Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 3 Aflevering 5 Samenvatting: nu of nooit

Welkom terug bij weer een spannende aflevering van Love & Hip Hop Hollywood! Deze week werd het drama opgevoerd tot elf uur terwijl de castleden de gevolgen van de explosieve aflevering van vorige week bleven verwerken. De aflevering begon met een knal, toen Apryl Jones en Fizz voor het eerst sinds hun breuk oog in oog kwamen te staan. De spanning was groot toen ze ruzie maakten over wie de schuldige was van hun mislukte relatie. Elders zetten Moniece Slaughter en Rich Dollaz hun on-again, off-again relatie voort met meer drama dan ooit tevoren. Moniece beweerde dat Rich haar probeerde te beheersen, maar hij stond erop dat hij alleen het beste voor haar wilde. Ondertussen bleef het huwelijk van Ray J en prinses Love afbrokkelen terwijl ze ruzie maakten over het al dan niet krijgen van kinderen. Princess beschuldigde Ray J ervan egoïstisch te zijn, maar hij beweerde dat hij alleen maar dacht aan wat het beste was voor hun gezin. Aan het einde van de aflevering deed Apryl een schokkende aankondiging: ze is zwanger van de baby van Fizz! Deze bom zal zeker nog meer drama veroorzaken in de aflevering van volgende week.

Gisteravond op een VERWARMDE Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 3 Aflevering 5 , het gevecht tussen Lyrica Marie en Dawn ging door, en wauw.

Gewoon wow.Toen de moeders eenmaal weg waren, geeft A1 toe, ik ben echt van streek, Lyrica verontschuldigt zich, en A1 zegt: Er zit maar één ding op, en dat is upgraden.

Waarheid?

Hij geeft haar een nieuwe diamanten ring; Lyrica is zo opgewonden en A1 zegt dat het tijd is om naar huis te gaan en te kijken wat ze voor die ring gaat doen.

Ugh.

Ondertussen ontmoet Shanda Teiarra Mari om Willie en zijn minnares te bespreken, een lastige situatie die ze als volgt samenvatte:

Willie heeft het echt verknoeid met dit meisje en ik dacht dat we het op een laag pitje hadden gezet, maar nu valt ze me aan op al mijn sociale-mediasites.'

'Zeggen dat ze me komt halen.

Teiarra zegt dat ze hoopt aanwezig te zijn als ze haar komt halen, terwijl Shanda onthult dat ze haar muziek voor mensen uitbrengt.

Terry Mari-afbeelding

We zullen moeten zien hoe dat gaat, nietwaar?

Nikki van haar kant heeft nog steeds te maken met haar eigen relatiedrama: ik vind het heel leuk om bij Rosa te zijn. Ze maakt me blij en ik geniet van haar gezelschap.'

'Ik ben ook graag bij Safaree. Hij is zo oprecht, maar ik ben bang dat als we weg zijn, iemand ons zal zien en een foto van ons samen zal maken.

Dat is het leven van... Safaree Samuels voor jou?

Teairra wil echt het vuil op Nikki's liefdesleven, en tijdens dansles onthult Nikki in het openbaar dat ze zowel een man als een vrouw ziet.

Moniece en Teairra zijn allebei geschokt.

Safaree Samuels, Nicki Minaj

Ze omschrijft de situatie als volgt:

'Ik heb de een niet over de ander verteld. Op dit moment probeer ik erachter te komen hoe ik de puinhoop die mijn leven is geworden, ga opruimen.

Ondertussen nemen Ray J en Princess Love wat tijd vrij van de huwelijksplanning om te gaan rolschaatsen met A1 en Lyrica. We hebben allemaal plezier nodig!

A1 vertelt over de ruzie tussen hun moeders; Princess is geschokt en zegt dat ik dacht dat Ray's moeder Sonya gek was,' maar dit? Deze?

Er zijn vechtwoorden, maar het zijn tenminste maar woorden. Ray vertelt A1 dat hij en Lyrica moeten nadenken over weglopen in de nasleep van deze puinhoop.

Misschien geen slecht idee.

Prinses Love bewonderen

Daarna was het tijd voor THE MAIN EVENT.

Shanda bereidt zich voor om op te treden als ze Willie's zijstuk Kyeshia het podium op ziet komen om op te treden. Ze laat de microfoon vallen om haar op te laden.

Oh het is nu AAN.

Shanda zegt haar dat ze moet stoppen met stalken, en man, het wordt alleen maar gekker en gekker - zonder dat het einde in zicht is voor dit paar gekken.

Volg de link naar bekijk Liefde en Hip Hop Hollywood online en vertel ons wat je vindt van de nieuwste aflevering van dit voortdurende treinwrak.