Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 15 Samenvatting: Stevie J, Mimi Faust vechten om sekstape

Het is geen geheim dat Stevie J en Mimi Faust een ingewikkelde relatie hebben, en de dingen zijn gewoon een stuk rommeliger geworden. In de laatste aflevering van Love & Hip Hop Atlanta hadden de exen een enorme ruzie over een sekstape die online was gelekt. Mimi was begrijpelijkerwijs van streek dat haar privéleven zonder haar toestemming met de wereld werd gedeeld, maar Stevie zag niet in wat het probleem was. Hij beweerde dat hij eerder sekstapes had gelekt en dat het geen probleem is. Mimi kon haar oren niet geloven en beschuldigde hem ervan een 'pornokoning' te zijn. Het gevecht escaleerde snel en eindigde toen Stevie een glas water in Mimi's gezicht gooide. Het is veilig om te zeggen dat deze twee deze keer officieel voorgoed zijn gedaan.

In Love & Hip Hop Atlanta seizoen 3, aflevering 15, zagen fans hoe Karlie en Joc eindelijk een breekpunt bereikten in hun vaak tumultueuze relatie.

Ondertussen verhuisde Benzino om zijn toekomst veilig te stellen met Althea, Momma Dee en Erica probeerden het goed te maken, en Mimi Faust deed een verbluffende ontdekking over Nikko.Stevie J? Hij is misschien hypocriet, maar hij doet een 'told you so'-dansje.

Jij kan bekijk Love & Hip Hop Atlanta online om de aflevering volledig te zien, maar hier is een overzicht van enkele gebeurtenissen die je in deze aflevering hebt gemist:

Mimi Faust breekt over de sekstape, de respectloze sms'jes van Stevie J en de impact die dit zal hebben op haar jonge dochter. Het leven kan zo ontzettend ingewikkeld zijn.

Stevie J neemt contact op met Mimi om hun problemen op te lossen, verontschuldigt zich voor zijn opmerkingen, maar zegt dat Mimi en Nikko ongelijk hadden omdat ze zo over hem praatten.

Hij voelt dat Nikko degene was die de sekstape van Mimi Faust heeft gelekt, en gooit die terug in haar gezicht. Mimi stormt weg en noemt Stevie een totale hypocriet.

Na het lezen van een rapport op de roddelsite Media Take Out over beroemdheden, confronteert Mimi Nikko met zijn huwelijk. Hij vertelt haar dat hij eigenlijk blij is dat ze het vroeg.

Omdat hij in feite getrouwd is. Wat?!

Karlie Redd confronteert Yung Joc en zijn vriend, Khadiyah, omdat ze liegen over waar hij was en dartelen met een vrouw waarvan hij zei dat hij er niet meer zou zijn.

Joc probeert zich hier niet uit te liegen - of zich hiervoor te verontschuldigen. Integendeel, hij vertelt haar om af te stappen en in feite te stoppen met het maken van een scène in de club.

Er worden beledigingen en voorwerpen gegooid.

Benzine gooit Althea een showcase om de muziekcarrière van zijn verloofde een vliegende start te geven, en probeert sluw het idee dat hij een huwelijkscontract wil te laten vallen in een informeel gesprek.

Het gaat niet goed. Hij trekt zich terug. Althea gaat kleding shoppen en vertelt Rasheeda dat ze er een deel van wil hebben Hiphop wekelijks en bouw een imperium op met Zino.

Rasheeda vertelt Althea dat ze blij voor haar is en hoopt dat Althea niet dezelfde weg inslaat als Althea's moeder door vijf keer getrouwd te zijn.

Erica en Lil Scrappy probeer een wapenstilstand te sluiten en bespreek hoe hij mama Dee vroeg om Erica te bellen om het vlees te vernietigen. Ze hopen dat ze dat zal doen.

Ze stemt ermee in om het te proberen. Momma Dee trekt Erica apart, met bloemen, en verontschuldigt zich bij haar voor alles wat ze heeft gedaan om de moeder van haar kleinkind van zich te vervreemden.

Kalender is zwanger. Karlie is verrast door deze onthulling, barst wijs over de bruiloft van Althea en Zino en zegt dat ze klaar is met Joc. Mmm hmm.