Kristin Douglas: Beyonce's 'neef' wordt Insta-beroemd vanwege Kardashian-achtige rondingen

Niemand ter wereld kan ontkennen dat de Kardashians een dynastie zijn geworden. Ze hebben tv, sociale media en de roddelbladen overgenomen. Het is geen verrassing dat mensen geobsedeerd zijn door hen en al hun bewegingen. Kristin Douglas, de neef van Beyonce, is het nieuwste lid van de familie dat Insta-beroemd is geworden. Ze heeft haar feed overspoeld met sexy foto's van zichzelf, pronkend met haar geweldige rondingen. En laten we zeggen, ze geeft de Kardashians zeker een run voor hun geld!

Kristin Douglas is een verpleegster en moeder van twee kinderen die van de ene op de andere dag beroemd werd op het internet, op ongeveer dezelfde manier als Kim Kardashian.

Nee, ze heeft geen sekstape gemaakt met Ray J, maar zij doet ken een paar beroemde mensen, en ze is gezegend op het gebied van buit.

Kristin Douglas: Beyoncé

Dat is Kristin aan de rechterkant, poserend met een opkomende zangeres genaamd Beyonce op een begrafenis voor een man genaamd Skip.

Het overlijden van Skip werd snel overschaduwd, want Instagram werd helemaal gek bij het zien van Kristins kont.

Een gerucht dat ze de neef van Bey is, verspreidde zich ondertussen als een lopend vuurtje.

Douglas sprak met TMZ en beantwoordde een paar belangrijke vragen over de foto die haar in slechts 48 uur een verbazingwekkende 70.000 Instagram-volgers heeft opgeleverd.

Om te beginnen is ze niet de neef van Beyonce.

Sterker nog, ze zijn niet eens verwant. Helemaal niet.

De man om wie ze rouwden was eigenlijk de peetvader van Kristin en haar zus Kelsi (links) en de oom van Beyonce.

Maar dit is internet. Wie geeft er om de details?

Vooral als er een gigantische kont bij betrokken is, toch?

Hoe dan ook, Beyonce's neef of niet Beyonce's neef, Kristen krijgt al aandacht van naamloze beroemde rappers .

Oh ja. Ze hebben 24/7 geschreeuwd, in haar DM's geglipt, samen met promotors van clubs die willen dat ze optredens doet.

HĂ©, we leven in een wereld waarin Amber Rose zichzelf en Kim Kardashian vergelijkt met Beyonce, wat eigenlijk iets was dat ze zei.

Ook al zijn die eerste twee eigenlijk gewoon beroemd vanwege hun gigantische ezels, die vergelijking is gemaakt en, nou ja, niet helemaal onnauwkeurig.

We misgunnen Kristin haar 15 minuten bootylicious roem niet, vooral omdat het lijkt alsof het haar niets kan schelen om beroemd te zijn.

Vraag maar aan deze andere Kim K.-lookalike...

... of deze andere trouwens: