Maci Bookout worstelt met naakt en bang, krijgt grote steun van fans

Na een moeilijke start op Naked and Afraid, begint reality-tv-ster Maci Bookout eindelijk wat grote steun van fans te krijgen. Bookout, die vooral bekend is vanwege haar rol in Teen Mom van MTV, werd geselecteerd om deel te nemen aan de Discovery Channel's Naked and Afraid-uitdaging, waarin twee vreemden het tegen elkaar opnemen in een overlevingswedstrijd. Bookout kwam echter al snel in de problemen toen ze geen onderdak kon bouwen of voedsel kon vinden. Ze worstelde ook met de mentale uitdagingen van het isolement in de wildernis. Gelukkig waren de fans van Bookout er om haar bij elke stap te steunen. Ze hebben haar bemoedigende berichten gestuurd en zijn zelfs een GoFundMe-pagina gestart om haar te helpen de ervaring te overleven. Met hun hulp is Bookout erin geslaagd om de eerste week van de competitie door te komen. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar het is duidelijk dat ze de steun van haar fans achter zich heeft.

Tienermoeder EN fans hebben enkele maanden geanticipeerd Maci Bookout verschijnt op Naakt en bang .

En we denken dat het veilig is om te zeggen dat ze niet helemaal kregen waar ze op hoopten.

Maci's avontuur in de wildernis was van korte duur, aangezien de moeder van drie kinderen hevig worstelde tijdens haar verblijf in Nicaragua.

Sommige kijkers verklaarden dat ze hadden gehoopt meer van mevrouw Bookout te zien, maar de meesten juichten haar moed toe om zo'n uitdaging aan te gaan.

En als bonus heeft haar vrolijke partner zeker nieuwe fans verdiend!

1. Maci Bookout: zowel naakt als bang

Maci bracht de afgelopen week door met het hypen van haar optreden in de show, en ze was duidelijk opgewonden om de ervaring met fans te delen.

2. De zwaarste show van tv

Geen show op televisie test de grenzen van het menselijk uithoudingsvermogen zoals Naked and Afraid, en maar heel weinig deelnemers duren de volledige 21 dagen. Dus Maci is zeker niet de enige die de uitdaging niet aangaat.

3.

Badass-houdingIn haar introductievideo noemde Maci zichzelf een badass, een woord dat vaak door TMOG-fans wordt gebruikt om de keiharde moeder van drie kinderen te beschrijven.

4. Vuurstarter

Ze beschreef haar voorbereidingen voor de show en onthulde dat ze veel tijd besteedde aan het maken van vuur zonder de hulp van lucifers of een aansteker. In eerste instantie leek het erop dat al dat harde werk zijn vruchten afwierp.

5. Vroeg succes

Vroeg succesMaci en haar partner, een ICU-verpleegkundige genaamd Justin, slaagden erin om op hun eerste dag in de wildernis een vuur te maken - een zeldzame prestatie op Naked and Afraid.

6. Geen partij voor Nicaragua

Helaas zou dat Maci's laatste overwinning in de jungle van Nicaragua blijken te zijn.

7. Voetfalen

Maci klaagde dat ze door de doornen en het ruige terrein niet meer kon lopen en moest op de tweede dag van de uitdaging opgeven.

8. Geen spijt

Geen spijtMaci ging naar Twitter toen de show werd uitgezonden en verzekerde fans dat ze trots was op de moeite die ze deed en voor altijd was veranderd door de ervaring van het aangaan van de ultieme fysieke en mentale uitdaging.

9. Geleerde les

Lesje geleerdMaci heeft in ieder geval een waardevolle les geleerd over brulapen. De chagrijnige buggers loeiden de hele aflevering non-stop.

10. Schreeuw naar Justin

Shout out naar JustinEn natuurlijk gaf ze belangrijke rekwisieten aan haar ondersteunende partner in avontuur. Helaas werd Justin ook gedwongen af ​​te tappen nadat hij zichzelf ernstig had gesneden met zijn machete.

11. Vriendelijke woorden

Lieve woordenFans waren het er over het algemeen over eens dat Justin de beste partner was die iemand zich maar kon wensen.

12. Taylor heeft grappen

TaylorMaci's Teen Mom OG co-ster, Tyler Baltierra, gaf eer aan haar man, Taylor McKinney, voor het vinden van humor in de situatie.

13. Een beetje teleurgesteld...maar nog steeds trots

Een beetje teleurgesteld... Maar nog steeds trotsSommige fans bekenden dat ze verdrietig waren dat ze Maci in de jungle niet wat meer te zien kregen, maar ze verklaarden ook dat ze trots op haar waren omdat ze zo'n uitdaging aangingen.

14. Middelvinger Maci

Middelvinger MaciFans houden van Maci's taaiheid, maar Naked and Afraid heeft een aantal van de sterkste en moedigste mensen ter wereld gedwongen te stoppen. Als je lichaam zegt dat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien, is het tijd om de handdoek in de ring te gooien.

15. Haters gaan haten

Haters gaan hatenNatuurlijk waren er enkele fans die de behoefte voelden om Maci's optreden te vernietigen. We nemen aan dat deze mensen allemaal door de strijd geharde overlevers zijn. Grapje, we weten dat het gewoon haters zijn.

16. Pratende prullenbak

Prullenbak pratenZoals altijd het geval is met dit soort dingen, leken sommige mensen ervan overtuigd te zijn dat ze het beter konden doen. Deze mensen hebben vrijwel zeker ongelijk.

17. Luider voor de mensen achterin

Luider voor de mensen achterinNogmaals, Naked and Afraid is een klasse apart. Dit is een show waar mariniers en profatleten op uit zijn. Het is geen schande om af te tappen.

18. Houd het echt

Het realistisch houdenSommige fans kennen hun beperkingen en realiseren zich dat het indrukwekkend is om zelfs maar één nacht door te brengen in zulke barre omstandigheden.

19. Wat er echt toe doet

Wat er echt toe doetEn natuurlijk concentreerden veel kijkers zich meer op het 'naakte' deel, en minder op het 'bange'. Soms moet je dingen in perspectief plaatsen.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: