Lori Loughlin: nep-roeifoto's van dochters van studentenschandaal onthuld!

Dit is een zich ontwikkelend verhaal, maar het lijkt erop dat de roeifoto's van de dochters van Lori Loughlin van het schandaal op de universiteit nep zijn. Dit is een enorm verhaal met grote implicaties.

Zoals we allemaal weten, wacht Lori Loughlin tientallen jaren gevangenisstraf terwijl ze wordt berecht wegens vermeende betrokkenheid bij het toelatingsschandaal van de universiteit.

Centraal in dit verhaal stonden foto's van haar dochters die poseerden op roeimachines. Nu kunt u die afbeeldingen zelf bekijken.

Olivia Jade en Lori Loughlin

Lori en haar man Mossimo Giannulli dienden een verzoek in om de zaak tegen hen te seponeren. Nu hebben de federale aanklagers aangifte gedaan.

EN! Nieuws Ik heb telefoontranscripten, e-mails en foto's van dat dossier in handen gekregen.

De beschuldigde leider van de zwendel, William 'Rick' Singer, e-mailde Lori en Mossimo in augustus 2016.

'Ik heb zeer binnenkort een pdf van haar transcriptie en testscores nodig terwijl ik een stuurmanportfolio voor haar maak', schreef Singer over Bella, hun oudste dochter.

Bella Giannulli Roeitrainer Foto

Singer suggereerde: 'Het zou waarschijnlijk helpen om met haar op de foto te gaan op een ERG in trainingskleding, net als een echte atleet.'

Volgens de documenten antwoordde Mossimo: 'Fantastisch. Zal alles krijgen.'

Vervolgens, de volgende maand, e-mailde hij Singer de bovenstaande afbeelding van Isabella Rose.

Een maand later werd ze toegelaten tot het USC en kreeg Mossimo van Singer de opdracht om $ 50.000 te betalen.

Olivia Jade en Isabella Rose

'Zal ik dit voor boekhoudkundige doeleinden categoriseren als een donatie?' vroeg Mossimo in een e-mail.

Hierop antwoordde Singer: 'Ja.'

Bella werd formeel toegelaten in maart 2017, waarna de ouders werden opgedragen om nog een 'donatie' van $ 200.000 te doen.

Deze keer ging het naar Key Worldwide Foundation, de non-profitorganisatie van Singer.

Lori Loughlin naar de rechtbank

'Goed nieuws, mijn [oudere] dochter zit in [U]SC', schreef Mossimo naar verluidt aan zijn financieel adviseur. 'Slecht [nieuws] is dat ik met het systeem moest werken.'

Aanklagers beweren dat het pas vier maanden later was dat Singer de ouders ertoe aanzette 'een 'actiefoto' van hun jongste dochter te sturen.'

Deze foto zou zijn 'voor gebruik in een atletisch profiel waarvan hij opmerkte dat het haar ten onrechte zou voorstellen als stuurman van het L.A. Marina Club-crewteam'.

Mossimo reageerde met deze foto:

Olivia Jade Giannulli Stuurman Afbeelding

Olivia Jade Giannulli wordt hier getoond terwijl ze doet alsof ze roeit.

Interessant is dat Olivia's nepervaring als stuurman ('s werelds grappigste woord) en haar passie voor vloggen tijdens dit alles met elkaar in botsing kwamen.

Blijkbaar uitte een van haar begeleiders op school ontzetting en ronduit ongeloof over haar vermeende roeicarrière, die nooit werd genoemd.

Deze counselor kon zich niet voorstellen dat Olivia tijd zou hebben voor al dit vermeende bootwerk, gezien haar strikte schema van beautyvloggen.

Olivia Jade-selfie

Volgens gerechtelijke documenten marcheerde Mossimo naar de school om de counselor te ontmoeten.

Hij beschuldigde de counselor van het saboteren van Olivia's kansen om bij USC te komen.

De counselor verzekerde hem dat de aanbeveling voor Olivia ronduit lovend was.

De adviseur - die er wijselijk voor had gekozen om geen ruzie te zoeken met een pestkop van een miljonair - maakte duidelijk dat Mossimo de details van Olivia's stuurmanervaring had uiteengezet.

Olivia Jade en Lori Loughlin op Instagram

De kluchtige absurditeit van dit alles is dat Olivia zelf openlijk verklaarde dat het nooit haar droom was om naar de universiteit te gaan, laat staan ​​USC.

Het is niet alleen dat haar ouders zoveel geld hebben dat ze genoeg hebben uitgegeven om een ​​groot, mooi huis te kopen om haar naar school te krijgen.

Het is dat Olivia een passie heeft om beautyvlogger en influencer te zijn.

Lori en Mossimo zouden beter gediend zijn als ze elke dochter een berg geld hadden gegeven.