Love & Hip Hop Seizoen 7 Aflevering 15 Samenvatting: De waarheid over Mendeecees

Mendeecees is in heet water in de aflevering van Love & Hip Hop van deze week. Zijn vrouw Yandy komt erachter dat hij tegen haar heeft gelogen over therapie en ze is niet gelukkig. Hij krijgt ook te maken met de gevolgen van zijn daden als hij wordt gearresteerd omdat hij niet voor de rechtbank is verschenen.

Is het iedereen gelukt om hun beef opzij te zetten op de reüniespecial van VH1's hit reality-serie?

Dat was hun plan Liefde & Hip Hop Seizoen 7 Aflevering 15 toen Nina Parker alle castleden bijeenriep om de gekke gebeurtenissen af ​​te ronden.

Toen de aflevering van start ging, vroeg Nina aan Cardi B wat er met Azië aan de hand was. Cardi had een lange en hilarische uitleg over de hele zaak.

'Ze is gewoon ma omdat ik een dikke kont heb en hij wil dat. Ik heb rundvlees in de motorkap, maar ik weet waarom ik rundvlees heb. Ik heb geen idee waarom dit meisje boos op me is.

Vrijwel onmiddellijk werd Asia backstage gehaald en gevraagd naar haar problemen met Cardi.

Ik had geen probleem met Cardi. Cardi springt op en komt tussenbeide. Ze vraagt ​​aan Asia. Waarom praatte je gekke dingen over mij in die sms'jes?

Asia zegt dat ik Swift steunde toen hij met je begon te werken totdat je raar begon te doen. Plots staat Cardi op om haar vuist te gooien en Asia op haar hoofd te slaan.

Nina zegt Iedereen op hun stoel en laten we praten als volwassenen. Echt, Nina? Er waren geen volwassenen aanwezig in de studio.

Nina probeerde opnieuw om tot de kern van het probleem te komen. Wat zorgde ervoor dat je die sms-berichten naar Swift stuurde?

Asia zegt dat Swift me niet respecteerde. Cardi was niet onder de indruk en zei dat je me daarvoor niet mocht. Waarom vond je me niet leuk?

Azië zegt dat ik via Swift's Facebook ben gegaan en jou heb gevonden. Ik heb je gestalkt.

Swift verscheen en verontschuldigde zich bij Azië, voordat hij bevestigde dat hij momenteel geen relatie had met een van beide vrouwen.

Nina schakelde over op al het drama met de Creep Squad.

Nina vraagt ​​aan Cisco Wat is het probleem met jou en de andere jongens?

Cisco zegt dat ik niet weet wat het probleem van Rich is. Hij lijkt problemen met mij te hebben. Ik heb geprobeerd om Peter te laten gaan zitten en het op te lossen.

Somaya roept Rich uit

Peter zegt dat ik niet met twee volwassen mannen moet blijven zitten om problemen op te lossen.

Nina vroeg toen om de oorsprong van de groep te weten. Dit had tot gevolg dat Rich en Cisco moesten worden gescheiden door beveiliging.

Nina besloot met Mariahlynn te praten omdat ze dacht dat ze wat licht zou kunnen werpen op wat er met de jongens aan de hand was.

Mariahlynn zegt dat Cisco zich verraden voelde door de situatie, dus zei hij wat kwetsende dingen over mij waarvoor hij zijn excuses aanbood. Onze moeder heeft allebei hersenaneurysma's, dus we hebben op dat niveau contact gemaakt.

Cisco verontschuldigde zich bij Mariahlynn voor de manier waarop hij zich gedroeg. Vervolgens gaf hij Peter een cheque van $ 10.000 om het geld goed te maken dat hij had verdiend met het optreden in New Orleans.

Daarna kregen we een update over Snoop, en J. Nina vroeg J naar het auditiedrama van Sofie Green. J's antwoord was vrij tam in tegenstelling tot een deel van haar drama van eerder in het seizoen.

Ik voelde me gewoon niet gerespecteerd. Al deze dwaasheid was gewoon belachelijk.

Snoop On Love & Hip Hop Seizoen 7 Aflevering 6

Snoop komt tussenbeide en vraagt ​​J. Heb je me bedrogen? Dit veroorzaakte weer een enorme ruzie waarbij de dames elkaar beschuldigden.

Snoop bevestigde dat ze op geen enkele manier weer bij J. kon komen. J barstte in tranen uit toen ze zei hoeveel ze van Snoop hield.

Ik hou van haar. Dat gaat niet zomaar weg, maar ik heb het gevoel dat ik respect verdien en dit alles was gewoon rommelig. Snoop zegt dan dat ik altijd van J zal houden als vriend en er voor haar zal zijn.

Dat

Toen ze probeerde vast te stellen wat er mis ging met alle vrouwen in het leven van Mendeecees, wees Yandy er snel op dat ze niets kon schelen over de vrouwen voor haar.

Erika raakte van streek toen een telefonisch interview met Mendeecees bevestigde dat ze een side chick was.

Ze zegt: Als man met een dochter, moeder en zus vind ik het erg beschamend van hem om hier zo te zitten praten.

Yandy was er snel bij.

Yandy Smith ziet er goed uit

Dat was altijd het verhaal dat ik van hem kreeg. Als je weet dat je zijn huis voor een bepaalde tijd moet verlaten en niet in de buurt van zijn vrienden en familie kunt zijn, dan is dat jouw positie. Je moet je positie spelen.'

De dames moesten vervolgens worden opgesloten in hun kleedkamers om te voorkomen dat ze gingen vechten.