Leah Messer vertelt over de tragische ziekte van haar dochter: ze zit vast in dit lichaam!

Leah Messer is geen onbekende in tragedie. De Teen Mom 2-ster heeft behoorlijk wat hartzeer en ontberingen doorgemaakt, maar niets had haar kunnen voorbereiden op wat ze momenteel doormaakt met haar dochter. Bij de jongste dochter van Messer, de drie jaar oude Adalynn, is onlangs een zeldzame en ongeneeslijke ziekte vastgesteld waardoor ze gevangen zit in haar eigen kleine lichaam. 'Het is alsof ze daarbinnen een gevangene is', zei Leah in een interview met Us Weekly. 'Ze kan niet bewegen, ze kan niet praten... het is het moeilijkste wat ik ooit heb meegemaakt.' Adalynn werd gediagnosticeerd met het Sanfilippo-syndroom, ook wel bekend als 'Alzheimer bij kinderen', een terminale ziekte die progressieve mentale en fysieke achteruitgang veroorzaakt. Er is geen remedie voor de ziekte en het is 100% dodelijk. 'Ik probeer het dag voor dag te bekijken', zei Leah over het omgaan met de diagnose van haar dochter. 'Ik probeer sterk voor haar te zijn.' Onze gedachten gaan uit naar Leah Messer en haar familie in deze moeilijke tijd.

Leah Messer heeft tijdens haar jaren in de schijnwerpers met veel uitdagingen te maken gehad.

Maar geen enkele heeft haar zoveel leed bezorgd als de aanhoudende gezondheidsproblemen van haar 10-jarige dochter Ali.Ali lijdt aan spierdystrofie en hoewel ze haar hele leven de best beschikbare zorg heeft gekregen, is haar toestand in veel opzichten verslechterd.

Nu vertelt Leah als nooit tevoren over de worstelingen van haar dochter.

En veel fans van Teen Mom 2 zijn diep geraakt door haar opmerkingen.

Kijk eens:

1. Het A-Team

Het A-TeamLeah zegt vaak dat haar drie dochters haar hele wereld zijn. En de pijn die ze ervaart bij het kijken naar de 10-jarige Ali die een eindeloze reeks medische tests doorstaat, blijkt uit veel van haar scènes in Teen Mom 2.

2. Normaliteit behouden

Normaliteit handhavenMesser doet haar best om al haar meisjes dezelfde ervaringen te bieden, maar het trieste feit is dat Ali van bepaalde activiteiten nooit zal genieten.

3. Ondersteuning vanaf de zijlijn

Ondersteuning vanaf de zijlijnTerwijl Ali bijvoorbeeld duidelijk plezier beleeft aan het kijken naar haar tweelingzus die strijdt als cheerleader, moet de pijn van het niet kunnen deelnemen zelf acuut zijn.

4. Hartverscheurende updates

Hartverscheurende updatesHelaas is de toestand van Ali degeneratief en veel van de updates die Leah de afgelopen jaren heeft ontvangen, waren niet gunstig.

5. Openen

OpenenIn een previewclip voor de komende aflevering van Teen Mom 2 vertelt Leah tegen een vriend over Ali's worstelingen.

6. Haar grootste uitdaging

Haar grootste uitdaging'[Ali] is zo slim, en het is alsof ze in de val zit...' begint Leah, terwijl video laat zien dat Ali door haar grootvader in een auto wordt geholpen.

7. De pijnlijke waarheid

De pijnlijke waarheid'...In dit lichaam,' komt haar vriendin tussenbeide. Het is op dit punt dat Leah zichtbaar emotioneel wordt.

8. De tranen van een moeder

Een moeder'Ik moet ervan huilen', zegt ze. We weten zeker dat talloze kijkers hetzelfde zullen voelen wanneer de scène zich afspeelt in Teen Mom 2 van deze week.

