Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 4 Aflevering 8 Samenvatting: Interventie

Welkom terug bij weer een spannend seizoen van Love & Hip Hop Hollywood! De aflevering van deze week ging helemaal over interventie, terwijl de castgenoten samenkwamen om Teairra Mari te confronteren met haar drankprobleem. Het was een harde liefdesinterventie, waarbij de groep al hun grieven met Teairra uitte. Maar uiteindelijk leek het te lukken, want Teairra beloofde haar leven weer op de rails te krijgen. We duimen voor je, Teairra!

Teairra Mari was misschien op pad met haar vrienden, maar ze kwamen nog steeds opdagen om haar te helpen wanneer ze ze het meest nodig had.

Wanneer Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 4 Aflevering 8 begonnen, besloten Moniece Slaughter, Nikki Mudarris en A.D. Diggs dat het tijd was voor hun vriend om hulp te zoeken.Keyshia, Booby op Love & Hip Hop: Hollywood

Het was niet de bedoeling dat ze dronk en ze viel blijkbaar terug in haar oude gewoonten, en dat was een grote zorg voor degenen die het dichtst bij haar stonden.

Ze maakten zich zorgen over wat er zou gebeuren als ze in een spiraal terechtkwam, en Teairra had het een en ander te zeggen over een 90-daags residentieel programma in San Francisco.

Ik ga nergens heen. Wat is dit? Ik heb absoluut geen negentig dagen om daaraan te besteden, schreeuwde ze terwijl ze probeerde te suggereren dat alles goed met haar was.

Uiteindelijk ging ze dertig dagen akkoord, terwijl ze bevestigde dat ze wist dat er iets mis met haar was.

Terry-Marie

Ik moet in de spiegel kijken en beseffen dat het een probleem is. Ik zou willen dat mijn moeder [met me mee vliegt], zegt ze terwijl ze in tranen uitbarst. Ik moet mijn spullen bij elkaar krijgen. Het is een begin. Zoveel mensen duimen voor me.

Het was een lange en bochtige weg, maar Teairra krijgt eindelijk hulp en we kunnen niet blijer voor haar zijn. Erkennen dat er een probleem is, is de eerste stap naar herstel.

Ondertussen ontmoette Brooke Valentine Bridget Kelly, en ze vertelden elkaar al het goede over hun relatieproblemen.

Ik heb mijn vriend James een keer of twee keer bedrogen, maar dat was lang geleden en ik ben klaar om James een echte kans te geven, bevestigde Bridget op sensationele wijze.

Moniece slacht afbeelding

Ze wilde dat ze op een date gingen met Brooke en Marcus, maar Brooke zei: 'Marcus heeft een proeftijd.' Ze begon toen over het proberen hem terug te pakken omdat hij haar hart had gebroken.

'Ik ben haar met opzet dingen aan het doen om hem kwaad te maken. Ik had een klein uitje, en ik ging daar met Booby heen.

Ja, iedereen in deze show leeft voor drama, en we houden ervan om alles bij te houden. Het is zo sappig.

We kregen zelfs de bevestiging dat Lyrica's familie eindelijk met A1's kon opschieten, dus dat was verrassend.

Lyrica Anderson Afb

Ik ben blij te kunnen zeggen dat onze moeders tegenwoordig als vriendinnen met elkaar overweg kunnen, beweerde Lyrica met een grote grijns op haar gezicht.

Zell begon over zijn missie om Misser Ray's lanceringsfeest voor zijn PR-bedrijf te saboteren. Ja, hij wilde nog steeds wraak, en hij wist precies hoe hij die moest krijgen.

Zell gaf een feest en Lyrica ging het podium op om wat vormen te knippen en wat liedjes te zingen. Dingen veranderden toen Moniece en Misser Ray de zaal binnenkwamen.

Toen Zell schaduw naar Ray probeerde te werpen, gooide Ray een schoen naar hem. Nee, we maken geen grapje. We zijn een beetje boos dat we geen groot gevecht hebben gezien, maar dat hebben we te danken aan de robuuste beveiliging.

Brooke's dag ging van kwaad tot erger toen A1 Marcus vertelde dat hij haar tijdens een recent evenement van dichtbij en persoonlijk met Booby zag omgaan.

Hij moet weten wat er aan de hand is. Zijn meisje op dit moment zorgt ervoor dat hij er gek uitziet in deze straten, en dat heb ik niet met mijn vriend, zei A1 in een biechtstoel, voordat hij de bonen morste.

A1 Bentley

Marcus begaf zich naar de studio en betrapte ze op heterdaad, maar Brooke was niet klaar om om te rollen en zijn nederlaag toe te geven, dus zei ze dat Marcus rondrende met die paranormale bimbo.

De scène eindigde met Booby die zei hoeveel hij van Brooke hield en ze begonnen weer te vrijen. Zucht.

Het grootste moment van de aflevering was toen Masika en Alex eindelijk kwamen opdagen om de video op te nemen.

Ik heb je al verteld dat ik niet schiet met deze h*, roept Masika, voordat Alexis terugschiet, waarom kun je niet volwassen worden? We moeten praten.

Ja, deze twee zullen nooit vrienden worden.