Mackenzie Standifer verliest voogdij over zoon vanwege drugsgebruik Ryan Edwards?!

Volgens een rapport van TMZ dreigt Mackenzie Standifer de voogdij over haar 1-jarige zoon Jagger te verliezen aan de ouders van Ryan Edwards, Jen en Larry. De site beweert dat Mackenzie wordt beschuldigd van 'verwaarlozing' en 'opzettelijke minachting' omdat hij Ryan toestemming heeft gegeven om drugs te blijven gebruiken.

Zoals we in de laatste aflevering van Teen Mom OG hebben geleerd, gaat het niet zo goed met Ryan Edwards.

En blijkbaar gaat het al heel, heel lang niet goed met hen.

Ryan Edwards bij Teen Mom OG Reunion

Ryan, ex-vriend van Maci Bookout en vader van Bentley, gedraagt ​​zich al een tijdje een beetje raar.

Elke keer dat we hem zien, schieten zijn ogen uit zijn hoofd en we hebben hem urenlang van huis zien verdwijnen om, zoals zijn familie beweert, 'naar de bank te gaan'.

Hij praat zelden, hij gedraagt ​​zich niet meer zoals vroeger, en er was ook een moment waarop hij een stel katten doodde.

Fans van de show hebben getheoretiseerd dat drugs de schuld zijn van zijn bizarre gedrag, en zoals Maci uitlegde, hebben die fans gelijk.

Tijdens hun vakantie in Puerto Rico kwam het onderwerp Ryan ter sprake, en Amber Portwood vertelde haar dat ze, op basis van persoonlijke ervaring, kan zien dat Ryan de laatste tijd 'f-cked up' is.

Ryan Edwards hoog?

En Maci was het daarmee eens.

'Ik praat er met Taylor over als:' Ik vraag me af of Ryan vandaag iets gaat doen waar hij niet van terug kan komen?'', zei ze met tranen in haar ogen.

'Ik ben het beu om zijn rotzooi op te ruimen. Ik word moe van het omgaan met de sh-t. Gewoon de enige zijn die f-cking alles ziet en erom geeft.'

Het leek Maci zwaar te wegen dat zij blijkbaar de enige in Ryans leven is die bereid is zich over zijn probleem uit te spreken en te proberen hem te helpen.

Maci Bookout huilt

Als dat waar is, is het een trieste situatie, aangezien Ryan twee zeer betrokken ouders heeft, evenals zijn verloofde, Mackenzie Standifer.

Ryan en Mackenzie zijn nog niet zo lang samen: ze vroeg in juli 2016 de scheiding aan van haar eerste echtgenoot, Zachary Stephens.

Ze deelt ook een driejarige zoon genaamd Hudson met Stephens.

En hier begint het een beetje ingewikkeld te worden.

Mackenzie heeft de voogdij over haar zoon en ze woont bij Ryan, wat een beetje verontrustend is, gezien zijn ogenschijnlijk ernstige drugsprobleem.

Ryan Edwards en Mackenzie Standifer-foto

Maar in april stapten Mackenzie en haar ex-man naar de rechtbank en er was een behoorlijk interessante ontwikkeling.

Toen hun scheiding was afgerond, kreeg Stephens de opdracht om Mackenzie $ 503 per maand aan kinderalimentatie te betalen.

Toen, in april - kort nadat Maci de waarheid over Ryan had ontdekt - werden er dingen veranderd zodat Mackenzie nu betaalt Stephens $ 245 per maand aan kinderbijslag.

Betekent dit dat ze de voogdij over haar zoon verloor, geheel of gedeeltelijk? En zou het iets te maken kunnen hebben met haar keuze om haar zoon onder te brengen bij een drugsverslaafde?

Ryan Edwards en Mackenzie Standifer Pic

Volgens een verklaring die Mackenzie deze week op Instagram aflegde, heeft ze 'volledige voogdij' over het jongetje.

... Waarom zou ze dan kinderalimentatie betalen?

Het slaat nergens op, maar nogmaals, niets wat Mackenzie deze week heeft gezegd, is logisch.

Weet je nog, toen iemand haar op Twitter vroeg of ze 'klaar is om de rest van je leven door te brengen met de vraag of [Ryan] high is', zei ze: 'Nou, ik ben klaar om me de rest van mijn leven geen zorgen te maken over onwetende opmerkingen.'

Zoals, chill, lieverd, jij bent degene die trouwt met een engerd als Ryan Edwards.