Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 3 Aflevering 13 Samenvatting: herenigd en het voelt zo schaduwrijk

De laatste aflevering van Love & Hip Hop Hollywood zat vol met het gebruikelijke drama, achterbaksheid en relatieproblemen. Maar, op typische L&HH-manier, waren er ook enkele mooie momenten en hartverwarmende reünies. Laten we de belangrijkste momenten uit de aflevering van gisteravond op een rij zetten.

Op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 3 Aflevering 13 , kwam de cast samen om oude vetes te herhalen en nieuwe details over de VH1-reünie te presenteren.

als jij bekijk Love & Hip Hop: Hollywood online , weet je dat er een zeer duidelijke mogelijkheid was dat Ray en Princess niet zouden trouwen.Gelukkig werden de zaken opgelost tijdens de seizoensfinale en slaagden ze erin om door te gaan met hun uitbundige bruiloft.

Nia feliciteerde hen dat ze ermee door konden gaan, voordat ze haar aandacht op Moniece en Fizz richtte.

Ze vroeg Fiz: Was er ooit een deel van jou dat dacht dat er ooit een nieuwe relatie zou kunnen ontstaan?

Ze ontkenden allebei dat er een manier was om weer aan te wakkeren wat ze ooit hadden. Om te beginnen was Moniece homo en dacht Nikki dat ze maar drie afleveringen op zoek was naar een vriendin.

Dit zorgde ervoor dat Nia verder ging omdat er een explosie was van kibbelende persoonlijkheden.

Nia vroeg Moniece waarom alle vrouwen haar kwamen halen, maar Moniece had een verrassend coherent antwoord.

Dit alles begon vorig jaar toen ze mij wilden komen halen en mijn moederschap wilden aanvallen. Als ze niet voor mij waren gekomen, was ik niet voor hen gekomen.

Nikki stemde toen in met haar eigen twee cent toen ze onthulde dat Moniece graag het slachtoffer speelt. Nikki probeerde ook te beweren dat Moniece Safaree aan het versieren was, maar later werd bevestigd dat ze hem een ​​bericht had gestuurd over werk.

Moniece slacht afbeelding

Masika maakte toen duidelijk dat ze er genoeg van had dat iedereen zich op Moniece richtte en ging tot het uiterste in een explosieve tirade die ons bang maakte dat er een vechtpartij zou komen.

Moniece raakte geïrriteerd toen haar sekstape ter sprake kwam en maakte zich klaar om de reünie te verlaten. Brandi stemde toe en beweerde dat de dames natuurlijk wraak zouden nemen.

Het gesprek veranderde al snel in wat er aan de hand was met Princess en haar vader. Ze onthulde dat ze erop uit was geweest om hem te ontmoeten en dat het goed lijkt te gaan.

Sonja's ongerustheid over Princess lijkt ook de kop ingedrukt te zijn.

Nina vraagt ​​aan Sonja Wat vind je nu van Princess? Sonja zegt dat ik Princess sterk vind. Ik ben ook sterk.

Oke dan.

Nikki Mudarris foto

Na nog meer saaie gesprekken over de bruiloft, gingen we verder met de relatie tussen Nikki en Safaree. Nikki was onvermurwbaar dat ze geen ongelijk had wat betreft vreemdgaan, omdat hij met geen van beide vrouwen een exclusieve relatie had.

Nikki onthulde toen wat we allemaal wisten: ze ging uit met Amber Rose, dus Rosa was niet haar eerste relatie met een vrouw.

Nikki en Rosa deelden vervolgens een stomende kus op het podium om te laten zien hoe geweldig hun relatie is.

Toen onthulde Max dat hij niet onder de indruk was van het feit dat Brandi de $ 27.000 die hij voor zijn zoon had geïnvesteerd, in haar winkel stopte.

Brandi leek echter te denken dat ze al het geld had terugbetaald en dat haar winkel het goed deed. Ja, dat is veel om in korte tijd terug te verdienen. Rechts?

Hazel E foto

Later verscheen Hazel op het podium nadat hij beweerde dat Fetty Wop niet Masika's babypapa was. Er brak een oorlog uit en toen eindigde de show.

We moeten weten wat er daarna gebeurt, jongens!

Wat vond je van de aflevering?