Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 4 Aflevering 5: Spirit Animal

Het is tijd voor een nieuwe aflevering van Love & Hip Hop Hollywood, en deze week hebben we het over geestdieren. Als je de term niet kent, is een geestdier eigenlijk een totem of bewaker die je diepste kwaliteiten vertegenwoordigt. Sommige mensen geloven dat we allemaal geestdieren hebben en dat ze ons door moeilijke tijden heen kunnen helpen of ons belangrijke levenslessen kunnen leren. Anderen denken dat ze gewoon leuk zijn om over na te denken. Hoe dan ook, de aflevering van deze week gaat helemaal over uitzoeken welk dier elk van de castleden het beste vertegenwoordigt. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de show!

Het filmen van een muziekvideo is bedoeld als een dag vol met veel verschillende looks en locaties, zonder ruimte voor gekibbel.

Op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 4 Aflevering 5 , laaiden de spanningen op bij een opname van een videoclip, en ik vroeg me af of de vriendenkring ooit nog hetzelfde zou zijn.Wanneer de aflevering begint, heeft Cisco een pauze van zijn problemen met Teairra en spreekt hij af met A1 voor een drankje.

Zijn rustige humeur wordt echter verstoord door de komst van Moniece en Nia die hem op sociale media achtervolgden om erachter te komen waar hij was.

De dames willen weten waarom Cisco de problemen van zijn vriendin niet serieuzer neemt, en denken dat hij moet toegeven dat Teairra van de wagen valt.

Terwijl Cisco zei dat de dames overdreven, zegt Moniece dat ze uit een verslavingsfamilie komt en haar de ogen heeft geopend om te weten wanneer iemand in de problemen zit.

Wanneer Cisco geen bal speelt en op dezelfde pagina als zij komt, stormt ze in tranen weg terwijl ze zich zorgen maakt over wat er van haar vriend zou kunnen worden.

Hazel E

Ondertussen wil Hazel-E dat de wereld weet dat ze een opkomende zangeres is en dat ze een merk opbouwt dat miljoenen waard zal zijn.

Vandaag doen we een fotoshoot voor mijn glow-up kit. Mijn liefje, Rose [Bourgondië], hij heeft dat werk gedaan. Maar de laatste tijd verkrampt hij mijn stijl een beetje. Ik weet dat Rose op zoek was naar zijn moment, maar op dit moment - het is de Hazel-E-show omdat ik alle rekeningen betaal, onthult ze.

Hazel wil dat haar man een carrière krijgt, maar terwijl zij de leiding heeft, draait het allemaal om haar, en daar ben ik redelijk goed in. Zeg wat je wilt over Hazel, maar haar biechtgesprekken zijn altijd uitstekend.

Elders is Alexis Skyy boos dat de babymoeder van Solo Lucci haar modellenshoot heeft gecrasht, dus besluit ze hem terug te halen door zijn radio-interview te onderscheppen.

Alexis Skye

F*ck dit hele interview nu, roept ze, maar Solo lijkt te denken dat hij er niets mee te maken heeft.

Je speelt jezelf. Ik mis jou ook, antwoordt de rapper voordat hij schreeuwt: Iedereen weet dat je een doorgeefluik bent b*tch!

Stijlvol.

Het ging goed met Chanel West Coast en Safaree Samuels in de studio. Safaree beweert dat Chanel's rappen beter is dan haar optredens.

Safaree zegt dat het het beste is om haar te laten optreden met Hazel-E, maar het gaat van kwaad tot erger voor hun relatie tijdens de video-opname, en Hazel wordt na een ruzie van de set geëscorteerd.

Safaree heeft dagenlang buikspieren

Ten slotte onthult Cisco aan Teairra dat hij zo over al het drama dat ze naar de tafel brengt en gaat afspreken met zijn ex-vriendin, Amber, en het is onmogelijk dat ze gewoon aan het praten waren.

Ze droeg lingerie toen ze de deur opendeed en ze zag eruit alsof ze klaar was voor een leuke tijd. Is Teairra volledig uit beeld?

Wat vind je van dit alles?