Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 17 Samenvatting: Stevie J, Joseline zetten nephuwelijk op pauze

Het is veilig om te zeggen dat de relatie tussen Stevie J en Joseline op de klippen loopt. Het stel, dat in 2013 tijdens een geheime ceremonie trouwde, kampt de laatste tijd met ernstige problemen. En in de laatste aflevering van Love & Hip Hop Atlanta kwam het tot een hoogtepunt. Stevie en Joseline kregen ruzie nadat hij haar betrapte op vreemdgaan met een andere man.

In Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 17, de seizoensfinale van de VH1-hit, ging Benzino op zoek naar geruchten over Joseline die Stevie J bedroog.

Heeft hij het bewijs gevonden dat hij zocht? En wat is er geworden van zijn onderzoeksinspanningen?

Zoals altijd kan dat bekijk Love & Hip Hop Atlanta online om de aflevering volledig te zien. Hieronder splitsen we enkele van de belangrijkste afhaalrestaurants van maandagavond op:

Joseline's chauffeur Big Rich geeft toe dat hij bij haar is geweest, wat een vuur aanwakkert onder Benzino. Hij voelt dat dit is wat hij nodig heeft om te proberen haar uit het leven van Stevie J te krijgen.

Benzino denkt dat zijn muzikale ondergang allemaal aan haar te danken is, terwijl Joseline ontkent met de chauffeur te hebben geslapen en Stevie vertelt dat Benzino hier het grootste probleem is.

Wie heeft hier gelijk? We zullen het misschien nooit weten. Maar ze geeft haar ringen terug van hun nephuwelijk en ze nemen voor ongeveer de 389e keer een pauze.

De goede man zal altijd als beste uit de bus komen, zegt Stevie J, verwijzend naar zichzelf zonder ironie, nadat hij Althea heeft verslagen en dit niet aan Benzino heeft verteld.

Ondertussen worden Nikko's leugens over de Mimi Faust-sekstape haar gewoon te veel.

Ze dumpt hem en laat babypapa Stevie J weten dat Nikko getrouwd was. Ze vraagt ​​​​Stevie om excuses voor zijn gedrag en hij geeft die aan haar.

De verontschuldiging, dat is. Wat er ook gebeurt, ik hou van je, zegt hij. Ronduit treffend.

Mijn vader is overleden. Ik heb het gevoel dat ik niemand heb om mee te praten, zegt Mimi terwijl ze zich in de armen stort van een man die nu toevallig ook weer 'single' is.

Tijd voor deze twee om zich te verzoenen en hun gezin te verzoenen? We zullen zien.

Ondertussen stellen Benzino en Althea hun huwelijk uit, ontdekt Waka Flocka dat hij een laag aantal zaadcellen heeft (serieus), en Kaleena trekt bij Tony in.

Scrappy's Mama Dee zingt en zingt Erica's lof ... of zo dichtbij als we van haar zullen zien. Karlie Redd is vrijgezel. Rasheeda en Kirk Frost zijn samen.

Volgende week is de reünie, en dat betekent dat we Joseline eindelijk de gek zullen zien worden in het beruchte reüniegevecht Love & Hip Hop Atlanta.

Mogen we u vriendelijk aanraden een hoed te pakken en de f-k erop te houden.