Love and Hip Hop Atlanta Seizoen 4 Aflevering 9 Samenvatting: Sex Tape Confessions!

Welkom bij mijn samenvatting van Love and Hip Hop Atlanta Seizoen 4 Aflevering 9! De aflevering van deze week ging helemaal over de bekentenissen van de sekstape, en ik kan je vertellen dat er enkele sappige details werden onthuld! Van de sekstape van Mimi Faust met Nikko Smith tot het trio van Joseline Hernandez met Stevie J en Benzino, er was deze week geen tekort aan drama. Blijf lezen voor alle sappige details!

In Love and Hip Hop: Atlanta Seizoen 4 Aflevering 9 traden Joseline en Stevie J samen op tijdens de grote opening van de club van Tony en Kalenna.

Oh, en we hebben vernomen dat de Mimi Faust-sekstape de hele tijd opgevoerd was en niet 'gelekt' ... sla ons omver met een veer erop, Mimi.Het meest verbazingwekkende is dat het Mimi Faust duurde tot Liefde en Hip Hop: Atlanta Seizoen 4 Aflevering 9 voor haar om dit eindelijk aan iemand te bekennen.

Haar dubieuze bewering dat de sekstape was gelekt nadat deze tijdens een reis in de bagage was zoekgeraakt, was letterlijk lachwekkend, maar ze hield het meer dan een jaar vol!

Grotendeels. Ze gaf wel toe dat een deel van de tape uiteindelijk door Vivid was gekruid en dat ze zich door Nikko Smith onder druk gezet voelde om ermee naar buiten te gaan.

Nikko's vrouw Margeaux geloofde ondertussen zijn spin dat het echt Mimi was die deze smakeloze, industriële kracht, X-rated douchestangshow runde.

Nou, nu weten we de waarheid, of in ieder geval wat ze beweert dat de waarheid is deze week: Mimi vertelde Stevie J dat zij en Nikko een privé-sekstape hadden gemaakt.

Het was aanvankelijk niet haar bedoeling - in ieder geval de hare - maar Nikko stelde voor om het rond te shoppen, dus deden ze het samen en creëerden ze een zwak coverstory.

Als onderdeel daarvan koos Nikko ervoor om de hitte op zich te nemen terwijl Mimi het slachtoffer speelde, en het werkte om grote buzz te creëren en ze allebei rijk te maken.

Ze zijn sindsdien natuurlijk uit elkaar gegaan ... Stevie J, het siert hem, was vergevingsgezind en vriendelijk toen hij dit hoorde, nadat hij zijn innerlijke 'zen' had gevonden in de ontwenningskliniek.

Daar is hij ver mee gekomen Reüniegevecht tussen liefde en hiphop in Atlanta al eeuwenlang, hoewel we nog steeds meer dan een beetje bang zijn voor Joseline.

Later ging Mimi naar het kunstfeest van Margeaux, waar Mimi haar ook de waarheid vertelde. Ze was geïrriteerd maar niet geschokt; Ariane is een ander verhaal.

Mimi loog een jaar lang tegen Ariane, en ze voelde zich er meer dan een beetje door verraden; Mimi was niet zo berouwvol als ze had kunnen zijn, wat ook pijn deed.

Ze kregen bijna ruzie, maar Margeaux stapte wijselijk af. Later benaderde ze Nikko en zei dat ze uit elkaar moesten gaan. Dammm .

Ondertussen, na die van vorige week Het Joc baby mama-drama , ontmoette hij Khadiyah, die beroemd was met hem tijdens de show van vorige week.

Ze zou zwanger kunnen zijn van zijn negende kind en zijn vijfde baby-mama worden, werd ons verteld, maar de test blijkt negatief te zijn. Mooi, VH1.

Op een veel gelukkiger toon stelde Ernest, uit de gevangenis, Mama Dee voor in de kerk - met een echte verlovingsring - nadat hij het Lil Scrappy had verteld!

Scrappy is achterdochtig maar ondersteunend, zolang zijn moeder maar gelukkig is, wat ze lijkt te zijn. Laten we allemaal hopen dat die ring niet gestolen is.

Tony en Kalenna bevinden zich op glad ijs nadat hij $ 75.000 van hun spaargeld aan zijn nachtclub heeft uitgegeven en laat thuiskomt zonder uitleg.

Dat zal het elke keer doen. We zien ze allebei klagen over de ander bij vrienden, dus we vermoeden dat deze verhaallijn nog maar net begint.