Maci Bookout klapt terug naar Ryan Edwards: stuur je ouders niet om je strijd te voeren, B-ch!

Maci Bookout staat bekend als een no-nonsense persoon, en ze tolereert absoluut geen BS. Dus toen Ryan Edwards besloot zijn ouders te sturen om het vuile werk voor hem op te knappen, had Maci er geen zin in. Ze klapte snel terug naar hem en riep hem uit omdat hij een lafaard was. B--ch, stuur je ouders niet om je strijd te voeren!

Zoals we eerder meldden, nam de gespannen relatie tussen Maci Bookout en haar stomme baby-papa Ryan Edwards deze week een andere wending.

De problemen begonnen dinsdag tijdens het filmen voor de Teen Mom OG-reüniespecial van dit seizoen.Om te voldoen aan de anti-Covid-regelgeving, werden Maci's segmenten opgenomen in Tennessee, en het plan was om alle hoofdrolspelers op een geïmproviseerde set te verzamelen.

Maci Bookout op de telefoon

Helaas weigerden Ryan en zijn vrouw Mackenzie Standifer deel te nemen, en dus verliep de climaxconfrontatie niet volgens plan.

In plaats van dat Maci en Taylor McKinney de strijd aangaan met Ryan en Mackenzie, werden de McKinneys gedwongen het op te nemen tegen de ouders van Ryan.

Maar als je op dramatisch vuurwerk hoopte, vrees dan niet - de sh-t raakt nog steeds de ventilator op een belangrijke manier.

Maci Bookout op Teen Mom-aflevering

Aanvankelijk wilde MTV dat Mackenzie en Ryan het persoonlijk op de set zouden opnemen met Maci en Taylor, maar Ryan weigerde absoluut. een productiebron vertelt The Ashley's Reality Roundup.

Toen vroegen ze Mackenzie om solo het podium op te gaan en een scène te filmen met Taylor en Maci, maar ze zei nee', voegde de insider eraan toe.

'Je kon de spanning met een mes snijden toen ze daar allemaal zaten,' vertelt een andere insider aan The Ashley.

Maci met Taylor en Bentley

'Maar alles ging goed tot het einde van het segment. Maci bleef vage antwoorden geven en maakte duidelijk dat ze van streek was, maar wilde niet zeggen waarom.

Toen werd het pas echt lelijk.

Het lijkt erop dat Taylor tussenbeide kwam, en hij nam geen blad voor de mond toen hij Jen en Larry precies vertelde wat hij van hun zoon vond.

Dingen die ertoe doen

Geloof het of niet, het lijkt erop dat de situatie bijna uit de hand liep toen McKinney de vader van Ryan de kans bood om naar hem toe te stappen.

'[Taylor] stond een beetje op en vroeg Larry uiteindelijk of hij dingen mee naar buiten wilde nemen, zei de bron.

Zo ver kwam het echter niet. Niets werd fysiek.

Nog steeds. Wauw.

Maci tegen Ryan

Hij vertelde hen dat Ryan een ‘piece of s–t’ is en dat hij, in tegenstelling tot Ryan, er al heel lang voor Bentley is, voegde de insider eraan toe.

Hij vertelde Larry en Jen dat Ryan meer zou moeten zijn zoals hij is.

De situatie escaleerde vanochtend verder, toen Taylor nam exclusief contact op met Lamusiqueblog en deelde zijn kant van het verhaal.

Taylor McKinney in Teen Mom

Hij vermeed het noemen van namen, om niet in botsing te komen met de grote pruiken op MTV, maar we denken dat je geen moeite zult hebben om erachter te komen over wie hij het heeft.

De bron komt erg eenzijdig over, dus je kunt waarschijnlijk wel raden wie dat is', vertelde McKinney ons.

'Je zult de reünie op tv moeten zien spelen, maar een ding dat ik altijd zal doen, is opkomen voor mijn vrouw en kinderen.'

Maci Bookout, Taylor McKinney: een selfie

Hij eindigde zijn opmerkingen met een onheilspellende noot.

'Kom je voor mijn vrouw en kinderen?' zegt Taylor, en laat er geen twijfel over bestaan ​​waar hij staat in deze voortdurende vete. 'Ik kom voor jou.

Onnodig te zeggen dat het klinkt alsof deze situatie nog lang niet voorbij is.

Maci

En Taylor is niet de enige die duidelijk heeft gemaakt dat hij niet in het minst bang is voor de oppositie.

Ik wilde echt wat 'kleine b-tch' (en hilarische) opmerkingen plaatsen, maar ik wacht tot ze me de definitie van 'kleine' kunnen vertellen zonder het te googelen en hardop voor te lezen. [microfoonemoji], twitterde ze vandaag.

Ja, Maci heeft zelfs een microfoonemoji toegevoegd om de wereld te laten weten dat ze de microfoon laat vallen op deze dwazen, a la Eminem aan het einde van Eight Mile.

maci v ryan

Helaas zullen we misschien nooit weten wat voor soort 'kleine b-tch'-opmerkingen Maci in gedachten had, maar gelukkig legde ze een milde smackdown in de tweet.

Suggererend dat Ryan en Mackenzie letterlijk de betekenis van het woord 'klein' niet kennen?

Het is misschien niet zo grappig als de schoten die Maci wilde afvuren, maar het is nog steeds verdomd grappig.

Maci DeShane Bookout McKinney

En we hebben nog steeds de reüniespecial om naar uit te kijken.

Helaas zal het niet de confrontatie tussen Ryan en Maci bevatten waar we naar uitkeken, maar hopelijk zien we een moment van afrekening voor de ouders van Ryan.

We weten het - ze waren vroeger favoriet bij fans, of boden in ieder geval een mooi tegenwicht voor de puinhoop die Ryan is, maar feit is dat die twee de afgelopen weken koninklijk hebben verknoeid.

Jen en Larry foto

Het dieptepunt zou kunnen zijn gekomen toen Jen en Larry aankondigden dat ze dat zouden doen kies de kant van Ryan in plaats van die van Bentley in alle situaties.

Niet het soort gedrag modelleren dat je zou verwachten van mensen die in dit scenario de stem van de rede zouden moeten zijn.

We vermoedden al lang dat ze Ryans slechte gewoonten mogelijk maakten, maar we hadden geen idee dat de situatie zo erg was geworden.

Ryan Edwards mokshot, Take 3

Tegenwoordig lijkt het erop dat Maci en Taylor de enige goeden in Bentley's leven zijn die voor hem willen vechten.

Hij lijkt natuurlijk een slimme jongen, dus dat weet hij waarschijnlijk al.