Leicester Bryce Stovell: ik ben de vader van LeBron James!

Hallo, mijn naam is Leicester Bryce Stovell en ik ben de vader van LeBron James. Zoals velen van jullie misschien weten, is mijn zoon een professionele basketbalspeler voor de Cleveland Cavaliers. Ik ben erg trots op hem en zijn prestaties.

Vergeet geruchten over Delonte West neukt zijn moeder deze lente. LeBron James wordt nu aangeklaagd tegen een kerel die beweert dat hij ongeveer 25 jaar geleden met Gloria James heeft geslapen.

LeBron, wiens ENORME beslissing over waar hij volgend seizoen zal spelen toevallig vanavond wordt uitgezonden op ESPN, wordt beschuldigd van het knoeien met bewijsmateriaal, net als Gloria.

Leicester Bryce Stovell, 55, claims in zijn rechtszaak dat hij de biologische vader is van James en beweert dat de NBA-ster en zijn moeder dit feit hebben verdoezeld.

Hij zegt dat hij Gloria ontmoette in een bar in D.C. in 1984, onbeschermde seks met haar had op de avond dat ze elkaar ontmoetten, en later ontdekte dat ze toen 15 was. Hij was 29.

Interessant genoeg is de man niet van jou stereotiep dodelijke vader.

Deze man zegt dat hij de vader van LeBron James is. Zie je een gelijkenis?

Integendeel, hij is afgestudeerd aan Princeton en University of Chicago Law School en later senior juridisch adviseur van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

In ieder geval beweert Stovell dat Gloria terugging naar haar geboorteplaats in Ohio nadat ze elkaar hadden ontmoet, maar enkele maanden later terugkeerde om hem te informeren dat ze zwanger was van een jongen genaamd LeBron, hoewel ze de vader nooit specifiek heeft geïdentificeerd.

Stovell beweert dat hij in 2007 opnieuw telefonisch contact had met Gloria, toen hij begon te denken dat hij de vader van LeBron zou kunnen zijn, deels omdat ze er bijna identiek uitzien. Leicester merkt op dat toen hij LeBron zag spelen, hij 'getroffen was door onze gelijkenis in uiterlijk'.

Leicester Bryce Stovell beweert dat Gloria James tijdens het gesprek in 2007 dreigde hem lichamelijk letsel toe te brengen en tegen hem zei: 'LeBrons geld is voor zijn kinderen.'

Een paar dagen na het telefoontje beweert Leicester dat LeBron James - via zijn advocaat - ermee heeft ingestemd een DNA-vaderschapstest af te leggen. Stovel beweert dat hij resultaten heeft gekregen waaruit bleek dat hij niet de vader van LeBron was... maar vermoedt dat Gloria en LeBron achter fraude zitten.

Waarom zou hij dat doen?

'Woede over vermeende verlatenheid en conflicten die voortkomen uit zijn imago als een succesvol vaderloos kind uit de projecten', theoretiseert Leicester Bryce Stovell.

Hij beweert dat Gloria een verhaal over LeBrons echte vader heeft 'verzonnen' met als doel 'eendimensionale commerciële beelden te maken ... om [LeBrons] leven te doen denken aan Spike Lee's populaire sportdramafilm uit 1998, Hij kreeg spel .'

Biografische informatie over James zegt dat zijn biologische vader, Anthony McClelland, een ex-gevangene was die Gloria op 16-jarige leeftijd in de steek liet om alleenstaande moeder te worden.

Leicester, die opmerkt dat LeBron zijn zoon Bryce heeft genoemd, eist 4 miljoen dollar van LeBron en Gloria wegens fraude, laster en verkeerde voorstelling van zaken.

Wauw. Meestal gaat het bij de beweringen om de miljonairatleet die een kind verwekt (hoest, Tiger Woods), en niet andersom. Is er een kans dat dit waar is?

Het kamp van James heeft de rechtszaak veroordeeld als een flagrante poging om te profiteren van de aandacht die LeBron zal krijgen in de aanloop naar zijn aankondiging vanavond.

Geloof je het? Wat nog belangrijker is, waar zal LeBron eindigen?

ClevelandChicagoNew YorkHet huis van de moeder van Delonte WestMiami