Mackenzie Standifer: voogdij over zoon kwijt vanwege Teen Mom OG?!

Mackenzie Standifer heeft niet het beste jaar achter de rug en het lijkt erop dat het slechter gaat. De Teen Mom OG-ster dreigt de voogdij over haar zoon te verliezen nadat ze ervan werd beschuldigd een ongeschikte moeder te zijn.

De afgelopen maanden hebben we veel gesproken over de gespannen co-ouderschapsrelatie tussen Ryan Edwards en Maci Bookout.

Als je een Teen Mom OG-fan bent, weet je waarschijnlijk dat Ryan Bentley niet langer mag zien.Hij gelooft dat dat helemaal het werk van Maci is, maar ze zegt dat Bentley gewoon geen tijd met Ryan wil doorbrengen.

Mackenzie Standifer Edwards en Ryan Edwards

De vrouw van Ryan, Mackenzie Standifer, wordt in dit alles zelden genoemd.

Het is echter moeilijk voor haar om zich er op een tastbare manier van te distantiëren, en het lijkt erop dat ze binnenkort zelf voor een spannende voogdijstrijd zal komen te staan.

Volgens een nieuw rapport van de Britse tabloid The Sun dient Mackenzie's ex-man Zachary Stephens een aanvraag in voor 50/50 van Hudson, de 6-jarige zoon die hij en Standifer delen.

En de reden is niet geheel verrassend.

Mackenzie en Hudson

Dit zou een grote verandering betekenen ten opzichte van de huidige regeling van het voormalige stel, waarin Mackenzie de primaire fysieke voogdij heeft en Zachary de jongen alleen tijdens weekends en vakanties ziet.

Zachary's reden voor het wijzigen van de overeenkomst is simpel:

Hij gelooft dat Mack's betrokkenheid bij Teen Mom OG blijvende psychologische schade toebrengt aan Hudson.

Ryan Edwards, Mackenzie Standifer, zonen

Zachary diende op 15 januari papieren in en zijn advocaten voerden aan dat een onmiddellijke wijziging in de voogdijovereenkomst nodig is, aangezien er materiële en substantiële veranderingen zijn opgetreden die Hudson raken.

De indiening maakt duidelijk dat de verandering waar Zachary zich meer zorgen over maakt, verband houdt met Teen Mom OG.

Dat de jongen nu oud genoeg is om de omvang van het drama in het leven van zijn moeder en stiefvader te begrijpen, ontgaat hem niet.

Ryan Edwards, Mackenzie Standifer, zoon

Volgens de advocaten van Zach speelt Mackenzie een prominente rol in Teen Mom OG en maakt Stephens zich grote zorgen over het feit dat zijn zoon regelmatig in de show te zien is.

Vader is van mening dat de betrokkenheid van het minderjarige kind bij het televisieprogramma schadelijk kan zijn voor het welzijn en welzijn van het minderjarige kind', aldus de documenten.

De advocaten voeren verder aan dat hoewel Mackenzie beslissingsbevoegdheid heeft voor Hudson, zij verplicht is om met haar ex-man te overleggen.

Mackenzie plaatst een selfie

Ze beweren dat Standifer ondanks deze overeenkomst veel beslissingen heeft genomen zonder de inbreng van Zach.

Mackenzie heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de uitdaging van haar ex, maar ze gelooft waarschijnlijk dat de aanvraag zowel kleinzielig als bestraffend is.

In juli diende Standifer een verzoekschrift in om Stephens te laten beschuldigen van minachting van de rechtbank.

Mackenzie Standifer drinkwater

Volgens In de Ashley's Reality-verzameling beweerde ze dat haar ex-man haar meer dan $ 3.000 aan achterstallige kinderalimentatie schuldig was.

Hij zou 13 opeenvolgende maandelijkse betalingen hebben gemist.

Zach zou Mack $ 245 per maand moeten betalen, wat aanzienlijk minder is dan de $ 503 die hij moest betalen voordat ze zich bij de cast van TMOG voegde.

We vermoeden dat er nadelen zijn aan reality-tv-sterrendom die verder gaan dan het volledige verlies van privacy!

Mackenzie Standifer-modellen

Hoe dan ook, Mackenzie vertelde de rechter dat Zach opzettelijk en opzettelijk weigerde te voldoen aan zijn door de rechtbank opgelegde verplichting, 'maar in december 2020 liet ze abrupt haar verzoekschrift wegens minachting vallen.

Zach is momenteel werkzaam als autoverkoper en het lijkt erop dat zijn relatie met Mackenzie niet altijd zo slecht is geweest.

Zij kocht immers in 2018 een vrachtwagen op maat van zijn standplaats.

Mackenzie, Ryan Edwards Afb

Er is geen woord over wat voor soort rol Ryan hierin speelt.

Maar getrouwd zijn met een ex-gevangene van wie bekend is dat hij zijn eigen zoon voor de camera pest, helpt Mackenzie's zaak waarschijnlijk niet.

Ik bedoel maar'.