Kourtney en Khloe Take the Hamptons Seizoen 1 Aflevering 4: 13 Quotes, 12 Steps?

Kourtney en Khloe Take the Hamptons is een reality-tv-serie die de levens volgt van Kourtney en Khloe Kardashian terwijl ze een pop-upwinkel openen in de Hamptons. In deze aflevering gaan de zussen de uitdaging aan om hun winkel in slechts 13 dagen te openen. Ze moeten talloze obstakels overwinnen, waaronder het werken met een moeilijke aannemer en het omgaan met familiedrama's. Tijdens dit alles slagen ze erin hun gevoel voor humor te behouden en waardevolle levenslessen te geven. Hier zijn 13 citaten van Kourtney en Khloe Take the Hamptons die je zullen inspireren om je eigen uitdagingen aan te gaan.

Scott Disick ingecheckt in afkickkliniek Kourtney en Khloe Take the Hamptons Seizoen 1 Aflevering 4 , terwijl Khloe de grote 3-0 vierde zonder veel feest.

Het was overal een ongemakkelijke aflevering, en veel somberder dan normaal, voor beide titulaire zussen gisteravond. Hier zijn 13 belangrijke regels die het samenvatten ...Nadat Lord Disick in de vorige aflevering op de eerste hulp was beland, zagen we hem gisteravond nadenken over zijn harde feesten en de gelofte doen om iets te veranderen.

We zullen zien hoe lang dat duurt. En op basis van recente roddelrapporten ...

Laten we zeggen dat de Heer misschien gelooft in goddelijke tussenkomst, aangezien hij al tekenen vertoonde dat hij aarzelde om hulp te krijgen en op zoek was naar een excuus om op borgtocht vrij te komen.

Zal Scott het ooit bij elkaar krijgen om uit deze vicieuze cirkel te ontsnappen?

Ondertussen ging Kendall Jenner met haar naar de echo-afspraak van Kourtney in plaats van Scott. Dat was fijn, want Kendall bood zonder drama gezelschap aan.

Wat betreft Khloe Kardashian die dit jaar 30 jaar jong wordt?

Soms hebben verjaardagen en feestdagen een manier om iemand te laten nadenken over waar ze willen zijn in het leven, en voor Khloe is dat geen weg die ze wil inslaan.

Ondervraging door moeder Kris Jenner hielp niet.

Als Khloe haar zin had, zou ze nog steeds getrouwd zijn met Lamar Odom, wat de vragen van haar moeder over French Montana des te verontrustender maakt voor het meisje.

Gelukkig was grote zus Kim Kardashian er om een ​​perspectief te bieden dat iets nuttiger was. Hopelijk is ze nu op een gelukkiger plek dan in juni.

Volg de link naar bekijk Kourtney en Khloe Take the Hamptons online en ervaar alle onhandigheid van gisteravond en voorgaande weken ten volle...