Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 12 Samenvatting: Mimi Faust maakte een sekstape!!!

De sekstape van Mimi Faust heeft de wereld stormenderhand veroverd en fans van Love & Hip Hop Atlanta zijn net zo geschokt als iedereen! In de aflevering van deze week komt Mimi eindelijk openhartig tegenover haar vrienden en familie over de tape en moet ze de gevolgen van haar daden onder ogen zien. Mimi's sekstape is absoluut het gesprek van de dag, en het is duidelijk dat ze er niet blij mee is. In de aflevering van deze week vertelt ze eindelijk aan haar vrienden en familie wat er is gebeurd, en ze moet de gevolgen van haar acties onder ogen zien. Het is duidelijk dat Mimi een lange weg te gaan heeft, maar we duimen de hele tijd voor haar!

In Love & Hip Hop Atlanta seizoen 3, aflevering 12, draaiden de camera's terwijl de castleden hun eerste reacties op het grote schandaal van de zomer bespraken:

OMG kun je de Mimi Faust-sekstape geloven ?!Mim Faust sekstape omslag

als jij bekijk Love & Hip Hop: Atlanta online , weet je dat Erica Dixon zich altijd door en door een goede vriend van Mimi Faust heeft bewezen.

Ze is echter geen fan van deze sekstape. Helemaal niet.

Toen ze voor het eerst hoorde over het triple-X 'geheime' bonkfeest, walgde Erica behoorlijk en ze klaagde: er is een klein meisje dat dit moet verwerken!

Dat zou de dochter van Mimi zijn, Eva, 4.

Het kan me niet schelen hoeveel geld je hiervoor krijgt', zei ze. 'Je hebt een kind en dat komt omdat ik Imani heb. Er is een klein meisje dat dit moet oplossen! Een klein meisje!

'Dit doet pijn aan mijn hart,' zei Erica.

Het kan ook weer pijn doen.

Nikko Smith, co-ster van de sekstape van Mimi Faust, nam naar verluidt eerder deze zomer contact op met Promise B. Mae met een direct Instagram-bericht waarin stond:

Hé mooie dame, wat als ik je vertel dat Mimi en ik een gesprek hebben gehad over nog een sekstape waarin je plezier met ons hebt, er is serieus geld mee gemoeid.'

Of dat roddelgerucht over beroemdheden waar is of niet, valt nog te bezien, maar Nikko Smith is enthousiast over hoe de Mimi-sekstape trending is en hoe rijk ze zullen zijn.

Mimi zelf blijft zich meer beschaamd dan trots voelen, zo lijkt het, terwijl Mimi's douchestang tijdens de pers niet bereikbaar was voor commentaar.

Elders in Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 12:

  • Kirk Frost houdt een verontschuldigingsfeest voor het bedriegen van Rasheeda.
  • Althea, Benzino's verloofde, verontschuldigt zich voor het feit dat ze Karlie en Erica allemaal in het gezicht heeft gegooid ... en wordt dan boos dat Erica niet op dezelfde manier zal reageren.
  • Momma Dee ontmoet zoon Scrappy om de rotzooi op te ruimen die hij met Erica Pinkett heeft gemaakt; Scrap verontschuldigt zich, maar is nog steeds verbonden met Bambi.
  • Joseline is de capriolen van Stevie J voor de 4.957e keer beu.
  • Waka, Tammy, Karlie en Yung Joc zijn AWOL.