Kylie Jenner wordt bijna naakt op Instagram: het is een kerstwonder!

Kylie Jenner staat bekend om haar aanwezigheid op sociale media en ze gebruikt het nu om met haar lichaam te pronken in een bijna naakte Instagram-post. De realityster onderschreef de foto met een kerstboodschap en schreef: 'Het is een kerstwonder.' Dit komt als een verrassing voor fans, aangezien Kylie in het verleden relatief privé is geweest over haar lichaam. Ze is echter duidelijk zelfverzekerd en comfortabel in haar vel, en we vinden dat ze er geweldig uitziet. We zijn blij om te zien dat ze haar lichaam omarmt en de wereld laat zien dat ze trots is op wie ze is.

We gaan het niet verbloemen, mensen -- 2020 was de ene tegenvaller na de andere.

Maar het is niet zo dat deze helse tocht om de zon geheel zonder hoogtepunten is verlopen.In feite heeft een dappere ziel de verantwoordelijkheid van het lijden van de mensheid op zich genomen en tegen ons gezegd: 'Waarom gaan jullie niet even chillen en even naar wat borsten kijken?'

We hebben het natuurlijk over 's werelds jongste selfmade miljardair, Kylie Jenner.

De hele zomer hebben we je op de hoogte gehouden van Kylie's quarantaine-inhoud en hebben we je de hoogtepunten gepresenteerd als bewijs dat er hoop is voor de toekomst van de mensheid.

Nu de stormachtige herfstdagen achter de rug zijn, nodigen we je uit om op te warmen met Kylie's populairste foto's van het jaar.

Hé, als er niets anders is, kunnen we allemaal moed putten uit het feit dat 2020 bijna voorbij is - en Kylie wordt met het jaar alleen maar ronder!

1. Kylie Jenner verwelkomt de Apocalyps in een bikini

Kylie Jenner verwelkomt de Apocalyps in een bikiniNatuurlijk, 2020 was zwaar, maar het is niet allemaal slecht. Als bewijs dat er nog iets goeds in de wereld is, hier Kylie Jenner in bikini.

2. Kylie Jenner draagt ​​een yogabroek

Kylie Jenner draagt ​​een yogabroekKylie Jenner liet een aantal nieuwe rondingen zien in deze recente selfie. En veel van haar volgers geloven dat de 23-jarige een nieuw niveau van dikte heeft bereikt.

3. Zeemansdecolleté van Kylie Jenner

Kylie JennerKylie wiegde deze outfit met zeemansthema om haar cosmeticalijn aan te sluiten. Voel je vrij om je eigen grap in te voeren over het naar volle mast brengen van haar volgers.

4. Kylie 2020

Kylie 2020Kylie plaatste deze bikinifoto om kiezersregistratie aan te moedigen. Dit is haar manier om een ​​hoge opkomst te stimuleren.

5. Kylie Jenner in quarantaine

Kylie Jenner in quarantaineKylie Jenner in quarantaine is niet zoals jij in quarantaine. En niet alleen omdat je er niet zo uitziet (we gokken).

6. Kylie haalt de stemming uit

Kylie haalt de stemming uitKylie wil ECHT dat je je registreert om te stemmen. Als het posten van dit soort foto's geen motivatie is, moet je helemaal niets om ons land geven.

7. Kylie voor president

Kylie voor presidentKunnen we doorgaan en deze vrouw nu al op Mount Rushmore zetten?

8. Kylizzle 4 Shizzle

Kylizzle 4 ShizzleKylie Jenner is de koningin van sociale media en eigenlijk van het leven.

9. Kylie Jenner op de 'Gram

Kylie Jenner op deKylie Jenner pronkt met haar krankzinnige lichaam op Instagram. Wij danken haar daarvoor.

10. Kylie Jenner: Het decolleté

Kylie Jenner: Het decolletéAls Kylie Jenner Instagram niet kan breken met deze foto van haar decolleté, kan de 'Gram misschien niet gebroken worden.

11. Kylie en Fai

Kylie en FaiHier is Kylie Jenner met Kendall Jenner's ex-vriend Fai Khadra. Ze zeggen dat ze gewoon vrienden zijn.

12. Kylie in het wit

Kylie in het witKylie Jenner rockt de laatste tijd veel wit op sociale media. De kleur kan de zon afbuigen, maar haar foto's zijn heter dan ooit.

13. Ze Thicc

Ze ThiccKylie Jenner heeft de juiste rotzooi op de juiste plaatsen en de mens leeft wat we er niet voor zouden geven om nu met haar in quarantaine te gaan.

14. Kylie-omslag

Kylie WrapKylie Jenner ziet er hier op de juiste plaatsen ingepakt uit. We weten niet eens zeker wat dat betekent, maar wat dan ook, ze is prachtig en hier is een foto van haar.

15. Het decolleté van Kylie Jenner in 2020

Kylie JennerKylie Jenner laat dit jaar nog meer van zichzelf zien op social media. De creativiteit van de miljardair met gedeeltelijke naaktheid moet je zien om het te geloven.

