Maci Bookout Naked & Afraid Preview: Teen Mom OG Star vecht voor haar leven!

Maci Bookout is geen onbekende voor moeilijke uitdagingen. De Teen Mom OG-ster heeft in haar jonge leven met veel tegenslagen te maken gehad. Maar niets kon haar voorbereiden op de ultieme test om te overleven: naakt in de wildernis gestrand zijn zonder eten, zonder water en zonder kleren. In een nieuwe preview voor het komende seizoen van Teen Mom OG is Maci te zien in de realityserie Naked and Afraid van Discovery Channel. Het uitgangspunt van de show is simpel: twee vreemden zijn gestrand op een afgelegen locatie met niets anders dan hun verstand om hen te helpen overleven. Voor Maci is die locatie de jungle van Costa Rica. En op basis van de preview clip lijkt het erop dat ze het gevecht van haar leven tegemoet gaat. In de clip wordt Maci huilend en bevend gezien terwijl ze probeert een schuilplaats te bouwen en voedsel te vinden. 'Ik weet niet of ik dit kan', zegt ze op een gegeven moment. Het is duidelijk dat Maci buiten haar comfortzone is, maar ze is vastbesloten om de uitdaging van 21 dagen te doorstaan. 'Ik wil mezelf bewijzen dat ik moeilijke dingen kan', zegt ze. 'Ik wil mijn kinderen laten zien dat mama stoer is.' Teen Mom OG keert terug op maandag 17 april om 9/8c op MTV.

Een aantal maanden geleden, Tienermoeder EN kijkers begonnen enthousiast te worden over rapporten die Maci Bookout heeft een aflevering opgenomen Naakt en bang .

Maar tot zondagavond wisten we heel weinig over Maci's ervaring in de show.Nu begint de informatie binnen te druppelen en fans zijn hypeder dan ooit.

We weten nog steeds niet waar ter wereld Maci tegen de elementen zal vechten, maar we weten wel met wie ze samenwerkt en - belangrijker nog - wanneer haar aflevering wordt uitgezonden.

Bekijk de galerij hieronder voor alle informatie over Maci's uitstapje naar de wildernis, evenals twee spannende sneak peeks van haar optreden in de meest meedogenloze serie van reality-tv:

1. Geen halve maatregelen

Geen halve maatregelenZoals we leerden in de preview die werd uitgezonden tijdens Naked and Afraid: XL op zondagavond, laat Maci zich niet vertroetelen alleen vanwege haar status als beroemdheid. Ze heeft zich volledig uitgekleed, net als de vorige deelnemers aan de show, en je kunt verwachten dat ze, net als iedereen, zal worden geduwd tot het punt van ernstige uitdroging, uitputting en ziekte. Klinkt geweldig!!

2. Totale badass

Totale badassIn Maci's inleidende clip beschrijft de moeder van drie kinderen zichzelf als een badass - misschien niet wat je zou verwachten gezien haar MTV-sterrenstam. Maar, zoals fans van Teen Mom OG weten, is ze geen krimpend viooltje. Badass is een titel die ze ruimschoots verdiende voordat ze aan haar laatste wildernisavontuur begon.

3. Eerste blik

Eerste gezichtVorige week ging Maci naar Instagram om enkele miljoenen van haar naaste fans hun eerste glimp van haar aflevering te geven. De show doet zijn titel duidelijk eer aan, en we zijn nog maar net begonnen.

4. Eeek, inderdaad

Eeek, inderdaad'Eeek! Iedereen heeft gevraagd naar mijn aflevering van Naked and Afraid', schrijft Maci bij de foto, en terecht. Wat ze doormaakt is duidelijk een van de gekste beproevingen in de wereld van reality-tv.

5. Sneak Peek-tease

Sneak Peek-tease'Bekijk aanstaande zondagavond om 22.00 uur het voorproefje van de nieuwe aflevering van Naked and Afraid XL: All Stars. op @discoverychannel,' voegde Bookout eraan toe, en met verplichte anticipatie hebben we precies dat gedaan.

6. Eindelijk is het zover

HetZondagavond dropte Discovery Channel niet één, maar twee previewclips van Maci's aflevering. En tot nu toe houden fans van wat ze zien ... (we hebben het niet alleen over haar naakte lichaam, maar dat is zeker te zien).

7.

