat wil ik echt? Is dit huwelijk geschikt voor mij?'

barnsteen met dave

Uiteindelijk was het antwoord ja op deze laatste vraag.

Zij en Dave kozen er verrassend genoeg voor om bij elkaar te blijven en beëindigden hun verhaallijn in afwachting van meer tijd om aan hun vakbond te werken.

Maar hoe zit het met Bobby Dodd en Danielle Bergman ? We zullen...

We bedoelen, moeten we het zelfs maar zeggen?

Het meest voorspelbare stel in de show heeft nooit gevochten en was gedurende het hele proces volledig door elkaar geobsedeerd. Het was zowel schattig als misselijkmakend om te zien.

Slechts één ding hield hen over het algemeen tegen en dat Danielle niet in staat was om Bobby te vertellen dat ze van hem hield.

bobby/danielle

Ik heb Danielle keer op keer verteld hoeveel ik van haar hou, zei Bobby. Het enige wat ik echt moet horen is dat Danielle zegt dat ze van me houdt. Het is gewoon iets waarvan ik altijd dacht dat ik het nu wel zou hebben.

Rechts?!?

Vooral als je bedenkt hoe soepel het huwelijk is verlopen.

Toen de beslissingsdag aanbrak, deed Bobby er alles aan om Danielle gelukkig en veilig te maken, hij ging zelfs op één knie zitten, trok een ring tevoorschijn en stortte zijn hart bij haar uit.

Deze acht weken zijn absoluut de beste acht weken van mijn leven geweest, zei hij. Ik ben gewoon blij dat ik je heb. Uiteindelijk wil ik dat je weet dat ik voor jou heb gekozen.

Werkte het? Heeft ze geantwoord met de L-bom?

JA!

Ik heb het gevoel dat ik een beste vriend heb en ik ben helemaal verliefd op je, zei Danielle.

Mia Bally met Tristan Thompson

Eindelijk komen we aan Tristan Thompson en Mia Balley ...

Deze twee hebben meer meegemaakt dan enig ander stel in de show, dat is zeker.

Als je het je herinnert, schopte hij haar het huis uit... ze dreigde hem met echtscheiding... we hoorden dat Mia ooit was gearresteerd wegens stalking.

Het was dus niet bepaald een schok dat beide partijen op de dag van de beslissing ongerust en in de war waren over wat ze moesten doen.

Het zijn veel meer downs dan ups, zei Tristan. Ik geef om haar... maar met alles wat er is gebeurd, hebben we nog veel werk te doen.

Tristan en Mia

Ongelooflijk, de twee kozen er op de een of andere manier voor om bij elkaar te blijven en hun relatie nog een kans te geven - in ieder geval in de ether.

De finale is vele maanden geleden gefilmd, weet je nog.

In september, lang nadat de opnames waren ingepakt, Mia heeft een scheiding aangevraagd .

Dat is waarschijnlijk het beste, vind je niet?