Lauren Conrad praat over sekstape-geruchten, heeft harde woorden voor Spencer Pratt, Heidi Montag

Het is geen geheim dat Lauren Conrad en Spencer Pratt door de jaren heen een tumultueuze relatie hebben gehad. De voormalige Hills-sterren zijn het oneens sinds Pratts ontrouw leidde tot hun breuk in 2009. Nu vertelt Conrad over het gerucht op de sekstape dat Pratt al jaren aan het leuren is, en ze houdt zich niet in. In een nieuw interview met Cosmopolitan ging Conrad frontaal in op het gerucht en noemde het 'belachelijk' en 'walgelijk'. 'Ik word er misselijk van als ik er zelfs maar aan denk', zei ze. 'Mijn advies aan iedereen in een vergelijkbare situatie is om het gewoon te negeren.' Conrad had ook enkele harde woorden voor haar voormalige vriendin Heidi Montag, die tijdens hun vete de kant van Pratt koos. 'Het kan me niet schelen wat Heidi zegt,' zei Conrad. 'Ze is dood voor mij.'

Op 5 april kreeg Lauren Conrad een schokkend telefoontje.

Nee, het was niet van Jason Wahler die op borgtocht uit de gevangenis wilde komen. Hoewel het verbluffende telefoontje dat ze ontving betrekking had op haar verliezer, arrestatiegevoelige ex-vriend.

Een vriend belde LC om haar te vertellen over een bericht op Perez Hilton, de roddelsite over beroemdheden, waarin werd beweerd dat Wahler een sekstape van Lauren Conrad wilde verkopen.

'Mijn vriend begon het item voor te lezen en ik kreeg letterlijk geen adem', vertelt Lauren Conrad Ons wekelijks . 'Ik dacht dat ze een grapje maakte toen ze het me begon te vertellen.'

Hoewel Perez Hilton ons vertelt dat hij het bestaan ​​van de tape heeft bevestigd met 'meerdere bronnen dicht bij Lauren en Jason', de ster van De heuvels ontkent het rapport.

'Eerlijk gezegd, ze filmen mijn leven vijf dagen per week. Ik heb geen extra beeldmateriaal nodig, weet je?'

Degene die het verhaal heeft gelekt lijkt een vendetta te hebben tegen Lauren Conrad .

Onder de mogelijke boosdoeners? Bronnen dicht bij Conrad wijzen met de vinger naar haar voormalige BFF en kamergenote, Heidi Montag, en haar a$$hole vriendje, Spencer Pratt, die de hele tijd Conrads aartsvijand was De heuvels .

De Laguna strand native en reality tv-ster merkt op dat Montag de enige vriend was die geen contact opnam nadat het nieuws over de vermeende tape uitbrak.

'Dit is letterlijk de slechtste week ooit geweest', zei ze. 'En iemand die zogenaamd mijn vriend is, heeft me niet eens gebeld of ge-sms't.'

Oh. Snap. Dat zijn vechtwoorden. En niet geheel onverdiend, aangezien Heidi blijkbaar wel tijd heeft voor een borstvergroting, maar niet LC belt of sms't. Armzalig!

Desalniettemin ontkent het beschuldigde paar elk wangedrag.

'Het is triest dat iemand zoiets verzint, en nog treuriger mensen denken dat we er iets mee te maken hebben', zei Spencer Pratt.

'Ik vind het vreselijk voor Lauren, maar ik had niets te maken met het verspreiden van dat valse, walgelijke gerucht,' beaamde Montag.

Hoewel we niet met zekerheid kunnen zeggen wie het verhaal over de sekstape heeft gelekt, zijn we ervan overtuigd dat het niet Whitney Port was.

Is dat meisje een lieverd, of niet?