Maci op Naked Afraid: eerste blik!Het is officieel: Maci's aflevering van Naked and Afraid wordt uitgezonden op 24 juni om 21.00 uur. Hier is een spannend voorproefje van haar strijd tegen de natuur.

8.

MaciVoor fans van Teen Mom OG heeft Maci geen introductie nodig. Maar ze maakte toch een video zodat kijkers haar konden leren kennen.

9. Wat we weten

Wat we wetenWe wisten al dat Maci zou samenwerken met Justin Tuell, een 31-jarige IC-verpleegkundige met een achtergrond in overleven in de wildernis. Maar de previews van gisteravond gaven ons een hoop nieuwe informatie over hoe hun onderneming daadwerkelijk zou kunnen uitpakken.

10. Bentley is gestoord

Bentley is gestoordOp een gegeven moment in haar introductievideo overlegt Maci met haar oudste zoon, de 9-jarige Bentley. Bentley, haar enige kind uit haar relatie met de vaak geplaagde Ryan Edwards, is er duidelijk van overtuigd dat zijn moeder de vaardigheden heeft om te overleven in de wildernis. Ze heeft ons zeker veel hart getoond in de omgang met Ryan ...

11. Meisje in brand

Meisje in brandVergeef het woordspel van de Hunger Games, maar 'Ik ben best goed in vuur', zegt Maci op een gegeven moment tegen de camera, onthullend dat ze haar vaardigheden om vuur te maken 'veel, veel' heeft geoefend. Misschien zullen al die vreugdevuren in de achtertuin toch nuttig blijken.

12. Haar zaak bepleiten

Haar zaak bepleitenMevrouw McKinney pleit vanaf het begin voor overlevingsreferenties en stelt dat ervaring niet alles is. 'Ook al ben ik geen expert, ik ben mijn hele leven meerdere keren per jaar gaan kamperen. Ik sta te popelen om deze uitdaging aan te gaan en ik wil het echt heel graag, zegt ze, terwijl ze haar wil om te slagen benadrukt.

13. Geen tijd voor opgevers

Geen Tijd Voor OpgeversAls ik naar deze show kijk, is een ding dat me gek maakt, dat mensen veel te vroeg stoppen, zegt ze. Ze geven zichzelf niet eens een kans.' Bookout weerspiegelt de gevoelens van veel kijkers als ze dit zegt, maar het is natuurlijk een heel ander spel als jij het bent onder de microscoop. En naakt in de jungle.

14. Een belofte doen

Een belofte doenDe moeder van drie kinderen zweert verder dat ze, zelfs als het daar moeilijk wordt, niet vroeg zal aftappen: 'Het eerste teken van nood dat ze aftikken, is klaar', zegt ze. 'Het wordt zeker klote, maar ik ga niet stoppen. We zullen zien of de natuur haar uiteindelijk uitput, zoals eerder al menig deelnemer.

15. Een verandering van hart?

Een verandering van hart?De eerste clip van Maci's tijd in het wild vertelt echter een heel ander verhaal. Kijkend naar Naked and Afraid vanaf je bank, is het gemakkelijk om te wijzen op alle dingen waarvan je denkt dat mensen ze verkeerd doen, vertelt ze de camera's.

16. Het echte werk

Het echte werkJe bent hier en voelt de dorst en pijn in je lichaam, het is een heel ander verhaal', voegt ze eraan toe. Maci zegt misschien wat voor de hand liggend, maar het is waar... hoe je je hier mentaal ook op voorbereidt, er is geen vervanging voor het daadwerkelijk ervaren.

17. Een veelbelovend begin

Een veelbelovend beginMaar Maci en haar partner worden aangemoedigd door een beetje vroeg succes. Samen zijn ze in staat om vuur te maken op hun eerste dag in de wildernis... een zeldzame prestatie op Naked and Afraid, en een cruciale, want dat houdt je warm. Ze zijn tenslotte naakt.

18. Oorspronkelijke overwinning

Oorspronkelijke overwinningJe bent een vrouw, je maakt vuur! Je bent een badass,' roept haar feestpartner in mock-holbewoner-stijl. Natuurlijk weten we dat niet elke deelnemer het einde haalt, maar ze boekt in ieder geval enig succes.

19. Badass-referentie

Badass-legitimatieHet lijkt erop dat ze een waardevolle aanwinst voor het team gaat worden, zegt Justin, en echt, wie kan daar tegenin gaan. We kunnen niet wachten om Maci te zien schoppen in de wildernis!

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: