Mackenzie McKee: Ik betrapte mijn man op het neuken van mijn neef! Ons huwelijk is voorbij! [BIJGEWERKT]

Mackenzie McKee is over haar man heen! TheOnce Teen Mom 3-ster heeft de scheiding aangevraagd van haar man, Josh McKee, nadat hij hem had betrapt op vreemdgaan met haar neef. 'Ik betrapte mijn man erop dat hij mijn neef neukte en ons huwelijk is voorbij', schreef Mackenzie op Instagram. 'Ik ben zo gekwetst en beschaamd.' Mackenzie en Josh zijn zes jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen.

Dit zijn zeer moeilijke tijden voor Mackenzie McKee, de favoriet van de Teen Mom OG-fan. Op zoveel verschillende en tragische manieren.

Fans herinneren zich dat Mackenzie afgelopen december haar moeder, Angie Douthit, verloor na een langdurige strijd tegen kanker.Rond die tijd probeerde de moeder van drie kinderen haar gespannen relatie met haar man, Josh McKee, te herstellen.

Josh was enkele maanden voor het overlijden van haar moeder betrapt op het bedriegen van Mackenzie, wat leidde tot een tijdelijke breuk.

Nu lijkt het erop dat de splitsing permanent kan zijn, aangezien ze eerder is bedreigd maar nooit helemaal heeft doorgezet.

Waarom? Mackenzie zegt dat ze Josh betrapte op slapen nog een keer , dit keer met een van haar eigen familieleden.

Gek, toch? En we weten dit omdat Mackenzie schokkend heeft besloten al haar vuile was in het openbaar te hangen.

Neem een ​​kijkje ... en maak uw veiligheidsgordels vast:

[UPDATE: Mackenzie heeft enkele aanvullende opmerkingen gemaakt om haar eerste opmerkingen te verduidelijken -- en het klinkt alsof ze misschien grote spijt ervaart.]

1. Het stoppen

Het stopt ermeeNa te zijn verschenen op 16 & Zwanger en later Teen Mom 3 in het eerste (en enige) seizoen, trouwde Mackenzie McKee in 2013. Nu zegt ze dat haar huwelijk met Josh McKee, de vader van haar kinderen, officieel voorbij is. En deze keer in het echt.

2. Betrapt!

Betrapt!McKee is nooit verlegen geweest om naar sociale media te gaan, of het nu gaat om het delen van haar emoties over de moedige kankerstrijd van haar moeder, of het voeren van gevechten met haar vervreemde partner. Als een uurwerk ging ze vandaag naar Facebook om in niet mis te verstane bewoordingen te onthullen dat ze Josh had betrapt op een affaire met haar neef.

3. Alles eruit laten

Alles eruit latenMackenzie, die pas 25 jaar oud is, heeft genoeg drama meegemaakt voor een vrouw die twee keer zo oud is als zij, met deze laatste krankzinnigheid. Ze vernietigde absoluut haar vreemdgaande aanstaande ex-man met een lange Facebook-post die als volgt luidt:

4. Maar ze verdient wel medelijden

Maar ze verdient wel medelijden'Ik weet dat velen het erger hebben dan ik. Dit is geen medelijdenfeestje. Het leven heeft me een aantal enorme kromme ballen gegooid. Ik weet niet hoe ik het hier heb gemaakt.'

5. Boze Mack

Boze MakHet is duidelijk dat de wereld weet dat Josh vorig jaar een affaire had, en maanden later een nieuwe bestemming kreeg met de belofte dat hij veranderde en 'gered' werd.

6. Het doen voor woede

Het doen voor AngeZe zei dat het haar moeder was, die op dat moment voor haar leven vocht, die een rol speelde in haar keuze om hem terug te nemen. Het maakte mijn moeder echt blij en ik koos ervoor om God te vergeven en te vertrouwen', schrijft Mackenzie.

7. Een gedenkwaardig afscheid

Een onvergetelijk afscheidZe was zo blij voor hem en haar laatste woorden tegen hem waren: ‘Ik ben zo trots op je, bid voor me.’ Rust zacht, Angie. Je kunt je alleen maar voorstellen wat ze zou denken als ze hier was om te lezen wat haar dochter nu te zeggen heeft over de situatie.

