Leah Remini reageert op boze Kevin Can Wait-fans: Get A Life, Nerds!

Remini, die de vrouw van het hoofdpersonage in de show speelde, ging naar sociale media om te reageren op fans die boos waren over de annulering van de show. 'Aan de nerds die boos zijn over het annuleren van #KevinCanWait: get a life! Er zijn belangrijkere dingen om je zorgen over te maken', twitterde Remini.

Vorige week, de CBS-sitcom Kevin kan wachten verblufte fans door een centraal personage te vermoorden in een korte scène waarin ook een ongemakkelijke grap over kungfu-lessen te zien was.

De redenering achter de beslissing was duidelijk, aangezien producers eerder hun voornemen hadden aangekondigd om het personage van Erinn Hayes uit de show te schrappen om haar te vervangen door Leah Remini in de rol van de vrouw van Kevin James.Leah Remini op Kevin kan wachten

Maar ook al zagen ze het aankomen, veel fans waren verrast door de manier waarop de show Hayes van zich af stootte.

De show ging over de dood van Donna Gable met een paar wegwerpregels en de eerder genoemde kungfu-grap.

Weerhaak aan Vreemdere dingen kreeg meer een oprechte afzender.

Het is niet verrassend dat fans van KCW zeer kritisch waren over de bizarre plotwending.

'Ik walg nog steeds van #kevincanwait. Seizoen 1 was zo goed. Ik hoop dat seizoen 2 bombardeert en wordt geannuleerd. @KevinJames @LeahRemini @KevinCanWaitCBS,' tweette een kijker.

Nooit iemand die een conflict uit de weg gaat, schoot Remini terug op Twitter:

Erin Hayes

'Hoe voel je je echt? Ik heb het gevoel dat je het met suiker bedekt, 'tweette ze en voegde eraan toe:

'1) Ik heb die beslissing niet genomen 2) het is een sitcom en het is niet zo diep 3) ze is in een andere show 4) er gebeuren echte dingen in de wereld.'

We begrijpen het punt dat Leah hier probeert te maken:

Niet alleen is Kevin kan wachten een werk van fictie, het is een werk van fictie dat niet bedoeld is om serieus te worden genomen.

Dat gezegd hebbende, het is altijd een beetje irritant als mensen die hun brood verdienen met kunst uithalen naar fans omdat ze een emotionele gehechtheid aan hun werk hebben gevormd.

We zijn met Leah op haar eerste drie punten, maar ze verliest ons op 'er gebeuren echte dingen in de wereld'.

Leah Remini: signeren bij The Grove

Ja, we weten zeker dat de mensen die tweeten over je show dat goed weten, Leah.

1. Al dat gedoe in de wereld is voor een groot deel de reden waarom mensen neigen naar onschuldige afleidingen, zoals old-school sitcoms met drie camera's, en...

2. De meeste mensen zijn in staat om te geven om wat er gebeurt in hun favoriete programma's, terwijl ze op de hoogte blijven van de belangrijke kwesties van de dag. Deze mensen bezitten ook zeldzame talenten, zoals het vermogen om tegelijkertijd te lopen en kauwgom te kauwen.

Kijk, Leah Remini heeft zich losgemaakt van de Scientology Kerk en vertelt nu vrijmoedig de wereld over haar strijd.

Ze is een badass en ze heeft ons eeuwig respect en onze bewondering verdiend.

Maar ze heeft ook veel geld verdiend als actrice vanwege haar vermogen om het publiek te laten relateren aan en identificeren met de personages die ze portretteert.

Dus misschien zou het de juiste keuze zijn om niet haar best te doen om dat publiek te vervreemden.