Love & Hip Hop Seizoen 4 Aflevering 14 Samenvatting: Goin' Out Gunz Blazing!

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van Love & Hip Hop. Deze week zagen we de dames met vuur en vlam gaan terwijl ze doorgingen met de gevolgen van de explosieve ruzie van vorige week. We zagen ook een schokkende onthulling over een van de castleden waar iedereen zeker over zal praten. Dus laten we erop ingaan, zullen we?

Het tweede deel van VH1's Love & Hip Hop-reünie bracht weinig oplossing voor enkele van de brandende vragen van het vierde seizoen, terwijl het zelfs nog meer drama toevoegde.

Standaard. als jij bekijk Love & Hip Hop online , weet je wat je te wachten staat met deze cast van personages. Toch deed de jongen gisteravond de aanval op de shan.

Laten we de belangrijkste afhaalrestaurants van de explosieve bijeenkomst opsplitsen:

  • Amina voelt dat ze op een dag Tara zal worden, als ze dat al niet is. Hij doet precies dezelfde dingen met mij waar ze het over heeft. Dus ik ben haar al.
  • Peter besloot om bij Amina te zijn in plaats van Tara omdat 'ik een uitlaatklep nodig had, en mijn uitlaatklep werd Amina ... thuis was donker en dit was helder.
  • AMINA HEEFT EEN POSITIEVE ZWANGERSCHAPSTEST UITGETROKKEN. In tegenstelling tot de moeder van je baby, nam ik niet het plan B, zei ze tegen Peter. Ik ben zwanger.
  • Peter liep het podium af, sprakeloos, zonder zelfs maar te reageren.

Het drama was daar nog niet klaar. Oh nee. Bij lange na niet, fans van L&HH:

  • Ze komen niet meer bij elkaar. Op het moment dat ik besloot dat ik absoluut niet bij hem kon blijven, toen ik erachter kwam dat dit gebeurt, huilde Amina.
  • Peter sprak eindelijk, verontschuldigde zich bij Tara en zei tegen haar: ik zal je nooit meer pijn doen, want ik zal mezelf volledig uit je leven verwijderen.
  • De vriendschap tussen Rashidah en Tahiry is misschien voorbij.
  • Saigon voelt geen sterke gehechtheid aan zijn babymama's, die volgens hem kinderen als pionnen gebruiken, en zegt eerlijk gezegd dat ik geen fuck om deze vrouwen geef.
  • Is Eric verliefd op Rich? Ja! meende Cyn. Daar kan ik op antwoorden. Zij is. Of niet. Ik zal eerlijk tegen je zijn. Niet meer, zei Erica.

En daar is het voor Liefde & Hip Hop Seizoen 4 Aflevering 14 . Tijd om uit te ademen.

Van Peter is nooit meer iets vernomen, maar er is altijd volgend seizoen.

Er is tenslotte een baby op komst, dus je weet dat dit nog niet voorbij is.