The League Seizoen 6 Aflevering 12 & 13 Samenvatting: Menage a Cinq at the Beach House

Welkom terug bij de Liga! In de laatste afleveringen van seizoen zes gaat de bende naar het strandhuis voor wat plezier in de zon. Maar zoals altijd loopt het snel uit de hand. In 'Menage a Cinq' probeert Andre een romantische avond te organiseren voor zichzelf en zijn nieuwe vriendin, maar dat loopt al snel uit de hand als de rest van de groep komt opdagen. Ondertussen komen de huwelijksproblemen van Kevin en Jenny tot een hoogtepunt en probeert Rafi Taco's relatie met zijn nieuwe vriendin te saboteren. Eindelijk, in 'The Beach House', komen de dingen tot een hoogtepunt tussen Kevin en Jenny, terwijl Rafi en Taco hun strijd om de heerschappij voortzetten. Uiteindelijk leert iedereen waardevolle lessen over vriendschap en familie. Mis de seizoensfinale van The League niet!

De League is gisteravond ontmanteld door FXX.

In ieder geval voor dit jaar. Seizoen 6 is niet meer, vrienden.Aan de positieve kant, de door fantasiesporten aangedreven cult-sitcom boog zich in ieder geval uit met back-to-back-afleveringen die de huidige run op een hoge en hilarische toon beƫindigden.

Ten eerste, aan The League Seizoen 6 Aflevering 12 , zagen we gastster Jayma Mays haar rol als Trixie Von Stein hernemen, die fans van deze show zich zeker zullen herinneren.

Ondertussen probeerde Andre Pete's nieuwe relatie te managen, en hoewel het proberen om je fantasiesportteam te micromanagen vaak goede resultaten oplevert, dit ...

Niet gedaan. Wanneer je bekijk The League online , je zult zien waarom.

Op de tweede aflevering woensdagavond stond het strandhuis van Ted voor het oprapen en de bende was er helemaal klaar voor. Wie liet zien en wat ging er mis?

Laten we zeggen The League Seizoen 6 Aflevering 13 laat het allemaal rondhangen terwijl de geliefde komedie afscheid neemt van 2014, en het zal je niet in het zand laten beuken.

Verder verklappen we niets voor je.