8. Tragedie slaat toe

Tragedie slaat toeVervolgt de moeder van Gannon, Jaxie en Broncs: Toen, in december, had ik al diepe pijn en moest ik toekijken hoe ze haar laatste adem uitblies. En Josh was er voor me tot twee weken later dingen veranderden.'

9. Denkspelletjes

Mind GamesPlotseling was ik een freak omdat ik huilde en depressief was. Ik lag in bed en vroeg me af waarom ik zo gek was, want zo gaf hij me het gevoel.'

10. Afwezige echtgenoot

Afwezige echtgenootEn toen veranderde het leven langzaam in hem die de hele dag werkte, thuiskwam om te douchen en de hele nacht viste.

11. Het onderzoek

Het onderzoekVeel jongens werken veel en gaan vissen, maar Mackenzie had het gevoel dat er iets niet klopte. 'Dus gisteren heb ik de willekeurige beslissing genomen om oproep- en sms-logboeken van joshes [sic] op te halen', schrijft ze.

12. Het resultaat

De uitkomst'Om erachter te komen dat een week nadat mijn moeder stierf 'toen hij begon te vertrekken en zijn gedrag veranderde' om te ontdekken dat hij 3-600 keer per maand een vrouw sms'te en haar belde op deze nachten dat hij tot 3 uur 's nachts aan het vissen was.

13. De geschiedenis herhaalt zich ... met een twist

De geschiedenis herhaalt zich ... met een twistDuidelijk een andere affaire,' schrijft ze, helaas al eerder op deze weg geweest. 'Dus ik ga het nummer bellen en het was mijn naaste neef Ashley.'

14. Dubbele klap

Dubbele klapZe kent de details niet, of ze deelt ze nu niet allemaal met ons. Misschien is dat een verhaal voor een andere keer. Maar McKee schrijft dat dit begrijpelijkerwijs dubbel verwoestend was: wat gebeurde er allemaal? Ik weet het niet. Mijn familie zal nooit meer hetzelfde zijn en we zijn allemaal verscheurd. IK WERD NIET alleen gekwetst door hem, maar ook door haar.'

15. Een vreselijke echtgenoot

Een verschrikkelijke echtgenootIk heb gehuild tot mijn ogen dichtgezwollen waren', klaagt Mackenzie, eraan toevoegend dat 'ik in totale shock ben. Ik open nu mijn ogen voor wat een vreselijke man Josh is geweest.'

16. Een leugen leven

Een leugen levenHij is een leugen geweest en hoe kun je toekijken hoe je vrouw haar moeder verliest en deze beslissingen neemt.

17. Genoeg is genoeg

Genoeg is genoegVandaag is de dag dat ik wegloop,' zwoer Mackenzie tegen het einde van haar bericht, waarmee ze aangaf dat dit misschien, in tegenstelling tot eerdere keren waarin ze op of nabij haar breekpunt was, het huwelijk van het paar was.

18. Gedachten en gebeden

Gedachten en gebedenBid voor mij, dat ik kan functioneren, me weer waardig voel en hoop vind.'

19. Een moeilijke weg voor de boeg

Een moeilijke weg voor de boegMackenzie is jong en weet hoe hij moet werken en werken om de eindjes aan elkaar te knopen. Het komt goed met haar, als vrouw. Maar dit is groter dan dat. Het draait allemaal om Gannon, Jaxie en Broncs. 'Bid voor mijn kinderen, ik heb altijd gewild dat mijn familie zou werken, zodat ze niet in twee verschillende huizen hoeven te wonen.'

20. Een triest mysterie

Een droevig mysterieIk was 100% toegewijd aan Josh en ik begrijp zoveel niet, concludeerde een diepbedroefde Mackenzie.

21. Haar pijn delen

Haar pijn delenHonderden fans hebben hun steun uitgesproken voor Mackenzie via reacties op haar Facebook-bericht nadat ze iedereen verblindde met dit nieuws.

22. Ondenkbaar

OndenkbaarIn de afgelopen zes maanden verloor Mackenzie haar moeder, haar huwelijk en een relatie met een familielid dat ze eerder had beschreven als een van haar beste vrienden.

23. Allemaal weggegooid

Allemaal weggegooidZoals we al zeiden, trouwden Mackenzie en Josh in 2013. Ze daten al sinds 2009, toen ze nog maar 14 jaar oud was, en ze hebben samen drie kinderen.

24. Mama houden

Mama houdenHet is niet verrassend dat Josh nog niet publiekelijk heeft gereageerd op de beschuldigingen tegen hem.

25. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenOnze gedachten gaan uit naar Mackenzie en haar kinderen in deze immens moeilijke tijd. Denk je dat de breuk deze keer zal duren? Zou het?

26. UPDATE: Fout toegeven

UPDATE: Fout toegevenIn een recent interview met Champion Daily gaf Mackenzie toe dat ze misschien iets te veel onzin over Josh had gepraat. 'Was het kleinzielig van me om van mijn emoties af te rennen en die Facebook-status te typen? Ja. Is er altijd een andere kant van het verhaal. ALTIJD, zei ze. En dat was niet het einde van haar bekentenis:

27. Een genuanceerde kijk

Een genuanceerde kijk'We hebben allebei verschillende fouten gemaakt door de jaren heen, ik beweer niet dat ik perfect ben geweest. Maar een ding dat we allemaal kunnen zien, is dat hij het leven uit me heeft gezogen.

28. JA, harde gevoelens

JA, harde gevoelensAls je het hem vraagt, zegt hij dat ik hem heb weggeduwd, ging ze verder. En mijn kant van dit alles is dat ik me nooit gewaardeerd of geliefd voelde. Van alles wat ik heb bereikt, was hij nooit trots op me.

29. Een diepe kloof

Een diepe kloofHet maakte het niet gemakkelijk dat hij uit de schijnwerpers wil en ik run mijn hele leven / inkomen op sociale media en deel alles en nog wat wat dit huwelijk zou kunnen schaden, 'voegde ze eraan toe.

30. Gemengde gevoelens

Gemixte gevoelensMcKee deelde hoe het voor haar was om om haar moeder te rouwen en legde verder uit dat ik hem dagelijks vertelde dat hij niet deugde en dat ik walgde, maar van binnen was ik het die schreeuwde dat hij me gewoon bij elkaar moest houden.'

31. Een verwarrende situatie

Een verwarrende situatieVan daaruit schilderde Mackenzie een somber portret van haar huwelijksleven. 'Dit jaar heb ik hem twee keer het huis uit gegooid om te proberen mijn verstand te vinden. Was het verkeerd? Tuurlijk, dat geef ik toe,' zei ze. 'Maar de laatste tijd slaapt onze relatie letterlijk onder hetzelfde dak en houden we van onze kinderen. Hij zegt de hele tijd tegen me: 'Ik ben hier totdat je iemand vindt en ik zal vertrekken', dus we weten allebei dat het ten einde liep, maar 11 jaar samen zijn was gewoon zo moeilijk.

32. De Ashley-situatie

De Ashley-situatieOm een ​​lang verhaal kort te maken, ik heb zijn telefoongegevens opgezocht en ontdekte dat hij meer dan nodig sms'te en een nummer belde', vervolgde McKee. 'En het was mijn neef. Mijn hart zonk meer dan ooit en toen koos ik ervoor dat we voorgoed klaar waren en plaatste ik de status.

33. Weer komen?

Weer komen?Interessant genoeg verduidelijkte ze later dat ze Josh er niet expliciet van had beschuldigd haar ontrouw te zijn.

34. Woorden zijn belangrijk

Woorden zijn belangrijkOp maandagavond sprak Mackenzie de zaken opnieuw aan op Twitter, waar ze schreef: 'Ik heb nooit het woord 'bonzen' of 'vals spelen' gebruikt.''

35. Een beetje achteruit trappen?

Een beetje achteruit trappen?'Stop alsjeblieft met stalken en graven naar familieleden en het schenden van privacy,' vervolgde ze. 'Josh was haar aan het sms'en en bellen voor advies over hoe ze met mij om moest gaan en voor mij was dat aan beide kanten verkeerd en genoeg om weg te lopen. Laten we nu allemaal verder gaan.'

36. Heen en weer

Heen en weerToen een fan erop wees dat Mackenzie Josh en Ashley ervan beschuldigde een affaire te hebben, vuurde Mack terug: 'Ze weigeren het zo te noemen. Maar ik denk wel dat een emotionele affaire iets is. Ik ga niet naar mannen voor huwelijksadvies. Tenzij een raadgever.'

Wacht! Er is meer Mackenzie McKee: Ik betrapte mijn man op het neuken van mijn neef! Ons huwelijk is voorbij! [BIJGEWERKT]! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: