Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 3 Aflevering 12 Samenvatting: Is de bruiloft doorgegaan?

Love & Hip Hop Hollywood seizoen 3 aflevering 12 bevatte veel drama, aangezien de bruiloft tussen Ray J en Princess Love zou doorgaan. Het ging echter slechter toen Ray J's moeder Shirley opdook en een scène veroorzaakte. Dit leidde ertoe dat Ray J de bruiloft afzegde, tot groot ongenoegen van Princess.

Op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 3 Aflevering 12 , kwamen we er eindelijk achter of Ray J en Princess erin slaagden hun meningsverschillen opzij te zetten om in het huwelijksbootje te stappen.

We begonnen dingen met Princess die onthulde dat zij en Ray J niets hadden opgelost.Dat was een groot probleem, want de week van hun huwelijk was aangebroken en de mensen waren opgewonden voor het huwelijk.

Als ze het niet goed kunnen maken voor de bruiloft, wat heeft het dan voor zin om ermee door te gaan?

Als ze proberen dingen uit te zoeken, scheldt Ray J Princess uit omdat ze een huwelijkscontract achter zijn rug heeft geregeld.

Het enige waar Princess zich zorgen over lijkt te maken, is Brandi vernielen en zeggen dat ze haar niet op het bruidsfeest wil hebben.

Nikki las Teairra de relact voor nadat ze uit de gevangenis was gekomen en vergeleek haar zelfs met haar eigen broer, die een alcoholprobleem had. Nikki is bang bij het vooruitzicht dat Teairra een donker pad inslaat en er niet meer van terugkeert.

Terry Marie Pic

Ray J realiseerde zich dat hij advies moest inwinnen voordat hij met Princess trouwde en praatte met Safaree en A1.

De grootste wending kwam toen Sonja binnenkwam en blij leek toen Ray J haar vertelde dat er een goede kans was dat de bruiloft niet doorging.

The Game vertelde Ray J dat hij zich geen zorgen moest maken over de huwelijkse voorwaarden. Hij zei ook dat als hij en Princess er om de juiste redenen in zitten, alles voor hen goed zal komen.

Ray J als bruidegom

Dat leidde ertoe dat het strijdende paar het goedmaakte voor het grote evenement en Ray slaagde er zelfs in om Hugh Love zover te krijgen dat hij zijn dochter Princess ontmoette.

Dat maakte de weg vrij voor het paar om eindelijk het verleden achter zich te laten en net zo verenigd als altijd een getrouwd leven te beginnen.

Ray J Ogles Princess Love

Na al het huwelijksdrama moeten we zien wat de cast nu doet.

Lyrica is gelukkiger dan ooit dat zij, A1 en hun moeders allemaal op dezelfde golflengte zitten en dat er eindelijk wat harmonie in hun leven is.

Teairra onthulde dat haar gesprek met Nikki dingen voor haar heeft veranderd en dat ze haar leven heeft veranderd. Het is verbazingwekkend dat Nikki erin slaagde de leiding te nemen om deze verandering te laten plaatsvinden.

Moniece onderging een borstvergrotingsoperatie en maakte duidelijk dat ze geen spijt had van de grote ruzies die in de loop van het seizoen plaatsvonden.

Moniece slacht afbeelding

Brandi was zelfs blij na alles wat er tussen haar en haar man was gebeurd en onthulde dat haar winkel nu open was voor zaken.

We kregen ook de onthulling dat Nikki een relatie had met Safaree.

Nikki Mudarris foto

Alles leek samen te komen in een kleine strik. Rechts?

Wat vond je van de finale?

Klik op de reacties hieronder!