Leah Messer: Mijn moeder dwong me seks te hebben met een veel oudere jongen tijdens 'Spin the Bottle'

Partij Leah Messer is een voormalige reality-tv-persoonlijkheid die bekendheid verwierf door haar optredens in de MTV-serie Teen Mom 2. In een interview met het tijdschrift People onthulde Leah dat haar moeder haar had laten deelnemen aan een 'Spin the Bottle'-feestje toen ze nog maar net was. 12 jaar oud, waar ze gedwongen werd om seks te hebben met een veel oudere jongen. Leah heeft zich sindsdien uitgesproken tegen seksueel misbruik en is een pleitbezorger voor overlevenden van seksueel misbruik van kinderen.

Teen Mom 2-ster Leah Messer heeft een nieuwe memoires op komst, en uittreksels die al openbaar zijn gemaakt, hebben onthuld dat Leah's verleden nog pijnlijker is dan fans van de show zich ooit realiseerden.

In het boek, Leah vertelt over haar verslavingen , waarin ze beweerde dat ze soms zo high was dat ze niet eens besefte dat ze voor de camera stond.Ze onthult voor het eerst dat ze de baby van Jeremy Calvert heeft geaborteerd en daarna bijna zelfmoord heeft gepleegd.

En nu binnen een uittreksel dat deze week is gepubliceerd door The Ashley's Reality Roundup onthult Leah dat ze als jonge tiener door haar moeder werd gedwongen om seksuele handelingen te verrichten met een oudere jongen.

Wees gewaarschuwd dat het volgende artikel grafische beschrijvingen bevat van seksueel trauma in de kindertijd.

1. Een pijnlijk verleden

Een pijnlijk verledenLeah Messer heeft altijd een ingewikkelde relatie gehad met haar moeder, Dawn Spears.

2. Erger dan we dachten

Erger dan we dachtenNu vertelt Leah voor het eerst over het misbruik dat ze heeft ondergaan tijdens haar aangrijpende opvoeding.

3. Haar pijn delen

Haar pijn delenLeah's boek zal pas op 5 mei worden gepubliceerd, maar The Ashley heeft een voorexemplaar verkregen en is de eerste die verslag doet van een traumatisch incident uit haar kindertijd dat Leah beschrijft in haar debuutmemoires.

4. Een tumultueus gezinsleven

Een tumultueus gezinslevenLeah zet de toon door te onthullen dat ze haar maagdelijkheid al op 13-jarige leeftijd had verloren en dat haar moeder een moeilijke periode doormaakte in haar huwelijk met haar man Lee.

5. Een gebrek aan grenzen

Een gebrek aan grenzenMesser zegt dat op de avonden dat Lee uitging om te drinken, haar moeder achterbleef en rondhing met Leah en haar vrienden.

6. Een pijnlijke herinnering

Een pijnlijke herinneringLeah zegt dat ze zich vaak schaamde voor het gedrag van Dawn, vooral op de avond dat ze de groep tieners voorstelde om een ​​spelletje spin the bottle te spelen.

7. Verwarde rollen

Verwarde rollen'Ze liet ons vrienden uitnodigen en ging met ons allemaal om,' schrijft Leah over haar middelbare schooltijd.

8. Proberen te begrijpen

Probeer te begrijpenIk denk dat omdat ze nooit naar de middelbare school ging, of zelfs maar een normale tiener werd, er een deel van haar was dat het gevoel had dat ze iets had gemist', vervolgt ze.

9. De excuses herhalen

Het herhalen van de excuses'Ze mocht niet eens met jongens praten voordat ze mijn vader ontmoette en zwanger van mij werd, dus ze vond het leuk om met onze vrienden om te gaan en in de buurt van die energie te zijn', schrijft Leah.

10. Moeilijke tijden

Moeilijke tijdenRond die tijd maakten zij en Lee een moeilijke periode door, zegt Leah in haar boek.

11. Onvoorspelbaar ouderschap

Onvoorspelbaar ouderschapZe was begonnen met het bezoeken van een therapeut die haar diagnosticeerde als bipolair (met depressie en angst), maar ze wilde haar medicijnen niet nemen, dus ze was totaal onvoorspelbaar, 'herinnert Messer zich.

12. Ups en downs

Hoogte en diepte punten'Het ene moment zou ze hoog vliegen en het volgende moment zou ze in een donkere plek terechtkomen', schrijft Leah.

