Love & Hip Hop Atlanta Seizoen 3 Aflevering 11 Samenvatting: Waka gaat trouwen! Benzino raakt verloofd!

Het was een monumentaal moment op Love & Hip Hop Atlanta gisteravond toen Waka Flocka Flame eindelijk in het huwelijksbootje stapte met zijn oude verloofde, Tammy Rivera. De twee hebben in de loop der jaren hun deel van ups en downs meegemaakt, maar hun liefde heeft altijd de overhand gehad - en nu zijn ze eindelijk man en vrouw! Op typische L&HH-manier was er veel drama rond het evenement. Benzino legde de vraag tijdens de receptie voor aan zijn vriendin Althea, maar ze was nog niet klaar om hem een ​​antwoord te geven. Mimi Faust veroorzaakte ook opschudding toen ze besloot haar nieuwe boe-geroep, Stevie J, uit te nodigen voor de bruiloft - ondanks het feit dat hij technisch gezien nog steeds getrouwd is met Joseline Hernandez. Al met al was het weer een wilde aflevering van L&HH ATL – en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

In de aflevering van Love & Hip Hop: Atlanta van vorige week werden kijkers getrakteerd op een trailer van de Mimi Faust-sekstape. En wat een keerpunt was dat.

Deze week was relatiedrama van de ketting omdat Ashley zich bleef bemoeien met het huwelijk van Kalenna en Tony. Kortom, ze wil Kalenna voor zichzelf.Waka Flocka Vlam, Tammy Rivera

Elders lanceert Tammy eindelijk haar modellijn en heeft ze na de show een ontroerend moment met verloofde Waka Flocka Flame. Ze besluiten in het huwelijksbootje te stappen!

Ze gingen er ook echt doorheen. Geen van hun moeders is blij met hun beslissing om geen chique bruiloft te houden, maar het paar heeft de juiste beslissing genomen.

In het land van Kalenna en Tony waren de dingen niet zo glorieus als hij Kalenna tegen Ashley noemt. Later stemt ze ermee in dat Ashley naar huis moet, waarmee ze een einde maakt.

Ondertussen ontmoet Scrappy Erica Pinkett en probeert zijn magie uit te voeren, waarbij hij de booty call-teksten die hij stuurde bagatelliseert en probeert haar hard te bevrienden.

Hoe ging dat? Beveiligers moesten hen scheiden. Genoeg gezegd.

De moeder van Scrap ontmoet later Erica om zich hiervoor te verontschuldigen en haar te verzekeren dat het nooit meer zal gebeuren. Ik moet ervan houden dat je moeder je zaken regelt.

Wat Stevie J betreft, hij zit nu al dagen in het hondenhok omdat Joseline er redelijk zeker van is dat haar man contact heeft gehad met Benzino's nieuwe meid Althea.

Mimi beweert dat het is gebeurd, en aangezien Stevie net zo getalenteerd is in het verzamelen van zijstukken als in het niet betalen van kinderbijslag, zou dit helemaal niet verrassend zijn.

Sinds Benzino werd neergeschoten door een familielid tijdens de begrafenisstoet voor zijn moeder, beweert hij een veranderd man te zijn... ondanks al dit drama met Thea.

Hij kan het niet riskeren Althea niet aan zijn zijde te hebben en dus neemt hij haar mee voor een kermisrit en stelt voor. Natuurlijk zegt ze ja. Dit is een match made in heaven.

Of in ieder geval in hiphop, Atlanta-stijl. Nog een paar weken.

Later vertelt Joseline Karlie dat Stevie blijft liegen en dat ze andere mensen moet gaan zien. In ieder geval tot ze weer kruipend naar die hond komt.

Volg de link naar bekijk Love & Hip Hop Atlanta online en blader door de onderstaande galerij voor een voorproefje van twee van de buitenschoolse bezigheden van de sterren: