Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 4 Aflevering 1 Samenvatting: Nieuwe castleden, hetzelfde drama

Welkom bij een nieuw seizoen van Love & Hip Hop: Hollywood! Dit seizoen introduceren we enkele nieuwe castleden, maar maak je geen zorgen: het drama is nog steeds hetzelfde. Bereid je voor op alle gevechten, ontmoetingen en uiteenvallen die je gewend bent van deze show.

Ze zijn terug!

Na wat een eeuwigheid leek, maakte de Love & Hip Hop: Hollywood-crew een triomfantelijke terugkeer naar tv-schermen, en jongen, er was veel drama.Hazel E

Op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 4 Aflevering 1 , Keyshia Cole voegde zich bij de cast en had een aantal verontrustende dingen te melden over haar vervreemde echtgenoot, terwijl enkele van de andere sterren een aantal belangrijke veranderingen in hun leven aanbrachten.

Laten we ter zake komen.

De grootste schok van allemaal was dat Keyshia een volwaardige vaste klant was in de serie. Ze is een uitstekende zangeres, dus we zijn blij dat we haar wekelijks kunnen zien.

Het is een lange reis geweest. We staan ​​op het punt het album uit te brengen en we gaan op een nieuwe tour, legt ze uit in een biechtstoel.

Keyshia Cole voor VH1

Het gesprek veranderde al snel in Keyshia's mislukte relatie met Daniel 'Booby' Gibson, maar ze was verrassend positief over het opnieuw aanwakkeren van de vonk tussen hen.

Het schokkende was dat Keyshia hem niet de schuld gaf van hun splitsing, en onthulde dat ze nog steeds onder hetzelfde dak woonden. Ze complimenteerde hem ook omdat hij een geweldige vader voor hun zoon was.

Zullen ze hun relatie kunnen herstellen? Ze lijken schattig, en het is zeker een interessante haak voor Keyshia.

Ondertussen werd Hazel-E gedwongen om uit te leggen waarom ze werd vermist op sociale evenementen.

Ik was verstrikt in relatiedrama met meneer Katt Williams, maar laat je niet verdraaien, de comeback is echt, zegt ze.

Munie slachting

Vervolgens onthulde ze dat ze niet langer bij Katt is en hem heeft ingeruild voor iemand die tien jaar jonger is dan zij.

Dat lijkt tegenwoordig de trend te zijn, dus ga voor Hazel-E!

Het gesprek kwam op Hazel-E die Nikki, Teairra, Moniece en Masika wilde uitnodigen voor een evenement van haar. Ze stond nog steeds niet op goede voet met Masika, maar vond dat het tijd was om dingen op te lossen.

Elders kwamen we erachter dat 'er veel is veranderd' voor Safaree Samuels. Om te beginnen heeft hij een gloednieuwe relatie met Nikki Baby.

Ten tweede is hij grappiger dan ooit tevoren. Hij mengde zich met Booby en Fizz en ze raakten in gesprek over zijn nieuwe relatie.

Safaree heeft dagenlang buikspieren

Safaree zei toen dat Keyshia's nieuwe nummer duidelijk maakte dat haar relatie met Booby op de klippen liep.

Ik zou het zeker kunnen relateren bro. Ik zou me kunnen identificeren met het feit dat ik voor de ogen van de wereld in een openbare breuk zit en dat er liedjes over mij zijn geschreven, zegt Safaree, duidelijk verwijzend naar zichzelf en Nicki Minaj die geen ding zijn.

Bij het grote evenement van Hazel-E komt Nikki opdagen, en de andere vrouwen zijn niet onder de indruk van haar uitnodiging.

Moniece zegt: 'Draagt ​​ze ooit iets anders dan 'Ik sta open voor zaken'-outfits?'

Nikki zou waarschijnlijk zalf moeten krijgen voor die enorme BURN.

Hazel maakte een grootse entree in een helikopter en maakte zich klaar om op te treden, maar Masika begon te schreeuwen op het podium.

Er werd een drankje naar Hazel geslingerd en haar beveiliging moest tussenbeide komen om de vrouwen te vertellen dat ze hun mond moesten houden.

Later maakten Hazel en Teairra ruzie over uit elkaar drijven, en Teairra zei dat Hazel leefde van creditcardfraude.

Terry-Marie

Alles aan dit kleine Hollywood-personage dat Hazel probeert te presenteren, is nep, zegt Teairra.

Ja, het was een lage klap, maar we houden van alle spanning tussen de cast tot nu toe. Ze zijn allemaal tegen elkaar.

We hebben ook een nieuw castlid ontmoet, Brooke Valentine genaamd, en haar vriend is nog steeds getrouwd, dus dat zal zeker drama opleveren.

Ten slotte deed Zell mee aan de karaoke-avond, en Alexis was niet onder de indruk dat hij erbij was, dus gooide ze een drankje naar hem.

Wat vond je van al het drama?

Geluid uit hieronder!