16. Kylie Jenner betast zichzelf

Kylie Jenner Tast ZichzelfKylie Jenner voelt zich tegenwoordig echt op sociale media ... letterlijk. De cosmetica-magnaat werd zelfhandig in enkele van haar nieuwste foto's.

17. Kylie Jenner Op de eilanden

Kylie Jenner Op de eilandenKylie Jenner pronkte tijdens een recente vakantie met een serieus decolleté. En daarvoor zijn we eeuwig dankbaar.

18. Kylie Jenner grijpt haar borsten

Kylie Jenner grijpt haar borstenKylie Jenner maakte onlangs een reis naar Turks- en Caicoseilanden om haar 23e verjaardag te vieren. Ze plaatste deze foto, waarop ze draagt ​​wat ze omschrijft als haar 'verjaardagsjurk'.

19. Kylie Jenner draagt ​​een bikini op vakantie

Kylie Jenner in bikini op vakantieKylie Jenner vloog onlangs naar Turks- en Caicoseilanden. Aangezien ze daar veel van haar tijd doorbracht met het maken van bikinifoto's, zouden we het een zakenreis kunnen noemen.

20. Kylie Jenner Perzik

Kylie Jenner PeachKylie Jenner rockt in een perzikkleurige jurk alsof het haar werk is - en dat is eigenlijk zo omdat ze online beroemd is, haar vele dollars oplevert.

21. Kylie Jenner: Bikinifoto 2020

Kylie Jenner: Bikinifoto 2020En mensen, de zaken gaan goed!

22. Kylie Jenner ziet er intens uit in WAP

Kylie Jenner ziet er intens uit in WAPKylie zag er zowel geil als intens uit tijdens haar korte cameo in de controversiële WAP-muziekvideo van Csardi B.

23. Kylie Jenner verschijnt in WAP

Kylie Jenner verschijnt in WAPKylie Jenner liep door de gestileerde, bochtige gang in de WAP-muziekvideo... en ze zag er zelf enorm rond uit.

24. Stassi en Kylie

Stassi en KylieKylie en haar beste vriendin Stassi hebben dit jaar veel sexy jumelages gedaan.

25. Kylie Jenner zonder broek

Kylie Jenner zonder broekKylie Jenner ging broekloos voor haar laatste fotoshoot. Op basis van de opmerkingen lijkt het erop dat haar fans die beslissing goed vinden.

26. Kylie Jenner heeft een hekel aan broeken

Kylie Jenner haat broekenJa, Kylie vergat een broek aan te trekken voor deze shoot. Iets zegt ons dat niemand zal klagen over dat specifieke geheugenverlies.

27. Kylie in luipaardprint

Kylie in luipaardprintKylie Jenner houdt ervan om pittige lingerie te rocken op haar Instagram-pagina. Maar het lijkt erop dat de lingerie die Kylie op haar site verkoopt onlangs tot een rechtszaak heeft geleid.

28. Kylie Jenner pronkt met decolleté in Vogue

Kylie Jenner pronkt met decolleté in VogueHet is Kylie die doet waar ze goed in is. Mevrouw Jenner verschijnt in het nieuwe nummer van Vogue Hong Kong en ze schittert niet in de foto's.

29. Kylie Jenner in Vogue Hong Kong

Kylie Jenner in Vogue Hong KongEn de miljardair pronkt met haar rondingen in het buitenland. Daar is de hele wereld het over eens!

30. Kylie Jenner en Stassie Karanikolaou zijn tweelingen

Kylie Jenner en Stassie Karanikolaou zijn een tweelingKylie Jenner en Stassie Karanikolaou gaan officieel jumelage. De oude BFF's zien er bijna identiek uit op hun nieuwste Instagram-foto.

31. Kylie Jenner in al haar glorie

Kylie Jenner in al haar glorieKylie Jenner op haar Instagram, haar rug gebogen zodat Travis Scott en de rest van ons precies kunnen zien wat we allemaal missen terwijl we vastzitten in quarantaine in deze door Covid geteisterde woestenij van een land.

32. Kylie in de zon

Kylie in de zonKylie Jenner op haar Instagram, in een poging om quarantaine voor ons allemaal een beetje vrolijker te maken.

33. Kylie, in gedachten

Kylie, in gedachtenKylie Jenner kijkt diep in gedachten naar een andere prachtige foto van haar Instagram.

34. Kylie en Fai Khadra

Kylie en Fai KhadraKylie Jenner ZWEERT daten met Fai Khadra. Het stel genoot onlangs samen van een vakantie in Utah.

35. Kylie Jenner rockt een bikini in Utah

Kylie Jenner rockt een bikini in UtahKylie ging naar de woestijn om te poseren voor een paar pittige bikinifoto's, en ze bracht haar eigen warmte mee.

36. Kylie vindt het geweldig

Kylie vindt het geweldigZe vindt het daar geweldig, zegt ze. En wij zouden er ook graag bij zijn. Niet alleen vanwege quarantaine, maar het landschap ziet er mooi uit. En dan bedoelen we niet de bergen.

Wacht! Er is meer Kylie Jenner wordt bijna naakt op Instagram: het is een kerstwonder !! Klik gewoon op 'Volgende' hieronder: