Maci Bookout gooit grote schaduw naar Ryan Edwards: je bent een gestoorde verliezer!

Maci Bookout is niet iemand die haar mond houdt, vooral als het om Ryan Edwards gaat. De MTV-ster ging naar Twitter om haar ex te bekritiseren en noemde hem een ​​'waanvoorstellingen loser'. 'Wat ik heb meegemaakt, wens ik mijn ergste vijand nooit toe. Ik zou dat soort energie niet eens in het universum stoppen', schreef ze. 'Maar jij bent een speciaal geval Ryan.' Bookout en Edwards delen samen één kind, de 9-jarige Bentley.

Hoewel Ryan Edwards nu nuchter is (zo beweert hij tenminste), heeft hij nog steeds veel werk te doen op het gebied van zelfverbetering.

En hij zou waarschijnlijk de meeste aandacht moeten besteden aan het feit dat hij een echt vreselijke vader is.Om eerlijk te zijn, we weten niet veel over Ryans relatie met zijn jongste kinderen, maar zijn interacties met oudste zoon Bentley zijn uitgebreid gedocumenteerd op Teen Mom OG, en ze laten veel te wensen over.

Mackenzie, Ryan, Bentley

Deze dagen, Ryan mag Bentley niet eens zien , wat waarschijnlijk het beste is.

Zoals TMOG-kijkers weten, liet die beslissing lang op zich wachten.

Maci Bookout heeft altijd redenen gehad om zich zorgen te maken, maar ze zijn versterkt door het gedrag van Ryan in het afgelopen jaar.

Ryan, Bently

Kijkers waren stomverbaasd toen ze zagen dat Ryan Bentley pestte, en blijkbaar hadden die scènes ook effect op Maci.

Ze heeft herhaaldelijk gezegd dat ze wil dat Bentley een relatie met zijn vader krijgt, maar ze weet ook dat de veiligheid van haar zoon prioriteit nummer één moet zijn.

En er is momenteel reden om aan te nemen dat Bentley misschien niet veilig is in de aanwezigheid van zijn vader.

Bookout en Edwards

Natuurlijk heeft de beslissing van Maci haar relatie met Ryan niet verbeterd, en het lijkt erop dat de vijandigheid tussen de exen volledig zichtbaar was tijdens het filmen van de TMOG-reüniespecial van dit jaar.

Zoals je misschien hebt gehoord, Ryan weigerde het podium op te gaan met Maci bij de reünie, wat leidde tot een scenario waarin zij en echtgenoot Taylor McKinney werden overgelaten aan een gesprek met Ryans ouders, Jen en Larry Edwards.

Het ging niet goed.

Maci Bookout knuffelt Bentley

Taylor en Larry kregen zelfs bijna ruzie.

'Je zult de reünie op tv moeten zien spelen, maar een ding dat ik altijd zal doen, is opkomen voor mijn vrouw en kinderen', vertelde McKinney aan Lamusiqueblog in een exclusief interview.

'Kom je voor mijn vrouw en kinderen?' zegt Taylor, en laat er geen twijfel over bestaan ​​waar hij staat in deze voortdurende vete. 'Ik kom voor jou.

De Bookouts op Thanksgiving

Onnodig te zeggen dat deze vete nog lang niet voorbij is, en de afgelopen week hebben beide partijen grote schaduw geworpen op sociale media.

De vrouw van Ryan, Mackenzie Standifer, begon met memes over het belang van het verwijderen van giftige mensen uit je leven.

Ze noemde geen namen, maar het was niet moeilijk om erachter te komen over wie ze het had.

Maci Bookout, Bentley 2020

Maci antwoordde deze week eindelijk, maar in overeenstemming met de passief-agressieve toon van deze koude oorlog, liet ze haar fans het woord voor haar doen.

Volgens een nieuw rapport van The Sun vond Bookout een bericht 'leuk' waarin naar Ryan en Mackenzie werd verwezen als waanvoorstellingen en ernstige ontkenningen.

Ryan is niet op sociale media, maar we weten zeker dat Mackenzie lucht kreeg van deze nieuwste schaduw en onder zijn aandacht bracht.

Ongetwijfeld zijn Edwards en Standifer allebei verontwaardigd over Maci's subtiele prik, maar ze mogen zichzelf waarschijnlijk gelukkig prijzen - dat zijn tenslotte vrij tamme beledigingen, gezien het recente gedrag van Ryan.