Kylie Jenner Badkamer Selfie sluit 2016 af, begint 2017 in stijl

Kylie Jenner heeft 2016 afgesloten en is 2017 in stijl begonnen met een nieuwe badkamer-selfie. De Keeping Up With the Kardashians-ster ging op zondag 31 december naar Snapchat om de sexy foto van zichzelf in een zwarte beha en slipje te delen.

Social media-expert Kylie Jenner en de algehele nationale schat waren niet van plan achterover te leunen en het nieuwe jaar te laten komen zonder een laatste selfie.

Een laatste badkamer-selfie, om precies te zijn.Kylie Jenner auto-selfie

De 19-jarige, wiens ster blijft stijgen ondanks dat ze voor het grootste deel een beroemdheid is sinds haar geboorte, heeft Instagram daar grotendeels voor te danken.

Haar gebruik van het socialemediaplatform om iconische beelden van zichzelf in verschillende staten van uitkleden te delen, was ronduit baanbrekend.

Je kunt het aantal mensen met meer volgers dan Kylie's 80-plus miljoen op één hand tellen. En dit is jouw uitleg waarom.

Het dragen van groene fluwelen bh-top en ondergoed op zaterdag, de Op de hoogte blijven van de Kardashians nietje luidde het nieuwe jaar in stijl in.

Laatste badkamer-selfie van het jaar, schreef ze in de post, compleet met een tong-out emoji die de reactie van fans op de foto wereldwijd samenvat.

Blik nu op haar laatste foto van 2016:

Kylie Jenner Badkamer Selfie

Het jongste lid van het Kardashian-Jenner-broed heeft overal selfies gemaakt, of het nu in de auto, voor een spiegel of in de badkamer is.

De laatste lijkt een persoonlijke favoriet te zijn. Van haar, en van ons.

Verwacht ook niet dat het in 2017 anders zal zijn. Ze doet niet alleen iets om tongen te laten kwispelen (hoewel dat zeker voorkomt).

Jenner, die al een slimme zakenvrouw was, heeft door haar bijna weergaloze aanwezigheid op sociale media haar opkomst als mode- en schoonheidsmagnaat aangewakkerd.

Die veelgevraagde Kylie Lip Kits verkopen zichzelf op dit moment praktisch, maar alleen omdat ons meisje aan het werk is en haar leven in Insta leeft.

En daarvoor danken we haar.

Kylie Jenner Beste 9

Ja, 2016 was om zoveel redenen een jaar om te onthouden (of te vergeten), maar voor Kylie was het een goed jaar, zoals herdacht door haar beste negen foto's.

Een populaire eindejaarstrend op Instagram, gebruikers kunnen pronken met hun meest geliefde foto's in een opgeruimde collage, en dat deed Jenner zaterdag.

Terwijl ze een foto deelde die blijkbaar door iemand anders was gemaakt, onthulde de tekst boven haar beste negen collage dat de social media-ster ... nou ja, een ster is.

Kylie kreeg in 2016 1.464.381.508 likes op 1.139 foto's.

Dat is meer dan 4 keer de Amerikaanse bevolking, een gemiddelde van 1.285.672 likes per foto, en het equivalent van het genereren van 4 miljoen likes per dag.

Zoals we al zeiden, ze heeft werk verzet.

Kylie Jenner Grotere kont

Het is duidelijk dat ze de lat voor online populariteit hoog heeft gelegd als ze in 2017 meer dan 1.464.381.509 likes hoopt te verzamelen, maar we denken dat ze de taak aankan.

Haar fans zijn op dit moment collages voor haar aan het samenstellen, dus Kylie's borsten in Tyga's gezicht zijn het geschenk dat ze blijven geven, en niet alleen voor de rapper.

Altijd zelfbewust en dankbaar voor de waardering van haar enorme aanhang, gaf Jenner een speciale shout-out naar de curator van deze collage.

1 Billy, schreef ze naast de bundel.

Bedankt voor alle liefde dit jaar.

Nee Kylie. Dank je.