Love & Hip Hop: Atlanta Seizoen 6 Aflevering 16 Samenvatting: Is Kirk de vader?

'Is Kirk de vader?' was een van de meest besproken onderwerpen op sociale media na de laatste aflevering van Love & Hip Hop: Atlanta. De aflevering begon met Kirk die een vaderschapstest kreeg van Jasmine, die hij zonder aarzelen deed. Hoewel sommige kijkers geschokt waren door Kirk's snelle reactie op de test, waren anderen er niet zo zeker van dat hij de vader is. Een Twitter-gebruiker schreef: 'Kirk is sinds de eerste dag een schaduwrijke AF. Ik geloof geen seconde dat hij niet de vader is.' Een ander schreef: 'Ik ben er niet van overtuigd dat Kirk de vader is, maar ik ben er ook niet van overtuigd dat hij dat niet is. Deze show is onvoorspelbaar.' Het zal interessant zijn om te zien hoe deze verhaallijn zich afspeelt in toekomstige afleveringen van Love & Hip Hop: Atlanta.

Kijkers hebben geschreeuwd om de waarheid te horen over het vaderschap van de baby van Jasmine Washington, en we hebben er eindelijk wat antwoorden over gekregen op Liefde & Hip Hop Seizoen 6 Aflevering 16 .

als jij bekijk Love & Hip Hop online , weet je dat Jasmine het niet eens was met veel van haar naasten vanwege de aanhoudende babypapa-geruchten.

Jasmijn Washington foto

Toen de aflevering van start ging, stond Kirk op gespannen voet met Shirleen toen de reis naar Jamaica ten einde liep. Het enige wat Shirleen wilde, was dat Kirk alle slechte dingen die hij Rasheeda had aangedaan, zou toegeven.

Hé, het is niet te veel gevraagd na alle rotzooi die ze dit seizoen alleen heeft moeten doorstaan. Kirk besloot dat het het beste was om in de aanval te gaan en gaf Shirleen de schuld dat ze probeerde het gezin uit elkaar te halen.

Is Kirk misleid? Waarom zou hij er zelfs maar aan denken om Shirleen op een moment als dit te vernietigen? Dit zou Rasheeda's beslissing over hem iets gemakkelijker moeten maken.

Shirleen leek te denken dat de beste manier van handelen was om de situatie te verlaten, want, nou ja, ze wilde geen huisbreker worden genoemd.

Rasheeda haalde haar moeder terug in Atlanta in, en de dingen waren niet geweldig.

Rasheeda Frost in een jas

Dat is de eerste keer dat ik hem ooit zo boos heb gezien en ik weet niet waarom hij boos op me is. Het belangrijkste is het DNA. Iedereen stelt hem die vraag, legt Shirleen uit, blijkbaar nog steeds woedend over de hele zaak.

Rasheeda praatte verder over Kirk die haar een uitsplitsing van zijn geld en eigendommen gaf voor het geval ze door zouden gaan met een scheiding.

Rasheeda zag toen een brief van Jasmine, waarin ze haar excuses aanbood voor alles wat er is gebeurd sinds ze op het toneel verscheen.

Je hebt mijn leven verwoest. Ik rotzooi niet met je, onthulde Rasheeda in haar biecht terwijl ze zei dat de resultaten van de DNA-test waren bijgevoegd.

Logan is NIET de vader, wat betekent dat Kirk een goede gok is om de man te zijn die we allemaal dachten dat hij was.

Elders organiseerde Tammy Rivera een ontmoeting tussen Tommie en haar moeder, Samantha. Ja, dit zou altijd een met drama gevuld moment worden voor de serie.

Tommie Lee foto

Tommie is zo boos op Samantha omdat ze er een groot deel van haar jonge leven niet is geweest, dus het was logisch dat ze in ieder geval zouden proberen het schip recht te zetten.

Deb verscheen en stond oog in oog met Samantha omdat ze niet naar Tommie luisterde. In plaats daarvan leek ze er alleen maar om te geven dat ze om een ​​reden weg was.

Uiteindelijk zijn Samantha en Tommie erin geslaagd hun relatie te herstellen, maar iets zegt ons dat ze zo snel niet vriendelijk zullen zijn.

Ten slotte ontmoette Stevie J Joseline om te proberen dingen op te lossen. Hij was nog steeds geïrriteerd over de manier waarop Joseline zijn dochters behandelde en had het gevoel dat ze zich moest verontschuldigen.

Joseline roept bruiloft af

Joseline liet hem er niet in komen en zei dat hij naar New York moest gaan om bij Wendy Williams te verschijnen en zijn nieuwe artiest, Estelita Quintero, te ontslaan.

Nee, we maken geen grapje. Kleinzielig? Ja. Typisch Joseline? Natuurlijk.

Toen Stevie besloot niet akkoord te gaan met Joseline's voorwaarden, dreigde ze dat ze naar Miami zou verhuizen, maar Stevie hield voet bij stuk en zei haar Bonnie Bella niet langer als een stukje van de puzzel te gebruiken.

Later onthulde Stevie dat hij Estelita Quintero zou blijven steunen, en zijn dochters waren extatisch.

Joseline onthulde echter dat ze na wat drama met productie misschien nooit meer in de show zal verschijnen.

Wat vind je van dit alles?

Geluid uit hieronder!