Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 3 Aflevering 8 Samenvatting: vergeven of vergeten

Welkom terug bij Love & Hip Hop Hollywood! De aflevering van deze week was veel drama en we zagen enkele relaties op de klippen lopen. Laten we erin duiken en kijken wat er is gebeurd!

Kunnen Moniece en Brandi maandag op VH1's een manier vinden om beleefd tegen elkaar te zijn Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 3 Aflevering 8 ?

Kan de man, de mythe, de Ray to the J ondertussen Safaree helpen zich te verzoenen met Nikki? En zou Willi Shanda ook terug kunnen winnen?Zoveel in de lucht. Laten we het opsplitsen...

als jij bekijk Love & Hip Hop: Hollywood online , je weet dat deze mensen serieus in de hersenen zitten als het om relaties gaat.

Om daar niet al te veel over te zeggen.

Het komt erop neer? Prinses Love waarschuwde Moniece Slaughter dat hun vete nog niet voorbij was, dus toen ze deze week weer bij elkaar kwamen... verdorie.

Ze maakte geen grapje. Zet het zo.

Het duurde niet lang voordat Princess Moniece probeerde te pakken, die Brandi Boyd begon te porren op een helemaal niet gekunsteld luisterfeestje.

Een beetje teruglopend, begon de aflevering met Willie die Fizz een update gaf over zijn huwelijksproblemen met Shanda Denyce, waarvan er veel zijn.

Safaree Samuels gaat ook door zijn eigen problemen nadat hij Nikki Mudarris betrapt op het kussen van Rosa Acosta en om een ​​trio vraagt.

Hij werd uiteraard afgewezen.

Prinses Love bewonderen

Vooruitkijkend stelt Ray J voor dat Safaree een oorstukje draagt, zodat hij hem in realtime kan vertellen wat hij tegen Nikki moet zeggen. Safaree doet dit.

Dit 100 procent onfeilbare plan stuit echter op een addertje onder het gras wanneer Nikki een vrouw onthult die volgens haar een verleden heeft met de louche Safaree.

Safaree beweert dat de vrouw gewoon een fan is.

Ze zegt iets anders, en draait hem keihard om. Vanaf daar wordt het alleen maar lelijker, maar er gaat niets boven het bovengenoemde feest.

Kort verhaal: Moniece is behoorlijk overstuur dat Masika problemen met Brandi moest doorstaan, maar zegt dat ze nu kunnen samenwerken tegen Brandi.

Drie woorden voor jou: Het is aan.

Moniece geeft ronduit toe dat haar motief is dat ze hoopt zoveel problemen te veroorzaken dat ze het huwelijk van Brandi en Max voorgoed verwoest.

Zo ambitieus en deugdzaam.

Safaree Samuels, Nicki Minaj Pic

Princess weet niet zeker waarom Moniece haar heeft uitgenodigd voor het feest, aangezien ze niet met elkaar overweg kunnen, maar hey, ze zal wel voor iets gaan om te lachen.

Een goede reden, als je het ons vraagt.

Maar wanneer Brandi en Princess op het feest aankomen, vertelt Moniece het publiek een weinig vleiend verhaal over Brandi en een vrouw genaamd Becky.

Princess is op zijn zachtst gezegd niet blij.

Woedend dat Moniece Brandi probeert te bashen waar iedereen bij is, trekt ze haar schoenen uit en stormt het podium op om naar beneden te gooien.

Beveiliging houdt haar tegen, in voor- en tegenspoed.

Ray J, vriendin

Er was deze week in ieder geval geen drama aan het Ray J-front, wat misschien een primeur is; Princess en haar man hadden de liefste scènes als er iets was.

Als je niet een beetje in tranen uitbarstte als je zag hoe ze trouwjurken paste, controleer dan je hartslag, want we weten niet of je een hart hebt.

Wonderen gebeuren in Tinseltown.