Leah Messer BEtrapt op vreemdgaan op Jason Jordan met Jeremy Calvert?!

Leah Messer is betrapt op vreemdgaan met haar huidige echtgenoot, Jason Jordan, met haar ex-man, Jeremy Calvert! Dit is een totaal schandaal en fans zijn geschokt dat Leah Jason ontrouw zou zijn.

Er was vorig jaar een korte tijd dat het leek alsof Leah Messer eindelijk haar rommelige liefdesleven zou hebben opgelost.

Messer had een relatie met Jason Jordan en alles leek goed te gaan.Het stel ging vlak voor de vakantie uit elkaar, maar ze kwamen snel weer bij elkaar en beweerden gelukkiger te zijn dan ooit.

Maar schijnbaar uit het niets eindigde de relatie abrupt en de situatie is sindsdien verslechterd tot een van die lelijke breuken die Leah maar al te bekend zijn.

Nu bevindt mevr. Messer zich aan de ontvangende kant van beschuldigingen van bedrog, en het lijkt erop dat dit ding op het punt staat nog -- rommeliger te worden.

Kijk eens:

1. Gelukkiger tijden

Gelukkiger tijdenHet is nog niet zo lang geleden dat het leek alsof Leah meneer Right had gevonden. Maar tegenwoordig vliegen zij en Jason Jordan elkaar naar de keel.

2.

Hoogte en diepte puntenLeah en Jason gingen uit elkaar voorafgaand aan de feestdagen van 2018, maar Messer bevestigde hun verzoening met deze pre-kerstvideo. In het bijschrift verklaarde ze voor het eerst publiekelijk haar liefde voor Jason.

3. Een abrupt einde

Een abrupt eindeMaar net zo snel als Leah en Jason weer bij elkaar kwamen, beëindigden ze hun relatie.

4. Een voortdurende splitsing

Een voortdurende splitsingLeah en Jason stopten officieel in maart, maar dit was geen zuivere breuk en het lijkt erop dat Jason niet van plan is om weer in de vergetelheid te raken.

5. De terugkeer van Jeremy

De terugkeer van JeremyTijdens het weekend was Leah in New York om de reüniespecial van Teen Mom 2 te filmen, en ze plaatste verschillende foto's van haar ex-man Jeremy Calvert, die ook de reis had gemaakt.

6. Geen drama

geen dramaGeweldige reis naar NYC, het A TEAM had geen drama, ze onderschreef een foto.

7. Jeremy neemt Manhattan

Jeremy neemt ManhattanFans begonnen te vermoeden dat Jeremy en Leah in het geheim weer bij elkaar waren - en het duurde niet lang of het gerucht ging dat Calvert de oorzaak was van Messer's laatste breuk.

8. Door de modder gesleept

Door de modder gesleept@TM2LeahDawn @jcalvert505 iemand verspreidt geruchten of Leah wordt door het slijk gegooid als bedrieger, tweette een fan in een poging Leah op de hoogte te brengen van de geruchten.

9. Het pad volgen

Het spoor volgenDe tweet bevatte een link naar een opmerking in een Teen Mom 2 Facebook-groep, waarin een fan beweerde kennis te hebben van Leah's ontrouw.

10. Geheime verzoening?

Geheime verzoening?Mijn zus heeft vandaag in het ziekenhuis met haar ex Jason gesproken en Leah en Jeremy zijn inderdaad weer bij elkaar, schreef de fan.

11. Op heterdaad betrapt?

Op heterdaad betrapt?In feite was ze hem aan het sms'en terwijl ze met Jason aan het daten was, vervolgde de commentator.

12. Lea. Is. PISSEN!

Lea. Is. PISSEN!Leah reageerde snel op de fan die haar op het gerucht attendeerde -- en het lijkt erop dat ze erg overstuur is.

13. Over de zaak

Op de zaakDit verbaast me niet… Tag me waar je dit hebt gezien,' antwoordde Leah.

14. Suggestieve hoofdletters

Suggestieve hoofdletters‘VERTROUW ME: Jason wil niet dat ik op de plaat ga en de zaken rechtzet’, voegde ze eraan toe. 'Dus het beste wat hij kan doen is zijn KLEINE praat aandachtzoekend gedrag voor zichzelf houden! ALS HIJ KAN.

15. Gedeeltelijke bekentenis

Gedeeltelijke bekentenisLeah geeft toe dat ze contact had met Jeremy tijdens haar relatie met Jason - ze hebben tenslotte nog steeds samen een dochter.

16. Niets verdachts

Niets verdachts'In hemelsnaam, [Jeremy] en ik konden niet eens praten buiten een groepstekstthread, zegt Leah, verwijzend naar de voorzorgsmaatregelen die ze moest nemen om Jasons jaloezie te sussen.

17. Officieel Dunzo

Officieel DunzoLeah heeft vorige week net haar breuk met Jason bevestigd, hoewel ze zegt dat de relatie al geruime tijd voorbij was.

18. Vrijgezel en ervan houden

Vrijgezel en er dol opIk ben ongeveer een maand vrijgezel, vertelde ze aan Us Weekly.

19. Voorgoed voorbij

Voorgoed voorbijHet is zeker gedaan. De laatste keer maakte hij wat dingen mee, zoals zijn voogdijzaken. Ik had zoiets van: 'Hij maakt veel door, laten we het nog een kans geven', onthulde Leah.

20. Een geschiedenis van ontrouw

Een geschiedenis van ontrouwVeel fans hebben erop gewezen dat Leah een geschiedenis van vreemdgaan heeft, omdat ze haar beide echtgenoten ontrouw was.

21. Eerlijke bedrieger

Eerlijke bedriegerHet is natuurlijk vermeldenswaard dat Leah bekende dat ze bij eerdere gelegenheden vals speelde - en in het geval van Jason ontkent ze heftig elk wangedrag.

Wacht! Er is meer! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: