Last Night On Laguna Beach: Lauren Conrad, Breanna Conrad, Two-Timing en (zoals altijd) Drama

Het is geen geheim dat Laguna Beach vol drama zat, en gisteravond was dat niet anders. Lauren Conrad en Breanna Conrad werden allebei gespot met hun respectievelijke vriendjes, maar het lijkt erop dat de dingen niet zijn wat ze lijken. Volgens ooggetuigen hadden Lauren en haar vriend de hele nacht ruzie, en op een gegeven moment werd ze zelfs huilend gezien. Breanna, aan de andere kant, leek een geweldige tijd te hebben met haar man. Maar het is vermeldenswaard dat ze constant op haar telefoon keek, wat zou kunnen betekenen dat ze wachtte tot iemand anders belde of sms'te. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen wat er met beide meisjes aan de hand is, maar het lijkt er zeker op dat er een drama aan het brouwen is in Laguna Beach!

Dus op de een of andere manier een aflevering van gemist hebben Laguna strand vorige week, T.H. Gossip was begrijpelijkerwijs opgewonden toen het hoorde dat MTV de show van de vorige week voor elke nieuwe aflevering opnieuw afspeelt.

Lauren Conrad Topless

We weten niet zeker wat het over ons zegt dat we zo enthousiast waren over het kijken naar een herhaling -- of dat we nu de woorden van het themalied kennen ('Coming Clean' van Hilary Duff), maar laten we vergeten dat we veroordelend en kom tot een samenvatting van de afgelopen twee weken, zullen we?

In ieder geval kregen we eindelijk te zien Laguna strand aluin Lauren Conrad adviseert haar kleine zusje, Breanna Conrad (rechts), over de harde realiteit van het leven in Laguna. Breanna is boos dat haar jeugd-BFF, Rocky, nu helemaal BFF is met Tessa en nodigt Rocky uit voor een lunch om over gevoelens te praten. Breanna huilde. Bij meer dan één gelegenheid.

Hoe graag we dit meisje ook leuk willen vinden, ze lijkt een beetje zielig.

Tot overmaat van ramp schuwde Breanna Rocky onhandig toen ze probeerde de grotere persoon te zijn en een zwembadfeest bij te wonen in het belachelijke huis van de Conrads. Zucht. Breanna heeft duidelijk nog een lange weg te gaan, qua zelfvertrouwen, als ze de schoenen van haar zus wil vullen (hieronder, nu de hoofdrol in haar eigen spin-off, De heuvels ).

Toen we gisteravond verder gingen met de nieuwe aflevering, besloten Cameron en een vleeskopvriend om Tessa te vergezellen op een roadtrip naar San Diego. We denken dat Tessa daarheen ging voor een soort modellenwerk. Niet helemaal zeker. Wat we wel weten is dat zij en Cameron hebben. Het. Op.

Al die tijd is hij zogenaamd aan het daten (en zegt hij openlijk dat hij wil dumpen) Jessica Smith, Kristin Cavallari's vriend. Van vorig seizoen. Ga verder, meid!

Corrigeer ons als we het mis hebben, maar de meeste spelerstypes die two-time girls proberen niet uit de kast te komen. Deze jongen doet het op televisie! Niet dat we Cameron bekritiseren. We weten allemaal dat in tegenstelling tot meiden, dudes die slapen geen sletjes zijn. Zij zijn geweldig!!