Love and Hip Hop Atlanta Seizoen 4 Aflevering 1 Samenvatting: Ik ga je vrouw neuken!

Als je het laatste seizoen van Love and Hip Hop Atlanta niet hebt gevolgd, heb je een doozy van een aflevering gemist. In de première van seizoen 4 begon het met een knal toen Stevie J Joseline confronteerde over het slapen met zijn vrouw, Mimi. Het werd allemaal op camera vastgelegd en zorgde voor behoorlijk intense televisie. Als u op zoek bent naar een samenvatting van wat er is gebeurd, bent u hier aan het juiste adres. Lees verder voor alle details van wat er gebeurde tijdens de première van seizoen 4 van Love and Hip Hop Atlanta.

Love and Hip Hop Atlanta Seizoen 4 Aflevering 1 markeerde de terugkeer van de VH1-sensatie ... en alle drama, krankzinnigheid en wildheid die daarmee gepaard gaan.

Stevie J Face

Ze zeggen Love Hip Hop: Atlanta is als Twitter: het heeft ongeveer 140 karakters en in een mum van tijd begint het gegarandeerd overal en altijd drama.

Oké dat zegt niemand, maar de bovengenoemde punten waren zeker waar Liefde en Hip Hop: Atlanta Seizoen 4 Aflevering 1 . Hoezo dat? Laten we samenvatten!

De hoofdcast in seizoen 4 bevat een man - Stevie J! - voor het eerst samen met Mimi Faust, Rasheeda, Joseline Hernandez, Karlie Redd en Erica Dixon.

Tammy Rivera, vorig seizoen een hoofdrolspeler, is blijkbaar geschrapt.

Stevie J is ondertussen de beste hond of een van hen onder de mannelijke castleden - voor beter of slechter - dus zijn grote 'promotie' is moeilijk te betwisten.

Dus waar moet je naar uitkijken als je bekijk Liefde en Hip Hop: Atlanta online ? Met andere woorden, welke beefs heeft Mona Scott Young opgevoerd?

Waar beginnen we eigenlijk met deze bonte bende uit het vuile zuiden...

Hilarisch genoeg is Joseline Hernandez geschorst voor een aflevering na haar rol bij het aanzetten tot krankzinnigen Reüniegevecht tussen liefde en hiphop in Atlanta vorige zomer.

Ze is gewoon weg. Zeker jongens.

Met de Mimi Faust-sekstape achter zich (en niet in de zin dat Nikko Smith ooit achter haar stond), begint ze haar eigen beheermaatschappij.

Nogmaals, helemaal echt, dat weten we zeker.

Over Nikko Smith gesproken, zijn vrouw Margeaux geeft toe dat ze een open huwelijk hebben, maar ze was nog steeds behoorlijk pissig over de sekstape. Dit is misschien nog niet voorbij.

Stevie J deed ons ineenkrimpen door zijn speciale saus aan Mimi aan te bieden en grapte vervolgens dat ik me in de gevarenzone bevind, wat de titel van de aflevering was. 'Gevarenzone.'

Binnenkort meer daarover...

Stripper Jessica Dime is met pensioen, terwijl Mama Dee goed kan opschieten met Erica Dixon, hoewel Erica ruzie heeft met Lil Scrappy over kinderalimentatie.

Kirk Frost werkt met een nieuwe artiest, Ashley Nicole, op zijn 'kantoor', en zijn vrouw Rasheeda weet niets van het kantoor of de Ashley af. Zet je schrap.

De goede dingen komen echter wanneer Nikko 25 procent van de opbrengst van Mimi's memoires wil, wat ze blijkbaar heeft, en ze hebben een deal gesloten.

Terwijl dit gaande is, maakt Mimi zich zorgen over Stevie J, wiens kinderalimentatie en mogelijke problemen met middelenmisbruik hun eigen deal in gevaar kunnen brengen.

Nadat ze hem over de Nikko-deal heeft verteld, benadert Stevie Nikko, die hem vertelt dat hij haar 25 procent 'bezit' en een coole $ 2 miljoen wil voor dat percentage.

De stijlvolle reactie van Stevie J? Ik ga je vrouw neuken.

Als je het boek uitdoet, ga je mijn hand forceren.

Het is duidelijk dat de twee mannen neerslachtig zijn terwijl we onze handen in de lucht steken van opgetogenheid over hoe geweldig het is om te hebben Liefde en hiphop: Atlanta terug in ons leven.