Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 1 Aflevering 11 Samenvatting: Who's Treading Water (Letterlijk en anders)?

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van Love & Hip Hop Hollywood! Deze week hebben we een behoorlijk deel van het drama gezien, zowel op als naast het podium. Van de relatieproblemen van Fizz tot de financiële ellende van Brandi, het was zeker een wilde rit. En natuurlijk mogen we dat schokkende gevecht bij het zwembad niet vergeten. Laten we er meteen in duiken, zullen we?

Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 1 Aflevering 11 bevatte liefdesverdriet voor een van de sterren, tot het punt waarop er geen droge ogen meer in huis waren.

als jij bekijk Love & Hip Hop: Hollywood online , je weet dat deze show serieus drama bevat. Maar niets heeft ons echt voorbereid op wat er deze week is gebeurd.Enige gissingen over wie het betrof en wat de verbluffende gang van zaken was?

Wanneer Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 1 Aflevering 11 Toen Nia van start ging, trof Nia's miskraam de kijkers als een baksteen en deed haar veel dingen heroverwegen.

Zij en Soulja Boy hebben daardoor ruzie. Dingen zijn niet mooi.

Nia realiseert zich dat de man van wie ze houdt, Dre (zijn echte naam is DeAndre Way), en de rapper die bij de rest van ons bekend staat als Soulja Boy niet één en dezelfde zijn.

Eerlijk gezegd weet ze niet zeker of ze de tweedeling nog veel langer aankan.

Ondertussen zijn de spanningen ook hoog tussen Hazel en Teairra, met wie ze contact opneemt in een volwassen poging om het goed te maken en bij wie ze zich eigenlijk verontschuldigt.

Zou dit zeldzame, stijlvolle gebaar echt blijven hangen? Dat is een ander verhaal.

Wanneer ze Teairra echter vraagt ​​​​om het lied op te geven De berg geproduceerd? Je zou realistisch gezien op een ledemaat kunnen gaan en zeggen dat het niet zo goed ging.

Laten we zeggen dat van alle mensen aan wie je een ultimatum kunt stellen, Teairra Mari ze niet waardeert en kalmeert, wat twijfel doet rijzen over de toekomst van hun relatie.

Later praat Moniece met een aantal online roddelsites over beroemdheden over haar tumultueuze verleden met Fizz, waar hij niet blij mee is en haar een nieuwe verscheurt.

Eindelijk ontmoet de man, de mythe, de legendarische Ray J zus Brandy om zijn vrouwelijke problemen te bespreken, met name zijn gevecht met Morgan Hardman.

Brandy geeft het hem gelukkig rechtdoor: RAY J IS HET PROBLEEM!

Later neemt het gecompliceerde leven van Ray een andere dramatische wending wanneer hij een diner kookt voor prinses Love en haar vraagt ​​niet langer met Morgan te praten.

Het gesprek van het paar gaat snel naar het zuiden, en nog wat.

Ray J stelt voor dat ze uit elkaar gaan, of in ieder geval een pauze nemen, waarna Princess drankjes en eten naar haar man begint te gooien, want dit is VH1.

Hij lijkt haar als vergelding in het zwembad te gooien. Goed spul.