Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 13 Samenvatting: Mimi Faust blijft bij haar verhaal

Het verhaal van Mimi Faust is blijven hangen in de laatste aflevering van Love & Hip Hop Atlanta. In de samenvatting van seizoen 3, aflevering 13 van Love & Hip Hop Atlanta, wordt Mimi Faust gezien die vasthoudt aan haar verhaal. Dit komt voor velen als een verrassing, gezien de intense reacties die ze heeft gekregen van zowel vrienden als familie. Ondanks de terugval blijft Mimi onvermurwbaar dat ze weet wat er is gebeurd tussen haar en Stevie J. En hoewel we misschien niet precies weten wat er is gebeurd, is het duidelijk dat Mimi vasthoudt aan haar verhaal.

In Love & Hip Hop Atlanta seizoen 3, aflevering 13, besloot Mimi Faust dat het tijd was om te stoppen met zeuren over de oorsprong van haar sekstape en gewoon geld verdienen.

Ze begrijpt het begrip journalistiek echter niet helemaal.

Het probleem ontstond toen Benzino haar op de cover van Hip Hop Weekly wilde krijgen zonder haar voor de eer te betalen, ondanks haar eisen van $ 10.000.

Hij zegt dat hij niet verplicht is Jack te betalen, en hij heeft gelijk.

De ster van de sekstape van Mimi Faust hoefde niet op de cover te verschijnen en ze hoefden haar ook niet te betalen. Als ze weigert vanwege geld, goed voor haar.

Maar dreigt ze haar advocaten achter Benzino aan te laten komen en naar buiten te stormen? Dat is gewoon hilarisch, aangezien ze wettelijk geen douchestang heeft om op te staan.

Maar dat was nog niet de helft met deze omslag, aangezien Joseline Hernandez haar verstand verliest over het feit dat haar fotoverspreiding nu een bijzaak is.

Het is allemaal de schuld van Mimi, en ze kan maar beter uitkijken naar de Love & Hip Hop Atlanta-reünie. Gewoon een voorgevoel daar. We voorspellen dat de spanningen ongekend hoog zullen zijn.

Mimi ontketend!

Van zijn kant heeft Stevie J nooit getekend voor wat Benzino deed, maar Stevie's geloofwaardigheid bij Joseline is op dit moment zo onder de maat, dat hij dit niet eens over kan brengen.

Ze verscheurt het tijdschrift letterlijk in een dramatische tirade. Super goed.

Het resultaat voor Mimi Faust is echter dat ze blijkbaar niet meer klaagt over de plotselinge schande die de sekstape haar heeft opgedrongen.

Het is tijd om te profiteren en geld te verdienen aan deze klootzak.

Maar voordat Mimi de stad verlaat om met haar zieke vader af te rekenen, hebben zij en Erica een gespannen gesprek over de tape, waarbij de laatste zijn teleurstelling uitspreekt.

Ze zegt dat ze gekwetst is, walgt en meer, maar het kan Mimi niet schelen wat Erica denkt (als je bekijk Love & Hip Hop: Atlanta online , dit zou je moeten weten).

'Het enige wat ik kan doen, is de f–k naar voren schuiven,' zegt Faust.

Nadat ze terug is in Atlanta, roept Ariane ook Mimi op de band en hoe het er niet uitziet als een gelekte video, maar als professionele porno.

Mimi zegt dat Vivid het door de montage gewoon op een film laat lijken.

Ze hebben het geknipt en vertraagd en er muziek aan toegevoegd om het er chique uit te laten zien, legt ze met echte overtuiging uit, alsof iemand koopt wat ze verkoopt.

Mmm hmm. Dat is haar verhaal en ze houdt zich eraan, ook al is vastgesteld dat dit overduidelijk onjuist is en overal op roddelsites wordt verspreid.

Je moet haar bijna de eer geven dat ze zo consequent liegt.