13. Vernedering

Vernedering'Ik denk dat ze ook gewoon niet wist hoe ze moest omgaan met het hebben van tienerdochters, dus ze zou zo streng zijn dat het gênant was, of ze zou willen rondhangen en doen alsof ze de jonge, coole moeder was - wat ook gênant was. ,' voegt Leah eraan toe.

14. Moeilijke omstandigheden

Moeilijke omstandigheden'Er was geen middenweg; het was altijd het ene of het andere uiterste, vervolgt ze.

15. De noodlottige nacht

De noodlottige nachtLeah herinnert zich een avond toen haar stiefvader in de stad was en ze verschillende vrienden had uitgenodigd, waaronder een oudere tiener genaamd Mike.

16. De situatie verspreiden

De situatie verspreiden'Mike draaide zich om en ik was opgelucht toen de fles niet op mij terechtkwam. Toen ik ronddraaide, landde het op zijn broer, dus gaf ik hem een ​​kusje op de wang en we lachten allemaal', herinnert Leah zich.

17. Intense onhandigheid

Intense onhandigheid'Toen Mike weer aan de beurt was, belandde de fles in de lege ruimte naast mij. Er viel een ongemakkelijke pauze en hij ging het opnieuw draaien.

18. Een donkere wending

Een donkere wendingVoordat hij het kon, boog mijn moeder zich voorover en duwde de fles zodat deze recht op mij gericht was. Ik schudde mijn hoofd en zei: 'Echt niet', maar ze begon met me te worstelen en zei dat ik het moest doen, schrijft Leah. Ik lachte, omdat ik dacht dat ze me gewoon plaagde, maar toen begon ze ons allebei naar de slaapkamer te duwen die ik deelde met [mijn zus] Victoria.

19. Verschrikking

VerschrikkingHet volgende dat ik wist, was dat ik in de kamer was met Mike en mijn moeder hield de deur aan de andere kant dicht zodat ik er niet uit kon. Ik herinner me dat ik me in het nauw gedreven voelde, als een gevangen dier, vervolgt Leah. Ik wilde Mike niet kussen, laat staan ​​seks met hem hebben, maar dat is precies wat er gebeurde.

20. Alle dageraad doet het

Alle dageraadLeah merkt op dat ze Mike niet de schuld geeft van het incident, omdat ze vindt dat hij zich ook ongemakkelijk voelde en onder druk werd gezet in de situatie.

21. Gedeelde pijn

Gedeelde pijnHij heeft zich niet aan mij opgedrongen, schrijft Leah. Ik denk dat hij eigenlijk net zo nerveus en ongemakkelijk was als ik. Op een gegeven moment vroeg hij me zelfs: ‘Weet je het zeker, Leah? Want dit is raar.’ Ik wist het niet zeker (en het was absoluut raar), maar ik had nog steeds niet geleerd hoe ik nee moest zeggen. Dus ik haalde gewoon mijn schouders op en zei: ‘Ik denk het wel.’ Het was gemakkelijker om het gewoon te laten gebeuren dan na te denken over waarom mijn moeder me in de eerste plaats naar die kamer had geduwd.

22. Een nachtmerrie

Een nachtmerrieWe waren daar misschien 10 minuten en het was de smerigste seks die ik ooit heb gehad. Hij was helemaal bezweet en gromde... Toen het voorbij was, schaamde ik me helemaal voor mezelf, maar ik wist dat ik op geen enkele manier terug kon nemen wat ik net had gedaan. Uit die kamer komen was de meest vernederende schande', herinnert ze zich.

23. De laatste vernedering

De laatste vernederingLeah merkt op dat haar moeder het hele incident grappig vond, schrijvend, ik herinner me dat mijn moeder lachte toen we naar buiten liepen. Dan denk ik dat ze gewoon haar interesse verloor omdat ze kort daarna naar bed ging.

24. Moed

MoedWe prijzen Leah omdat ze zo openhartig heeft gesproken over zo'n diep pijnlijk incident uit haar verleden.

25. Onwillige goedkeuring

Onwillige goedkeuringDawn van haar kant moet nog reageren op het boek, maar ze verklaarde vorig jaar dat ze het idee accepteerde dat haar dochter het zou schrijven.

26. Het genezingsproces

Het genezingsproces'Ik heb er geen bezwaar tegen dat [Leah] het boek schrijft', zei Dawn destijds. 'Iedereen zal er iets van leren, en als het ons leven kost voordat de ogen van andere mensen open zijn voor hun families, dan ben ik er helemaal voor.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: