Linda Hogan: Charlie Hill is een goudzoekende ondankbare! Ik heb hem een ​​toelage gegeven!

Linda Hogan is een van de meest spraakmakende beroemdheden ter wereld en ze is zeker geen onbekende in controverse. Haar laatste vete is met haar ex-man, Charlie Hill, die ze ervan beschuldigt een goudzoekende ondankbare te zijn. Linda zegt dat ze Charlie jarenlang financieel heeft gesteund, hem zelfs een toelage heeft gegeven, maar dat hij nooit iets heeft bijgedragen aan hun relatie. Ze beweert dat hij nu misbruik van haar probeert te maken door partneralimentatie aan te vragen. Het is duidelijk dat Linda Hogan niet blij is met haar ex-man, en ze is niet bang om haar mening erover te uiten. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze situatie zich de komende weken afspeelt.

Linda Hogan is woedend over een zevencijferige rechtszaak die is aangespannen door ex-vriend Charlie Hill, die beweert dat hij is mishandeld en betaald als haar persoonlijke dienstknecht.

De ex-vrouw van Hulk werpt tegen dat hij tijdens hun vierjarige relatie een goed leven heeft geleid, en de vrijgevige ondankbare heeft het lef om erom te vragen meer een vergoeding.Linda Hogan foto

Linda, toen 48, begon een paar jaar geleden met de 19-jarige Charlie te daten; ze zegt dat ze de kleding, het eten, de vakanties en meer van haar jongensspeelgoed heeft betaald. Hij kreeg zelfs een uitkering.

Hill heeft echter een ander verhaal en zegt dat hij nu geld wil voor de klusjes die ze hem liet uitvoeren, inclusief het bemesten van haar bomen (serieus).

Gelukkig is hij nooit bevrucht... laat maar.

Terwijl Charlie Hill beweert dat hij is mishandeld door haar jacht te moeten waxen en niet alleen haar buit, zegt Hogan dat Hill tijdens hun relatie nooit een echte baan heeft gehad.

Het waxen van een jacht is een specifiek ding waar hij over zeurt, en een ding dat haar bijzonder kwaad maakt, aangezien ze zegt dat hij kapitein van een boot wilde worden.

Ze betaalde lessen om hem gecertificeerd te krijgen, natuurlijk.

Geen woord over waarom hij de boot persoonlijk zou moeten waxen als hij leerde hoe hij het ding moest besturen, maar we dwalen af. Laat dat maar aan de advocaten over, toch?

Daarover gesproken, Linda's advocaat Ray Raool zegt , 'Linda schaamt zich voor Charlie en kan niet geloven dat hij zulke dingen zou zeggen' gezien hun relatie.

48. 19. Sorry, daar zijn we nog niet overheen.