Leonardo DiCaprio: NIET verkracht door een beer in The Revenant!

Leonardo Dicaprio is niet verkracht door een beer in The Revenant, ondanks wat sommige mensen op internet zeggen. De acteur heeft zich uitgesproken over de geruchten en zei dat ze vals zijn en dat hij er niet mee instemde dat zoiets zou gebeuren.

Als je de trailer van The Revenant hebt gezien, dan weet je dat een groot deel van de plot draait om de gevolgen van Leonardo DiCaprio's lelijke ontmoeting met een zeer grote, zeer boze grizzlybeer.

Hoewel de film al enkele maanden het onderwerp is van Oscar-buzz, zijn deze week de eerste vertoningen voor critici en insiders uit de industrie gehouden, en die hebben geresulteerd in een heel vreemd, heel belachelijk gerucht.

'Een expliciet moment van de Oscar-winnende regisseur Alejandro Inarritu heeft in de vroege vertoningen voor veel controverse gezorgd', beweert het (n)ooit betrouwbare Drudge Report. 'Sommigen in het publiek ontsnapten naar de uitgangen toen de Wolf van Wall Street de Grizzly van Yellowstone ontmoette.

'Het verhaal van plattelandsoverleving en wraak bereikt nieuwe gewelddadige niveaus voor een reguliere film. De beer draait Leo om en duwt en duwt tijdens de expliciete verscheuring. Hij is verkracht - twee keer!'

Verschillende reguliere sites pikten het verhaal op en nu maken bioscoopbezoekers zich oprecht zorgen dat ze gedwongen worden te zien hoe Leo seksueel wordt aangevallen door een grizzlybeer.

Het gerucht kreeg zoveel aandacht dat een campagneleider van Jeb Bush een tweet plaatste met de vraag of iemand echte historische voorbeelden van berenverkrachting kende. Ernstig .

De speculatie heeft zo'n koortsachtige hoogte bereikt dat een woordvoerder van Fox een verklaring aflegde waarin werd verduidelijkt dat Leo dat doet niet slachtoffer worden van sodomie tussen soorten in de film:

Zoals iedereen die de film heeft gezien kan bevestigen, is de beer in de film een ​​vrouwtje dat [DiCaprio's personage] Hugh Glass aanvalt omdat ze denkt dat hij haar welpen bedreigt. Er is duidelijk geen verkrachtingsscène met een beer.

Dus daar heb je het. Leonardo DiCaprio deed het niet verkracht worden door een beer om zijn kansen op het winnen van een Oscar te vergroten.

Het zou veel te riskant zijn geweest. Als slechts één criticus de scène zou gebruiken als commentaar op de recente beschuldigingen van Harvey Weinstein, zou Leo's carrière tot zinken worden gebracht.