Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 1 Aflevering 14 Samenvatting: Tweede ronde krijgt TURNT!

De seizoensfinale van Love & Hip Hop Hollywood stelde niet teleur toen het drama tussen de castleden zijn hoogtepunt bereikte. De aflevering begon met Ray J en Princess die een verhitte discussie kregen over hun relatiestatus. Ray J maakte duidelijk dat hij niet klaar is om zich te settelen, wat ertoe leidde dat Princess wegstormde. De rest van de aflevering zat vol schokkende onthullingen en intense confrontaties. Aja en Teairra Mari kregen ruzie nadat Aja Teairra ervan beschuldigde met haar vriend naar bed te zijn geweest. Moniece en Brandi kregen ruzie nadat Moniece erachter kwam dat Brandi achter haar rug om over haar praatte. En tot slot kondigden Fizz en Moniece aan dat ze een baby verwachten, wat schokgolven door de hele cast veroorzaakte. Seizoen 1 van Love & Hip Hop Hollywood zat vol drama en intriges, en we kunnen niet wachten om te zien wat seizoen 2 in petto heeft!

Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 1 Aflevering 14 markeerde de tweede helft van de reüniespecial van de show, een die net zo wild bleek te zijn als de eerste bijeenkomst.

We pakten op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 1 Aflevering 14 precies waar we waren gebleven, met Nikki en Masika die voor de twee miljardste keer opgewonden raakten.De liefdesdriehoek waarbij Mally Mal betrokken was, een van de meest raadselachtige reality-tv-figuren die naast Adam Lind enorme hoeveelheden a $$ binnenhaalde, was volledig van kracht.

Het werd bijna een epische confrontatie, vooral toen Yung Berg zich in de mix mengde, maar gelukkig (helaas?) zover kwam het niet.

Moniece en Amanda, vergezeld door Fizz, volgden hun voorbeeld, met de voormalige trollende Amanda HARD. Daarna werd er veel gepraat over de mannelijkheid van Omarion.

Het was een beetje raar. We gaan door naar het hoofdevenement van gisteravond, zoals voorafschaduwd door die van maandag Liefde en hiphop Hollywood-reünie deel 1 ? Het is Ray J!

En Teiarra Mari! En Morgan Hardman! En Prinses Liefde! EN Hazel!

Het ging (onder andere) om Ray's relatie met Morgan, zijn persoonlijke assistent veranderde ... wie weet wat nog meer. Maar het is niet mooi.

Er werden woorden uitgewisseld, oude wonden werden heropend, er ontstond verwarring en van het een kwam het ander totdat Ray prinses Love daadwerkelijk vroeg om Morgan knock-out te slaan.

Precies op commando brak er een stevig gevecht uit, maar het werd snel afgebroken.

Niet Reüniegevecht tussen liefde en hiphop in Atlanta hier gelukkig (helaas?) maar zeker genoeg spanning, die Yung Berg en Masika wisten toe te voegen.

Er zijn veel emotioneel geladen kanten aan deze liefdesvijfhoek. Letterlijk. Niets beter dan toen Berg onthulde dat hij en Teairra uitgebeend zijn.

Geschokt huilde Mari vals en beweerde dat hij loog. Berg ontkende dit.

Ondertussen kon Hazel E het niet helpen dat ze daar half glimlachend en bijna lachend zat te kijken naar de Yung die werd bevochten door twee kuikens waar ze niet echt om geeft.

Ten slotte spraken Nia en Soulja Boy over hun relatie. We zijn daar in slaap gevallen, maar dat kan bekijk Liefde en Hip Hop Hollywood online om het op elk moment te zien!