Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 6 Aflevering 15 Samenvatting: Shifting Alliances

Welkom terug bij Love & Hip Hop Atlanta! Dit seizoen zat vol verrassingen en de aflevering van deze week was niet anders. De allianties tussen de castleden zijn verschoven en we zijn hier om u een overzicht te geven van wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat de dingen tussen Joseline en Stevie J aan het opwarmen zijn. Na weken van flirten, hebben ze eindelijk contact gemaakt en het lijkt alsof ze echt van elkaar houden. De dingen veranderden echter toen Stevie's ex, Mimi, achter hun relatie kwam. Ze was er niet blij mee en maakte haar gevoelens kenbaar aan zowel Joseline als Stevie. Ondertussen bleef Rasheeda omgaan met de gevolgen van de ontrouw van haar man Kirk. Ze ontmoette een echtscheidingsadvocaat en besloot dat ze verder zou gaan met de scheiding. Ze heeft echter nog steeds gemengde gevoelens over Kirk en we zullen de komende weken moeten zien hoe dit uitpakt. Ook tussen Moniece en Levi bleef de spanning toenemen. Moniece is nog steeds boos over het feit dat Levi met Amanda uitgaat, maar ze is misschien te ver gegaan toen ze besloot Amanda erover te confronteren. We zullen moeten zien of deze twee dingen kunnen oplossen of dat hun relatie niet meer te repareren is. Dat was alles voor deze week! Stem volgende week af op een nieuwe aflevering van Love & Hip Hop Atlanta!

Het drama in Jamaica bleef overkoken voor de sterren toen bleek dat er wat problemen thuis waren.

Wanneer Liefde & Hip Hop Seizoen 6 Aflevering 15 begon, bleef Jessica pronken met hoe blij ze was met haar verloving. Jessica ondervroeg Karlie vervolgens over haar gevoelens voor Joc.Karlie was onvermurwbaar dat ze gewoon wilde dat hij haar trouw bleef, in plaats van mensen te vinden om haar jaloers op te maken. Ze werden onderbroken door Mimi die werd gebeld om te zeggen dat Stevie Eva in de buurt van Joseline had.

Hij wist dat ik die vrouw niet in de buurt van mijn dochter wilde hebben en hij wachtte tot ik in Jamaica was om het te doen, blafte ze. De andere vrouwen konden alleen maar vol walging naar binnen kijken vanwege zijn flagrante wanhoopsdaad.

Joseline Hernandez wordt intens

Toen Mimi naar huis terugkeerde, verspilde ze geen tijd om haar ex-vriend te bezoeken om de wet vast te stellen.

Ik dacht dat ik je had gezegd Joseline bij Eva weg te houden,' begon Mimi.

'Dan krijg ik een telefoontje van mijn baby die me vertelt dat ze een geweldige tijd heeft gehad met haar kleine zusje.

'Misschien heeft Vonna haar daarheen gebracht en was Joseline daar even,' antwoordde Stevie.

Mimi zegt: Het maakt me niet uit, al was het maar voor een seconde. Ik moet nu een beschermingsbevel gaan halen om te proberen deze vrouw bij mijn kind vandaan te houden, want je wilt niet luisteren!

Mimi Faust-afbeelding

Als Stevie Joseline niet meer zo graag wilde zien, had ze andere plannen. Ze ontmoetten elkaar en ze aarzelde niet om hem te vragen zich bij haar aan te sluiten.

'Ik wil dat je weer mijn manager wordt. Ik heb geweldige muziek met je gemaakt, zegt Joseline.

Stevie antwoordt: ik heb nieuw talent bij hen en ik heb contracten en verplichtingen.

Stevie J Chomps op sigaar

Vertel haar dat ze klaar is met je werk, en je krijgt je vrouw en je artiest terug omdat ik weet dat ze niet zo getalenteerd is als de Puerto Ricaanse prinses, vuurt Joseline terug.

Stevie vertelt het haar. Voordat we iets bespreken, moet je je excuses aanbieden aan mijn dochters. Ze waren echt van streek door de dingen die je op sociale media plaatste.

Schokkend stemt Joseline ermee in haar excuses aan te bieden. Misschien wil ze wel terug in Stevie's goede boeken.

Ondertussen was Rod woedend na een confrontatie met Logan over Jasmine. Hij keerde toen terug naar Jasmine om de waarheid te achterhalen.

Jasmijn Washington foto

Wanneer heb je voor het laatst met Logan geslapen? hij vraagt.

Jasmine zegt 2013. Rod zegt helemaal niet in 2015?

Jasmine beweerde dat ze in 2015 niet met hem naar bed was geweest, dus Rod biedt haar een DNA-test aan om het te bewijzen. Jasmine was woedend, maar ze besloot het te doen.

Toen Stevie zijn dochters over Joseline vertelde, waren ze afkerig. Toen ze kwam opdagen en Joseline zich verontschuldigde, stormden ze naar buiten.

Joseline en Steven J

Ze waren klaar met Stevie en met haar.

Jakkes.

Wat denk je dat er voor nodig is om het goed met elkaar te maken?

Lees verder!