9. Zilveren voeringen

Zilveren voeringenGelukkig weigeren Leah en haar dochters medelijdenfeestjes te geven, want voor Ali is er geen voordeel. Met opgeheven hoofd en de beste beentjes voor, hebben ze de gewoonte om creatieve manieren te zoeken om Ali te helpen het beste uit haar situatie te halen.

10. Gelukkige kampeerder

Gelukkige kampeerderEen goed voorbeeld van deze positieve houding kwam eerder dit jaar, toen Ali een speciaal zomerkamp bijwoonde voor kinderen bij wie spierdystrofie is vastgesteld.

11. Een geweldige organisatie

Een geweldige organisatie'De eerste week van MDA Summer Camp staat in de boeken voor Ali girl! Zo trots op haar dat ze zo dapper, zelfverzekerd en veerkrachtig is!' Leah schreef op Instagram.

12. Een inspiratie

Een inspiratie'Je bent een inspiratie voor ons allemaal, kleine meid! Ik ben zo blij dat ze het naar haar zin heeft gehad en ben zo dankbaar voor alle betrokkenen om het kamp mogelijk te maken voor alle kinderen met MD!' voegde ze eraan toe.

13. Oprechte dankbaarheid

Hartelijke Dankbaarheid'(Een speciale dank aan haar kampadviseur voor alles. Ze mist je nu al! We kunnen je niet genoeg bedanken!) #mdasummercamp #md #musculardystrophy #hope #hopegracefaith #aligirl #aaa,' concludeerde ze.

14. Een hechte familie

Een hechte familieJa, tussen ongunstige testresultaten en pesten op school, het afgelopen jaar was niet gemakkelijk voor Ali, maar gelukkig kan ze altijd rekenen op de liefde en steun van haar moeder en zussen.

15. Reden om te hopen

Reden om te hopenEn voor duizenden kijkers van Teen Mom 2 biedt het verhaal van Leah en Ali iets dat ze misschien nergens anders op televisie vinden: een gezin dat dezelfde strijd ondergaat die ze elke dag doorstaan.

16. Een herkenbare strijd

Een herkenbare strijdEen kwart miljoen Amerikanen lijden aan spierdystrofie, en voor velen is de kans klein dat hun toestand zal verbeteren.

17. Stappen maken

Stappen makenAl haar hele leven heeft Ali hoop gegeven aan veel kinderen met haar aandoening.

18. Een ander soort jeugd

Een ander soort jeugdHoewel een normaal leven misschien niet in het verschiet ligt voor Ali en kinderen zoals zij, is een leven van vreugde en prestatie mogelijk met het juiste ondersteuningsnetwerk.

19. Geliefd bij miljoenen

Geliefd bij miljoenenEn Ali's steun komt niet alleen van haar liefhebbende familie, maar ook van miljoenen aanbiddende Teen Mom 2-fans.

20. Een dapper gezicht opzetten

Een dapper gezicht opzettenElke keer dat Leah een foto van Ali op Instagram plaatst, is er een onmiddellijke uitbarsting van genegenheid van fans.

21. We nemen het!

WijHet is een aangename afwisseling van het gebruikelijke commentaargedeelte van Teen Mom 2; dat is zeker!

22. Lof voor het A-Team

Lof voor het A-TeamVoor het grootste deel zingen fans gewoon de lof van de hele Messer-clan. En we weten zeker dat Leah het op prijs stelt.

23. Persoonlijk worden

Persoonlijk wordenSommige fans delen ervaringen uit de eerste hand met vergelijkbare gezondheidsproblemen - iets waarvan we zeker weten dat Leah dat ook zeer waardeert.

24. Iets anders

Iets andersWe hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat er veel negativiteit is rond het Teen Mom-universum. En het is vaak duidelijk op de sociale mediapagina's van de castleden.

25. Op dezelfde pagina

Op dezelfde paginaAls het op Ali aankomt, zijn fans het er tenminste over eens dat ze het beste verdient.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: