Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 6 Aflevering 6 Samenvatting: Frenemies

Welkom terug bij Love & Hip Hop Atlanta, waar het drama nooit stopt! De aflevering van deze week ging helemaal over vijanden, en we hebben behoorlijk wat conflicten gezien. Van de voortdurende vete van Mimi en Joseline tot de gespannen relatie van Stevie J en Faith, het was duidelijk dat niet iedereen op goede voet staat. Maar temidden van alle gevechten zagen we ook enkele ontroerende momenten, zoals toen K Michelle iedereen verraste met een oprecht optreden. Al met al was het weer een wilde rit en we kunnen niet wachten om te zien wat volgende week brengt!

Joseline Hernandez laat het verleden achter zich.

Dat bleek een van de grootste afhaalrestaurants te zijn Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 6 Aflevering 6 .We pikten dingen op met Joseline terwijl ze op weg was naar de video-opname voor 'Baby Daddy'. Het werd al snel een chaos toen Joseline zich realiseerde dat Jessica Dime de enige was die kwam opdagen.

Dit leek het perfecte moment om de strijdbijl te begraven, en beide vrouwen leken van wel te denken.

We moeten over een aantal dingen praten, onthult Jessica.

Joseline was blij om haar voormalige vriend te vertellen over de staat van haar relatie met Stevie J en jongen, is ze klaar met hem.

Joseline roept bruiloft af

Stevie is mijn baby papa, maar we zijn klaar.

Dat stel is nooit echt klaar. Ze beweren altijd dat ze dat zijn, maar ze komen altijd weer bij elkaar, dus het zou enigszins verrassend zijn als hun laatste ruzie het einde van hun relatie betekende.

Elders betaalde Stevie J eindelijk alle kinderbijslag af die hij voor zijn kroost verschuldigd was en kocht hij een nieuw huis met wat er nog over was. Nou, het eerste deel is absoluut een leugen.

Hij heeft wel een nieuw thuis, maar we weten niet of hij opgehoest heeft voor alle kinderen die hij heeft geschapen. Sade en Savannah waren geschokt toen ze hoorden over de DNA-test.

Stevie J Chomps op sigaar

Ik moet een DNA-test ondergaan en als deze nieuwe baby van mij is, woont Joseline hier misschien ook, onthulde hij.

Stevie vertelt hen dat je elke vrouw die ik in de wieg breng, moet respecteren.

De meisjes hebben Joseline nooit echt gemogen vanwege de manier waarop ze zich gedraagt. Op Leave It To Stevie werd onderzocht dat ze kwetsende opmerkingen tegen hen maakte.

Savannah drong er toen bij Stevie op aan om het goed te maken met Dorian, die nog steeds op de vlucht was met zijn vader. De vader-zoon zette eindelijk hun vete opzij.

Ik kan niet geloven dat er zoveel tijd is verstreken sinds ik heb gechilld met mijn vader, onthult Dorian op oprechte toon. Het is tijd om weer een gezin te zijn, vervolgde hij.

Stevie J koelt af

Terwijl dat allemaal ten onder ging, ging Moriah Lee door met haar opportunistische manieren om haar club van de grond te krijgen. Ze legde Shooter Gates een schokkend ultimatum voor.

Ik wil dat je me wat echt geld afbreekt, zodat ik mijn bedrijf van de grond kan krijgen. Als je dat niet doet, ga ik Sierra vertellen over onze kleine afspraak.

Shooter was niet onder de indruk van het feit dat hij ter plekke werd gezet en gechanteerd.

Je moet naar de bank, want die heb ik niet. Je kunt het geheim vertellen als je wilt. Wat gaat ze doen als ze hoort over de benarde financiële situatie van Shooter?

Wij moeten weten!

Yung Joc GIF

Joc huurde Treasure Price in als zijn nieuwe stagiaire bij het radiostation, maar ze wilde over persoonlijke dingen praten.

Ik was onlangs in de stripclub en Tommie [Lee] vertelt me ​​dat jij en zij aan het daten zijn, onthult ze.

Joc leek niets om Karlie Redd te geven toen hij ter plekke werd geplaatst en het beste antwoord had.

Wat ik ook doe, is wat ik doe. Mijn persoonlijke zaken zijn mijn zaken en ik ben met niemand getrouwd.

Ik denk dat ik Sina Bina moet vertellen over Karlie en Tommie, want zij is mijn meisje,' blafte Treasure terug.

Uiteindelijk ontmoette Joc Sina en bevestigde dat hij de vader van Jasmine's baby zou kunnen zijn omdat hij contact had gemaakt met iemand die op haar leek.

Sina onthulde echter dat ze een relatie had met Rodney Bullock. Dit viel Joc niet goed, die het gevoel had dat hij gebruikt was.

Wacht ... er was nog een laatste schokkende scène: de mooie Mimi liet de bom vallen dat Moriah sliep met Sierra's echtgenoot.

WTF?

Het zit er op.

Wat gebeurt er volgende week?