Lena Dunham vs. Josh Duggar: zijn ze allebei pedofielen?

Lena Dunham en Josh Duggar kwamen onlangs in het nieuws vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik. Beiden zijn ervan beschuldigd pedofiel te zijn, maar zijn ze dat echt? Laten we het bewijs eens bekijken.

Het grootste deel van het internet reageerde snel en negatief op het interview dat Jim Bob en Michelle Duggar woensdagavond aan Megyn Kelly gaven.

Maar Sarah Palin niet.

Niet in de weg meest mensen reageerden, althans, toen de voormalige vice-presidentskandidaat Lena Dunham meesleurde in de Josh Duggar-controverse door zich af te vragen waarom de media zo snel Duggar hekelen ...

... toch gaf Dunham een ​​pass voor wat Palin als vergelijkbaar gedrag beschouwt.

Lena Dunham grijnst Joshua Duggar

In de memoires van Dunham schrijft ze over het kijken in de vagina van haar zus toen Lena zeven was en haar broer of zus één was.

Ze schrijft ook over het omkopen van haar jonge zus met snoep vroeger om met haar te knuffelen en haar te kussen en geeft toe dat ze masturbeerde in een bed dat ze deelde met haar zus.

'De vastberaden missie van de media om achter de hele Duggar-familie aan te gaan voor het wangedrag van één lid, terwijl ze de perverse acties van iemand als Lena Dunham volledig negeren', schreef Palin deze week op Facebook.

Ga je akkoord?

Dunham bevredigde haar seksuele nieuwsgierigheid als kind door naar de geslachtsdelen van haar zus te kijken en een paar intieme momenten met haar broer of zus te delen.

Josh Duggar heeft toegegeven vijf jonge meisjes ongepast te hebben aangeraakt toen hij 14 en 15 jaar oud was; twee van die slachtoffers waren zijn zussen, Jessa en Jill Duggar.

Is de ene actie erger dan de andere? Zijn ze hetzelfde? Moeten critici naar Dunham kijken zoals ze naar Duggar kijken?

In november reageerde Dunham op degenen die beweerden dat ze haar zus had misbruikt door de beschuldiging als echt verdomd verontrustend en walgelijk te bestempelen, 'en voegde eraan toe:

Meestal zijn dit dingen die ik kan negeren, maar verneder de patiënten niet, verdraai geen woorden. Ik vertelde een verhaal over een rare zevenjarige zijn. Ik wed dat jij er ook wat hebt.'

Jim Bob Duggar zegt ondertussen dat zijn zoon technisch gezien geen pedofiel is omdat hij nog geen 16 jaar oud was toen zijn gruwelijke daden plaatsvonden.

Dus nu is het jouw beurt om mee te wegen, THGers: Jullie kennen de feiten aan beide kanten. Je kent de meningen.

Vergelijk de situaties van Lena Dunham en Josh Duggar en besluit: wie is er erger?