Love & Hip Hop Hollywood Seizoen 1 Aflevering 1 Samenvatting: Teairra Mari verliest het!

Welkom terug bij Love & Hip Hop Hollywood! In de première-aflevering van gisteravond zagen we Teairra Mari het verliezen nadat ze erachter kwam dat haar vriend Ray J haar had bedrogen. Ze ging tekeer, vernielde zijn auto en vernielde zijn huis. Onnodig te zeggen dat het een wilde start van het seizoen was!

Bij de première van VH1's nieuwste spin-off van de realityshow, gaf Love & Hip Hop: Hollywood seizoen 1 aflevering 1 ons een nieuwe kijk op de rapscene met een West Coast-smaak.

Met Ray J.Ja, de eerbiedwaardige Kim Kardashian sekstape-filmmaker is een van de hoofdrolspelers in het nieuwe drama, maar het is een van Ray's andere veroveringen die deze show steelt.

Op Love & Hip Hop: Hollywood Seizoen 1 Aflevering 1 , maken we kennis met Teairra Mari en Hazel E, kamergenoten die proberen in te breken in de muziekwereld.

Teairra heeft nu al negen jaar een relatie met Ray J, af en toe, en het is een van die relaties waarvan mensen denken dat ze gewoon moeten eindigen. Gisteren.

Gemakkelijke argumenten lopen uit de hand en worden lelijk bij dit specifieke duo, en ze gaan zo vaak uit elkaar en verzinnen het zo vaak dat het moeilijk wordt om hun status bij te houden.

Ze zijn eigenlijk de Justin Bieber en Selena Gomez van VH1, hoewel Jelena's capriolen tam lijken als je bekijk Love & Hip Hop: Hollywood online .

Voorbeeld: ze probeerde te vechten tegen zijn assistent en oude vriend, Morgan, die niet wil dat Teairra in de buurt komt van een feest dat ze plant voor Ray J.

Ja, Ray J heeft een assistent.

Ray lijkt te denken dat ze allemaal vrienden kunnen zijn en gewoon kunnen sudderen, waardoor hij een beetje uit de buurt raakt. In tegenstelling tot Omarion, een ander castlid.

Zijn toekomstige baby-mama Apryl is zwanger van hun eerste kind, wat geweldig is, behalve dat zijn moeder April niet mag, met wie ze een hechte band had voor de zwangerschap.

Geen van de vrouwen wil de grotere persoon zijn en naar voren treden, waardoor Omarion worstelt om zijn hoofd rond dit alles en zijn grote tour te wikkelen.

Dan hebben we Soulja Boy, die een relatie heeft met Nia Riley, die een realistische kijk heeft op de branche, maar vraagt ​​aan Soulja om zich voor haar te blijven inzetten.

Hij zegt dat hij het zal proberen. Kan hij? Hij trekt in bij zijn vriendin en haar eenjarige, dus dat zou betekenen dat hij zich echt wil settelen, maar de twijfels blijven bestaan.

Voormalig B2K-lid, Fizz, stopte ondertussen met de muziekscene om zijn zoon zelf op te voeden, nadat hij vervreemd was geraakt van Moniece Slaughter.

Hij kreeg een straatverbod tegen haar en kreeg ook primaire hechtenis vanwege haar gewelddadige acties, maar zij vertelt een andere kant van dit verhaal.

Kort gezegd: ze wordt boos op hem omdat hij haar telefoontjes negeert en hij wordt boos op haar omdat ze denkt dat ze ouder is, terwijl ze er niet eens de helft van de tijd in steekt.

De aflevering komt tot een hoogtepunt als Ray J op hilarische wijze zijn ex, Teairra, uitnodigde voor zijn grote evenement, nadat ze zijn nieuwste vriendin al een slechte mond had gegeven.

Natuurlijk kwam ze opdagen en dingen werden raar toen zijn nieuwe stuk ratelde van een lijst met de domme items die Teairra op Ray J's pad had achtergelaten en zogenaamd terug wilde hebben.

Dit omvatte een bepaalde crème voor een bepaald gebied.

De vriendin veranderde Teairra en haar crème daarom in een openbaar spektakel, dus besloot Teairra haar de zaak te geven en viel haar fysiek aan.

Omdat Liefde & Hiphop .