Little Caesars Bacon-Wrapped Pizza: hilarische YouTube-recensie zal je helpen om de calorieën weg te lachen!

Als je op zoek bent naar een heerlijke, in bacon gewikkelde pizza waar je om moet lachen om de calorieën, zoek dan niet verder dan Little Caesars! Deze hilarische YouTube-recensie zal je helpen waarderen hoe heerlijk en grappig deze pizza werkelijk is.

Vorige week luidde de komst van Little Caesars, in spek gewikkelde pizza, het begin in van een opwindend nieuw tijdperk voor zowel vetliefhebbers als defibrillatorverkopers.

De in spek gewikkelde korst DEEP! DIEP! Dish is eigenlijk het pizza-equivalent van de maanlanding of de val van de Berlijnse muur, en sinds Brian Williams geschorst is en al onze andere prominente verslaggevers bezig zijn met even dodelijke bedreigingen als ISIS, hebben we een echte mediapionier nodig om tussenbeide te komen en leg de ervaring vast van het inademen van LC's nieuwste nucleaire darmbom.Voer YouTube-foodie Daym Drops in:

Daym scoorde een grote 'za van $ 12 (je kunt niet tegenspreken over die prijs.)

'Ik wilde eerst de korst raken, maar ik wil de verwachting opbouwen zodat we allemaal weten dat het samen is', kondigt Daym aan voordat hij verder gaat met 'de pizza in elkaar slaan'.

'Dit spek is krokant!' Daym verkondigt wanneer hij eindelijk bij de aangekondigde korst komt. 'Little Caesar's heeft mijn situatie geobserveerd.' (Een bijschrift legt uit dat OB = 'over-baconed.')

'Ze hebben stukjes van de gewone reepjes spek genomen en die over de pizza gestrooid, playa!'

Daym raadt ons aan om 'de pizza van 11 uur 's ochtends te halen als ze voor het eerst de deur openen' om maximale versheid te garanderen, maar iets aan het eten van een in spek gewikkelde pizza voor de middag zorgt ervoor dat we een beetje in onze mond kotsen.

Onnodig te zeggen dat Daym enorm genoot van de nu beroemde BWCDD. Als we een citaat uit zijn recensie zouden moeten kiezen, zouden we kiezen voor: 'Bacon bovenop bacon, en de bacon is niet nep'.'

Zijn vreugde komt echter waarschijnlijk het best tot uiting in de scène waarin hij zijn ogen sluit en orgastisch kauwt terwijl verleidelijke smooth jazz op de achtergrond speelt.

Ja, Daym heeft echt genoten van de pizza. En nu willen we er een beetje een. Verdomme, Daym.