Kleine mensen, grote wereldfans zijn op dit moment echt ziek van Amy Roloff

Die-hard fans van de realityserie van TLC, Little People, Big World, zijn Amy Roloff nu serieus zat. Jarenlang hebben ze gezien hoe ze veel moest verdragen van haar aanstaande ex-man Matt, maar de laatste tijd hebben ze het gevoel dat ze hem als vanzelfsprekend beschouwt. Sommige kijkers roepen zelfs op om haar in de show te vervangen door haar dochter Molly, die volgens hen een meer sympathieke en herkenbare hoofdrolspeler zou zijn. Het is veilig om te zeggen dat de eens aanbiddende fans van Amy Roloff haar nu behoorlijk beu zijn.

Amy Roloff wil vandaag misschien niet naar haar vermeldingen kijken.

En morgen waarschijnlijk ook niet.

De oude Little People, Big World-ster ligt ernstig onder vuur in de nasleep van de aflevering van gisteravond, waarin Amy opnieuw ruzie had met haar ex-man, Matt Roloff.

Amy Roloff tijdens het pompoenseizoen

In dit geval vroeg Matt zich af waarom Amy er zo lang over deed om al haar spullen van de familieboerderij in Oregon te verhuizen, nadat de voormalige echtgenoten eind 2019 overeenstemming bereikten over een verkoop.

Zijn handen waren gebonden met betrekking tot de toekomst van Amy's huis... zolang ze er nog spullen in had.

Waarom duurde het zo lang voor Amy?

Waarom hing ze, enkele maanden na de verkoop van dit pand aan Matt, nog steeds rond?

Amy Roloff raakt geïrriteerd

Heck, op een gegeven moment vroeg Matt zich zelfs af of Amy problemen had met verloofde Chris Marek en daarom aarzelde ze om een ​​leven met hem te beginnen, weg van de boerderij.

Zoals je je misschien kunt voorstellen, was Amy niet zo blij om Matt te horen speculeren over haar relatie.

De patriarch van Roloff hield vol dat hij Amy er niet uit duwde, hij had alleen wat antwoorden nodig... en begreep echt niet waarom iets dat slechts enkele dagen kon duren, in plaats daarvan bijna zes maanden duurde.

En het lijkt er nu op dat veel kijkers daar hetzelfde over denken.

Matt Roloff wordt boos

Schreef een Amy-recensent:

'@TLC #LPBW Ik ben het met Matt eens, Amy speelt vaker wel dan niet het slachtoffer. Wie doet er in godsnaam 6 maanden over om uit een huis te verhuizen. Ze zit altijd vol excuses.

'Succes Chris!!'

mijn hater

En een ander:

'Voor iemand die als een duizelingwekkende tiener over Chris is, zou je denken dat Amy eerder dan later bij hem zou willen intrekken. En haar uitstelgedrag en hamsteren maakt me boos en ik woon niet eens bij haar! #lpbw'

amyhater2

En dan nog een:

'Amy is vreselijk en je kunt in de ogen van Chris kijken en zien dat hij hetzelfde zegt als Matt. 'Laten we deze show op gang brengen Amy', maar als Matt het zegt, heeft ze een interne inzinking.'

Jakkes, hè?

amyhater3

Voor de goede orde, deze laatste aflevering is al in 2019 gefilmd.

Het werd al die tijd later uitgezonden vanwege COVID-19 en hoe dit zowel het filmen als de premièredatum van de show beïnvloedde.

Maar met Matt en Amy die voortdurend ruzie maken in de uitzending, fans blijven partij kiezen op sociale media .

Maar is het echt zo erg tussen hen?

Amy Roloff huilt

Nog maar een paar dagen geleden, Zach Roloff verzekerde het publiek dat zijn ouders goed met elkaar kunnen opschieten.

Ik vind dat ze het prima met elkaar kunnen vinden. Ze zien elkaar niet veel. Er is eigenlijk geen reden voor hen om met elkaar om te gaan, behalve bij familie-evenementen, 'vertelde hij Us Weekly deze maand, eraan toevoegend:

'Ze kunnen goed met elkaar opschieten. [Amy heeft] deelgenomen aan [pompoenseizoen op de boerderij]. Het is nu allemaal rustig.'

We zijn blij om het te horen.