Kris Jenner spreekt eindelijk die O.J. Geruchten over de Simpson-affaire

Kris Jenner spreekt eindelijk die O.J. Geruchten over de Simpson-affaire. In een recent interview legde Jenner de feiten recht over haar relatie met de in ongenade gevallen voetbalster. 'Ik ken O.J. al jaren en ik kan met zekerheid zeggen dat hij niet de vader van mijn kinderen is', zei Jenner. 'Ik heb nooit een affaire met hem gehad en hij is ook nooit iets anders geweest dan een vriend voor mij en mijn familie.' Jenner ging ook in op geruchten dat ze betrokken was bij het moordproces van Simpson in 1995 en zei: 'Ik ben nooit opgeroepen om te getuigen en ik was op geen enkele manier betrokken bij het proces.' Simpson werd vrijgesproken van de moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown Simpson en haar vriend Ronald Goldman.

We kennen allemaal O.J. Simpson is vrijwel zeker schuldig aan de moord op twee onschuldige mensen in juni 1994.

Maar maakt de eerstgenoemde zich ook schuldig aan een mindere onethische daad?Had hij tientallen jaren geleden ook een affaire met Kris Jenner en is hij misschien wel de biologische vader van Khloe Kardashian ?

kris3

Dit lijkt misschien een wild gerucht, maar onthoud twee dingen:

  1. Kris had een hechte band met O.J.'s overleden ex-vrouw Nicole Brown Simpson omdat Jenner's ex-man, Robert, goede vrienden was met O.j., en zelfs in zijn juridische team diende tijdens zijn beruchte moordzaak.
  2. Khloe is langer dan haar zussen.

Dit zijn echt de enige twee feiten die dit voortdurende gerucht over O.J. de vader van Khloe zijn - maar de speculaties zijn zo hoogtij vieren dat Kris dergelijke gesprekken toesprak in de aflevering van Keeping Up with the Kardashians op zondagavond.

Kris Jenner in Shades

'June is altijd deprimerend. Het doet me altijd denken aan de sterfdag van Nicole', vertelde Jenner met moeder, MJ Shannon, in de uitzending. 'En het is alsof het jaar na jaar een beetje vager wordt.'

Brown Simpson werd samen met Ron Goldman vermoord op 12 juni 1994.

Deze zomer was het 25 jaar geleden dat de tragedie plaatsvond; en Jenner legde gisteravond uit dat ze was gevraagd om te gaan zitten voor een interview om de vreselijke mijlpaal te markeren.

Ze wees het echter af.

oj en kris

'Het laatste wat we willen doen, is weer over die kant blijven praten', zei Jenner. 'Alleen met [wat] het publiek wil weten, en waarin ze geïnteresseerd zijn, is niet hetzelfde als wat onze herinneringen zijn en waar ons hart is.'

Klinkt logisch voor ons.

Kris verdiepte zich toen in gebabbel dat ze met O.J. en uitgedrukt totale minachting over hun bestaan.

'Het is echt een beetje zielig dat wanneer geruchten de ronde doen, de media het leven en adem geven', klaagde ze. 'En op de sterfdag van Nicole is het zo smakeloos en walgelijk.'

kristal

Jenner had de ongegronde roddels natuurlijk kunnen negeren, maar koos ervoor om in plaats daarvan proactief te zijn in de aflevering.

Yup, ze bevestigde plannen om de naamloze publicatie aan te klagen die het O.J. Simpson affaire verhaal.

'Het is gewoon leugen na leugen na leugen na leugen en er is maar zoveel dat een mens aankan', zei Jenner tegen Kim Kardashian en Kendall Jenner.

Kon Kris zich niet gewoon concentreren op 'het goede', zoals gesuggereerd door Khloe, en geen tijd of energie verspillen aan deze onzin?

Khloe Kardashian met een drankje

Echt niet, dat zou geen goede verhaallijn voor afleveringen opleveren, antwoordde Kris.

Grapje. In plaats daarvan zei ze dit:

'Ik denk dat het gewoon heel oneerlijk is tegenover Nicole's familie, mijn familie, dat er zulke stomme geruchten de ronde doen. Het is altijd daar, onder de oppervlakte.

'Mijn team heeft besloten juridische stappen te ondernemen omdat ik er voor eens en voor altijd iets aan moet doen.'

PB voelde blijkbaar hetzelfde.

Hij bracht zelfs een video uit die hetzelfde gerucht behandelde, en hij zou Jonathan Cheban tegenkomen, volgens Kim.

'Hij zegt:' Ik weet dat je beste vrienden bent met de meisjes. Zeg ze alsjeblieft dat ik hallo zeg'', beweerde de baas van KKW Beauty tegen Khloe en Scott Disick. ''Ik ben zo trots op ze. Ik zie alles wat er gaande is.''

Uiteindelijk was Jenner blij dat Simpson de zaak rechtzette en verklaarde dat de kwestie wat haar betreft 'klaar en gedaan' was.

Misschien.

Maar hier is het ding:

Waarom zou iemand iets vertrouwen van O.J. Simpson te zeggen heeft?!?