Lil Scrappy: Diamond een 'Lying Industry Ho' met nepkont, tanden

Lil Scrappy is een zelfverklaarde 'liegende industriehoer' die bekend staat om zijn nepkont en tanden.

The Love & Hip Hop: Atlanta, gewoon drama blijft maar komen ... en niet in de zin van Mimi Faust-sekstape. Deze keer is het Lil Scrappy die de krantenkoppen haalt.

Schroot en diamant

Scraps en zijn moeder, Momma Dee, zijn niet blij met beschuldigingen van zijn ex-vriendin Diamond, die beweert dat hij haar onlangs heeft mishandeld.Diamond beweerde vrijdag dat Scrappy beledigend is, terwijl Momma Dee haar portemonnees stal en haar krediet verpestte door een appartement te vernielen dat Diamond haar hielp kopen.

Scrappy zegt in reactie dat Diamond 'liegende industriehoer' is en dat het enige wat hij deed was haar een start in de muziek te geven en door 'haar tanden van $ 20.000 en haar nepkont'.

Lil S zegt dat hij nooit beledigend was en legde nooit zijn handen op haar en dat Diamond alleen maar probeert zichzelf relevant te maken door schaduw te werpen.

Hij zegt dat het verhaal van Diamond over Gucci Mane die hem in elkaar sloeg in een club ook BS is; Lil Scrappy houdt vol dat ze betrokken waren bij een duwwedstrijd, meer niet.

Momma Dee van haar kant zegt dat ze nooit iets van waarde van Diamond heeft ontvangen omdat, nou ja, om het simpel te zeggen: 'Diamond heeft nog nooit s--t gehad.'

Mamma zegt dat Diamond een 'liegende kamermeid' is die gewoon verbitterd is over Lil Scrappy en nooit geld zal hebben tenzij ze een andere rijke rapper binnenhaalt.

Of, zoals ze het uitdrukt, een andere 'klootzakdeal voor haar stinkende poesje'.

Nou, dat vat Dee's gevoelens ongeveer samen. Ondertussen beweren bronnen dicht bij Diamond dat haar kont echt is en dat ze voor haar eigen tanden heeft betaald, heel erg bedankt.

Tussen Mimi Faust en Nikko Smith, Benzino en nu Scrappy lijkt het onvermijdelijk dat het drama in het nieuwe seizoen (5 mei) van de ketting gaat!

Als je hierdoor niet wilt bekijk Love & Hip Hop online , wat zal?